matej mx3 Napisano 14. maj, 2007 Prijavi Napisano 14. maj, 2007 pa ?e to kaj dela alko Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
daSKAn Napisano 15. maj, 2007 Prijavi Napisano 15. maj, 2007 Ce se ne motim imajo na norveskem en zakon, da ce napihas vec kot 0,3, letis takoj v arest za par dni. To je cool. Ravno tok meja dvignena, da se ne mores zgovarjat nad tableti, prezrelimi hruskami, osvezilci daha... Ker po moje lohka kazni visajo kuker cjo, pa ne bo pomagal. Slovenci smo po studijah itaq najslabsi vozniki, pa po moje najmanj kulturni tut in potem se malo mesanice z alkoholom in mammo dobitno kombinacijo. Vsak dan se z visjim pritiskom domov vracam zaradi manevrov kakih objstnezev. Recimo dones, za BMW voznike niso kolone, ker oni majo dober voz in se je treba vrivat pa magari ce avtocesto s tem zapres, sam res za BMW voznika se ne spodob v koloni cakat.... U bistvu kak gre ena: pivce za zivce rum za pogum noro sem vozil reklo je bum Citiraj
blindek Napisano 15. maj, 2007 Prijavi Napisano 15. maj, 2007 poky kaj ti tam dela?? takih dirka?ev ?e ni tak veliko, kot takih, ki se peljejo po svoje, pa ?e tudi je za njim 10km kolona... Vedno ve? takih opa?am na glavni cesti do MS, kjer se najdejo pacienti, ki vse skoz peljejo z enako hitrostjo, nekje 70km/h. Tudi o smerokazih ?e sli?ali niso, kaj ?ele lu?i pri?gat... Citiraj
daSKAn Napisano 15. maj, 2007 Prijavi Napisano 15. maj, 2007 Mah sej ucasi vides take manevre da so ze tok grozni da ti gre na smeh. Eden imed takih ever green manevrov se mi je zgodil pri WTC-ju. EDIT: sm hotu opisat, pa sem pogruntu, da je bil manever prevec kompleksen da bi ga lahko tako razlozil. Bi mogl tam bit da bi razlozil. Ker je bla ena orenk specijalka.... Sem za kakih par sekund kar obstal, sam se zdaj ne znam zdefinirat obcutka, ki me je takrat preplavil, al je blo zgrazanje al pa ze obcudovanje da lohka kaj tazga izvedes. Citiraj
poky Napisano 15. maj, 2007 Prijavi Napisano 15. maj, 2007 poky kaj ti tam dela?? Kaj,ki?? :ne vem: A v bolnici? Avte opazujem! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazda-mx3 Napisano 16. maj, 2007 Prijavi Napisano 16. maj, 2007 Alex: ja, mislim, da si naredil tapravo povezavo.Link na novico:::Obala.net Pa ?e to...tega fanta sem videl na zadnje na motozboru red-eye na serminu...nekaj tednov prej...ne vem zakaj sem si prav njega med vsemi zapomnil. Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
YavarYe X6V6 Napisano 16. maj, 2007 Prijavi Napisano 16. maj, 2007 Alex: ja, mislim, da si naredil tapravo povezavo.Link na novico:::Obala.net Pa ?e to...tega fanta sem videl na zadnje na motozboru red-eye na serminu...nekaj tednov prej...ne vem zakaj sem si prav njega med vsemi zapomnil. Tastar da se ga nebo? ti enkrat letos preve? nacukal in da nebi potem o tem kje pisalo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.