Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Se pravi, so svinje, ampak ne tiste na katere najprej pomislimo pri besedi pršut. 😜
    • A zraven pa kričiš, da si desni domoljub? Te logike meni niso najbolj jasne... a mi lahko nekdo razloži prosim?
    • To mi je poznano, sej ni prvi EV, ki ga vozim. Govorim o tem, da racing način je super, ker je avto trši, volan ni spužvasto mehek. Je pa pedal tudi zelo na ostro nastavljen in zelo hitro da max moč, tako da ga je težko met v pravem območju za tisto kar želiš počet. Tudi rekuperacijo je težko loviti, ker je hod pedala, kjer se to dogaja zelo ozek.   Pri načinu "Normal" se da tole lepo izvajat, sam kaj, ker sploh nimaš občutka na volanu in vse je tako neposrečeno mehko. Saj pravim, takoj ko greš v ovinek, ki nima ravne podlage je kot na rodeu. Pretežek avo, previsoko nasajen (SUV pač), vzmeti močne, da nosijo to težo, amortizerji jih ne dohajajo. Enostavno ni za dinamične voznike, ampak bolj za anemične, starejše. Škoda, ker avto na prvi pogled ponuja več kot pa lahko izpolni.   Aja, pa še ta zanimivost, k smo se štirje konkretni deci (skupna masa tam nekje 450kg) peljali notri se je avto peljal lepše kot če ga voziš sam. To verjetno poznajo vozniki tovornjakov in kombijev, ko vozijo prazni in je vozilo tako nekako "divje" predvsem na zadnji osi.
    • Slovenci kupujemo iz IT svinjske noge, da jih nasolimo, obdelamo, posušimo, zapakiramo...   IT ima masovno proizvodnjo tega in valda da je pol tut pršut ceneje   Na Krasu ima vsaka druga hiša "domač pršut", svinje pa nisem videl še nobene  
    • Tukaj stanujem, čez kupujem. In se vozim tja z mojo zeleno 6-ko.😉 Najboljše iz vseh svetov. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.