komar Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 Pa adijo - vidva sta huj?a kot midva z Davidom v najbolj?ih ?asih... Citiraj Papa, Tomi
Allyssa Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 ne verjamem!!!! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 vidva sta huj?a kot midva z Davidom v najbolj?ih ?asih... Ti pa David????? :ne vem: To pa si nebi mislo......pa ?ena ve??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 Ti pa David????? :ne vem: To pa si nebi mislo......pa ?ena ve??? Kaj pa ?e je vse res Citiraj Papa, Tomi
Allyssa Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 Ti pa David????? :ne vem: To pa si nebi mislo......pa ?ena ve??? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 Sorry Komar,samo mogo sn..... Glih mi je padlo na um v moji glupi glavi! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 Ne, jaz mam raj?i deklice samo kaj, ko me ne marajo.... Citiraj Papa, Tomi
Marko_mx-3 Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 ja to so bili ?e ?asi ko sem bil jaz na dial up in ne DSL kot zdej pa se mi nikol ni sanjal kaj se dogaja na forumu Citiraj
poky Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 Deklice??? To pa je spet premlado..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 ma zdj mi je jasn zakaj nima nikol cajta Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 ma zdj mi je jasn zakaj nima nikol cajta Opa....mo?na..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
komar Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 ma zdj mi je jasn zakaj nima nikol cajta Kdo????? AAAA Poky! Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 Potlej pa malo po?pricama.... :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 mal sem pucal temo Ehhhhhh - sploh nismo opazili.... ... pa saj prav, serjemo vse po?ez - pa sem mislil, da so ti ?asi minli... :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 mal sem pucal temo Se mi zdi,da si reko,da se ti ne da???? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 mislim da tukaj ne bo nikoli minilo to da je off topic v vsaki temi Citiraj
Allyssa Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 Ehhhhhh - sploh nismo opazili.... ... pa saj prav, serjemo vse po?ez - pa sem mislil, da so ti ?asi minli... :ne vem: keri ?asi? offtopikov al pucanja? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 Hmmm,nekam ?tajersko mi ?e vle?e? ti Ally... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 Hmmm,nekam ?tajersko mi ?e vle?e? ti Ally... kdo? js? neeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 keri ?asi? offtopikov al pucanja? Hmm,tisti al mi deluj sploh po na?e! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 ma to se ti sam zdi,..to je ?ist po "na?e" Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 OK,pol pa naj bo po tvoje.... ?eprav ni.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Violet Napisano 4. maj, 2007 Prijavi Napisano 4. maj, 2007 Ventil?ki so kromirani ja, sj vem, zato, ker si mi jih ukradu lita plati??a mi pa nis, ker nima? originalnih Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.