Sorti Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 Bom kr tu upra?u.... Zanima me ?e zna slu?ajno kdo delat na ms project.... Oziroma ?e ima kak?en primer, ki mi ga bi lahko poslal... Seveda od ms projecta... Citiraj
Tich Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 osnovno al expert? bom pogledal ce mam kak primer se... Citiraj
zemir Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 kaj pa je to? Men tud ni? jasno? :ne vem: Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Tich Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 hm... program MICROSOFT OFFICE PROJECT... uporablja se za projekte oz. projektni management. To pomeni da vnaprej dolo?i? trajanje posameznih aktivnosti, dobavne roke, predvidis zastanke in postavis resitve vnaprej; dolocis cene, cas, katere aktivnosti so kriticne(da morajo biti izvedene v danem roku) itd. Stvar ki jo folk premal uporablja! Vsekakor. Al pa vsaj na papirju je pametno kaj podobnega za vsako stvar napisat... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 aha, progam za logistiko zdej pa premikam v kr neki ker nima veze z mazdam Citiraj
suicidal Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 mogo?e si pa ho?e narest logistiko kako bo do ?e bolj?e Mazde pri?el ? (pa ne da bi bila sedanja kaj slaba). Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Sorti Napisano 7. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. maj, 2007 hm... program MICROSOFT OFFICE PROJECT... uporablja se za projekte oz. projektni management. To pomeni da vnaprej dolo?i? trajanje posameznih aktivnosti, dobavne roke, predvidis zastanke in postavis resitve vnaprej; dolocis cene, cas, katere aktivnosti so kriticne(da morajo biti izvedene v danem roku) itd. Stvar ki jo folk premal uporablja! Vsekakor. Al pa vsaj na papirju je pametno kaj podobnega za vsako stvar napisat... Tich - si na?el mogo?e kaj?? Citiraj
uklopko Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 Ega ?e se ne motim ima? to v OFFICE 2003 pro. js ga mam doma ta cd in je zih na cd-ju ?e ne pa z neta snet!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Sorti Napisano 7. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. maj, 2007 eh... saj jst mam program Ms project.... Sam rabu bi kak primer.... Citiraj
theBill Napisano 7. maj, 2007 Prijavi Napisano 7. maj, 2007 Sem mislu, da je to Michael Schumacher project.... Al pa vsaj Mirko Strojan project... Pa vidm, da sem se zmotu. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Segi Napisano 9. maj, 2007 Prijavi Napisano 9. maj, 2007 sorti, evo kle ma? neki..en primer ?e narejenin ?e en primer za vajo niso ravno nevemkaksni expert primeri, ampak za nas za?etnike so dobri lp Citiraj "It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Sorti Napisano 9. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2007 Ej Segi hvala ti lepa!! Zanima me ?e mi lahko ?e mogo?e dobi? kak majn zahtevn primer....? Naprimer Izgradnja kleti, kozolca....ali kaj podobnega?? Rabim za school Citiraj
Sorti Napisano 10. maj, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. maj, 2007 Ali ima mogo? kdo drug?? Res bi nujno rabu... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.