nisde Napisano 22. april, 2007 Prijavi Napisano 22. april, 2007 Mal si poglejte, men so u?e? http://forgiato.com/radurra/index.htm Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
uklopko Napisano 22. april, 2007 Prijavi Napisano 22. april, 2007 ?e videl..............meni so bedna ,niso mi u?e?!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 23. april, 2007 Prijavi Napisano 23. april, 2007 zanimivo pa pleksi v sredin da se ?ez vidi, samo ko se pa znotrja uma?e mora? pa feltno dol pa spucat pa sept gor Citiraj
madmax Napisano 23. april, 2007 Prijavi Napisano 23. april, 2007 To je pomojem bl cool za motor. Pri avtu je tuki tooooolko enga pucanja ........pomojem so ?isto ?ista samo do prve resnej?e vo?nje, pa nikoli ve? Citiraj
poky Napisano 23. april, 2007 Prijavi Napisano 23. april, 2007 Ni za vsak avtek,druga?e pa zanimivo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 25. april, 2007 Prijavi Napisano 25. april, 2007 Kako se pa diski hladijo, ?e je zaprto iz ene strani. Da ne govorim kaj se lahko zgodi, ?e pade gor ra?arjeni ko??ek od pakn pri bremzanju. Po moje je tole bolj zadeva za kak?ne salonske prireditve :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. april, 2007 Prijavi Napisano 25. april, 2007 Hvala lepa za . Tud za va garazo jih nebi imel. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
irumed Napisano 6. maj, 2007 Prijavi Napisano 6. maj, 2007 Mi lahko kdo pove kolk je razmak med vijaki pri pet krakih plati??ih za M6 Citiraj
LabiGT Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 Mi lahko kdo pove kolk je razmak med vijaki pri pet krakih plati??ih za M6 pri vseh isto: 5x114.3, sredinska luknja 67.1mm Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 Pa ?e na ET mora? pazit,da ti pol ne drsajo kolesa v blatnike. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.