Allyssa Napisano 19. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2007 ja to, da mene ne sprav? iz tega avta je ?ist samoumnevno,..pol ma? pa kdo in kaj Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 He he,se placa je po moje dosti za prespat,pa ?e kaj naret zraven........... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 19. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2007 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 A jaz sedaj lahko pridem do besede...? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Odvisno kaj ma? za povedat. joke...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 19. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2007 A jaz sedaj lahko pridem do besede...? valda Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Odvisno kaj ma? za povedat. joke...... Bemu, dana?na mladina... Nobenega spo?tovanja ve?... Ja novo M6 bi malo opisal... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 19. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2007 ja kaj ?aka?????? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 He he,se se hecam valjda. M6 pa opi?i v temi o M6! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 19. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2007 He he,se se hecam valjda. M6 pa opi?i v temi o M6! pa hitr,..ker ga ?e vidm da od firbca zadr?uje dih in je ?e plav Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Jaz al Boj??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 19. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2007 Boj? hitr pisat,.. Poky firbec Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Ja,najbolj me zanima ?e se dajo sede?i podret............ Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Bom zelo na kratko opisal v temi o M6... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 He he..OK! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Jaz pa moram pohvalt Mazdo 6 v zimskih razmerah, kajti se res hitro ogreje. Danes sem sel v sluzbo z avtom in zacne toplo pihat ze cez 2-3km (webasto power) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Ja,proti kolesu je razlika o?itna. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Ne zdaj se z LPP-jem furam danes izjemoma z avtom, ker mam biznis kosilo (heh un sploh ne vem kaj ga pricakuje ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Ne zdaj se z LPP-jem furam danes izjemoma z avtom, ker mam biznis kosilo (heh un sploh ne vem kaj ga pricakuje ) Daj ga Labi, daj ga... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Daj ga Labi, daj ga... Ve? kaj..........Labi pa? ni te sorte.......... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Ve? kaj..........Labi pa? ni te sorte.......... S hrano sem mislil, halooooo Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 A obmetavala se bota s hrano??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 bom obmetaval svoj trebuh z hrano (pa mogoce poslusal kaj ima un za povedat) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 bom obmetaval svoj trebuh z hrano(pa mogoce poslusal kaj ima un za povedat) ?e un ?asti, ga pa vsaj malo poslu?aj no... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Ja,vsaj dokler ne poje?! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.