theBill Napisano 29. april, 2007 Prijavi Napisano 29. april, 2007 ?er. Mene zanima, kje bi se dalo dobit stre?ni prtlja?nik za Mazdo Xedos 6. Do sedaj ?e na nobeni xedoski 6 nisem videl stre?nega prtlja?nika - ali sploh obstaja to za ta model avta??? Pa da po mo?nosti ni iz kakega Gama centra in drag kot ?afran. Obstaja morda kje kaka trgovina z rabljenimi prtlja?niki? Mogo?e kdo na forumu prodaja prtlja?nik za Xedosa? Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Marko_mx-3 Napisano 29. april, 2007 Prijavi Napisano 29. april, 2007 tole bo pa pomoje kar te?ko dobit, a rob ima kamor bi lahko zataknil? pa mogo?e poklicat te ko sposojajo stre?ne kov?ke ?e so ?e imeli kak?no X6 Citiraj
Boss Napisano 29. april, 2007 Prijavi Napisano 29. april, 2007 A tiste vakumskomagnetne sploh ?e prodajajo? Ker to bi bila verjetno re?itev :ne vem: Citiraj
Alex Napisano 30. april, 2007 Prijavi Napisano 30. april, 2007 Ja,samo je odvisno za kaj ta stre?ni prtlja?nik rabi?? ?e ga rabi? za smu?i,pol je res ?e najbolj?e,da poi??e? tega magnetnega... Jaz sem kupil str.nosilec za M6 na Mazda servisu,ker je bil tam ?e najcenej?i in ga izdeluje Thule za njih. Pozanimaj sem,koliko bi te pri?el stati na servisu... Citiraj
theBill Napisano 2. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. maj, 2007 Kje pa je kaj YavayeX6V6 - on bi pomoje to vedel. Druga? je bil pa zdej hudi?, ko so bli prazniki pa je bilo vse zaprto. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
nisde Napisano 2. maj, 2007 Prijavi Napisano 2. maj, 2007 Kje pa je kaj YavayeX6V6 - on bi pomoje to vedel. On je pa na po?itnicah Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
theBill Napisano 2. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. maj, 2007 In kdaj kej nazaj pride? aja, pa prtlja?nik bi rabil za surf preva?at, tako da kaki vakumski ali magnetni za ta namen odpade. Magnetnega za smu?ke tko ?e imam. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
nisde Napisano 2. maj, 2007 Prijavi Napisano 2. maj, 2007 In kdaj kej nazaj pride?aja, pa prtlja?nik bi rabil za surf preva?at, tako da kaki vakumski ali magnetni za ta namen odpade. Magnetnega za smu?ke tko ?e imam. ?ou ne vem. Po?lji mu zs, mogo?e ti bo prec pdgovoru. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
theBill Napisano 4. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. maj, 2007 Evo, najdu prtlja?nik in to rabljen v trgovini Peter ?port za Be?igradom. Pa ?e dost poceni je - 71 ? So me na Gama centru usmerl k Fux-u, tam so mi pa rekl, da mi ga lahko edin naro?ijo direkt iz Thule in da naj bi dostava iz ?vedske trajala 3 tedne. Cena valda ubita?na. No comment... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.