hope Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Ja pa glavno si spustila...Ampak itak gres tako da Glavno ?e pride roadtrip from NYC do SF ali L.A.ja. Citiraj >>>beauty<<<
ReDevil Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Naredu Sodni red, jeeee, no sej ?e bi ga ruknu bi bla pa total tma! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Padel v past providi, jeeee. Ne, tole se je za pohvalit in una dva uniformiranca za odnos. Sem padel v sendvi? enega ki so ga lovili in Provide potem so mi pa mogli neki napisat ?e sem ?e na posnetku se vrinil. 41? kazni, ?e takoj pla?am. Ni dosti, ker kolikor gledam sem imel povpre?no hitrost vi?jo kot je predpisana za tole kazen. OK ampak najbr? so upo?tevali tistih nekaj % tolerance pa se izide meni v prid. Je pa res, da me niso prehiteli ampak ajde itak priznam krivdo, kaj sem si pa hotel ogledati tisto Navaro od blizu. Je rekel, naj ti bo tokrat samo za hitrost, lahkob i đe kaj na?tel (varnostna razdalja pa to ). Evo pa letos bi skoraj odnesel brez kazni. Je pa zaenkrat ?e vseeno ceneje kot lani. Citiraj
zemir Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Jao jao Kuga pa gon? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Symon Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Kar tiho bodi, takrat ko mi je iz avspuha ogenj metalo, takrat se je reklo da sem gonil. Pa me na ?alost ni noben snemal, da bi videl kako to izgleda. Sam da bi pa kaj takega posneli bi me pa najbr? ?e na izrednega tehni?nega poslali. Citiraj
zemir Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Kar tiho bodi, takrat ko mi je iz avspuha ogenj metalo, takrat se je reklo da sem gonil. Pa me na ?alost ni noben snemal, da bi videl kako to izgleda. Sam da bi pa kaj takega posneli bi me pa najbr? ?e na izrednega tehni?nega poslali. Ja pa kazen bi bila primernmo ve?ja ane Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
hope Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 No zdej sem pri kolegu.... ki ima 3,5 sobno stanovanje..... pla?ujem mu samo stro?ke, kar pa je bagatela, beri pla?ujem skorej ni?..... Komaj danes to prebrala LUCKY YOU! Citiraj >>>beauty<<<
hope Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 P.S. @ReDevil: ?estitke za izpit!! :mi pijemoo: Citiraj >>>beauty<<<
qwerty Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Pa da se ?e jaz pohvalim da sem kon?no vzpostavil forum za foto klub na na?i ?oli http://fotoklubgcc.mojforum.si/ Citiraj If in doubt, flat out...
ReDevil Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Jutr pa loh spim do onemoglosti, k sm ?ele prot ve?eru neki zmenen Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 15. december, 2007 Prijavi Napisano 15. december, 2007 Grem zdejle na obalo gledat ?e enga Xedos-a 6 Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 15. december, 2007 Prijavi Napisano 15. december, 2007 Grem zdele vouka o?edit, d se bo svetu k Trupmetngold! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Alex Napisano 17. december, 2007 Prijavi Napisano 17. december, 2007 Se moram pohvalit,da sem po skoraj dveh tednih ?el delat(gripa press). Citiraj
hope Napisano 18. december, 2007 Prijavi Napisano 18. december, 2007 Dobila flat v najem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mi pijemoo: Citiraj >>>beauty<<<
Marko_mx-3 Napisano 18. december, 2007 Prijavi Napisano 18. december, 2007 Bravo :mi pijemoo: Citiraj
ReDevil Napisano 18. december, 2007 Prijavi Napisano 18. december, 2007 Men pa voz laufa kot ?e nikol, hvala kablom, pa tut ?tevc kon?no spet dela! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
hope Napisano 18. december, 2007 Prijavi Napisano 18. december, 2007 Bravo :mi pijemoo: hvala Citiraj >>>beauty<<<
LabiGT Napisano 18. december, 2007 Prijavi Napisano 18. december, 2007 hope, cestitam zdaj lahko nick spremenis Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Se moram pohvalit da doma, pred hi?o spet preno?ujejo ali pa so parkirane 3 mazde. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Tudi jaz se moram pohvalit! V?eraj sem se 1 uro vozil z novo Mazdo 6 Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 @hope-?estitam,pa dosti muckanja v njem ti ?elim. @yavar-slike,pa ?imprej @Boj?-opi?i feeling v vo?nji. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 19. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2007 @Boj?-opi?i feeling v vo?nji. te ?e rajca a Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 te ?e rajca a Ne bi zaj pisal kdo pa kaj me bolj. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 19. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2007 mazda CX-7 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 mazda CX-7 To spada mogo?e pod kaj,ne pa tudi pod kdo....... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.