theBill Napisano 5. maj, 2007 Prijavi Napisano 5. maj, 2007 Torej, kje se da spreminjat napis pod nickom? Nisem zasledil v mo?nostih profila. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
uklopko Napisano 5. maj, 2007 Prijavi Napisano 5. maj, 2007 Gre? v nadzorno plo??o in pod mo?nost edit profile Tam najde?!!! custom meber title Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Segi Napisano 5. maj, 2007 Prijavi Napisano 5. maj, 2007 tisti gumbek na zgornji desni strani je tvoj prijatelj klik Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
theBill Napisano 5. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. maj, 2007 Pod edit profile information sploh nimam mo?nosti custom member title... Zakaj je pa to dobr??! Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
suicidal Napisano 5. maj, 2007 Prijavi Napisano 5. maj, 2007 lahko ti potrdim, da se ti ta opcija odpre, ko ima? jurja objav, ali pa ?e ti kdo od odgovornih spremeni. jaz sem ravnokar ?el ?ez mejo mileniuma in opazil, da je availablirana personifikacija ( ) napisa pod nickom. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
theBill Napisano 5. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. maj, 2007 O fak, glede na moj tempo in aktivnost na forumu bom pol ?e ene 10 let trotlfahrer... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
zemir Napisano 5. maj, 2007 Prijavi Napisano 5. maj, 2007 O fak, glede na moj tempo in aktivnost na forumu bom pol ?e ene 10 let trotlfahrer... Ja bo? moral bit ?e nekaj ?asa z nami Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
uklopko Napisano 5. maj, 2007 Prijavi Napisano 5. maj, 2007 O fak, glede na moj tempo in aktivnost na forumu bom pol ?e ene 10 let trotlfahrer... Ma sej tud to je uredu Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 5. maj, 2007 Prijavi Napisano 5. maj, 2007 O fak, glede na moj tempo in aktivnost na forumu bom pol ?e ene 10 let trotlfahrer... takrat si lahko sam spreminja?, do takrat pa po?lje? ZS Bo?tiju in ti on zamenja, jaz ne morem Citiraj
LabiGT Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 availablirana personifikacija hahahaha nice one Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.