LabiGT Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Ok no, bom poslusal Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 19. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2007 natakarja, kaj priporo?a od hrane? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 natakarja, kaj priporo?a od hrane? njega pa sploh ne, ker vem na pamet kaj je in kaj ni.. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Ammmmmmmm,Labi ne spra?uje tega............samo papa! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 19. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 19. december, 2007 Ammmmmmmm,Labi ne spra?uje tega............samo papa! no to pa tud ni ?ist res,..more bit dobr da Labi papa Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 no to pa tud ni ?ist res,..more bit dobr da Labi papa go ally aja pa dober sendvic sem naredil... s prsutom in sirom Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 no to pa tud ni ?ist res,..more bit dobr da Labi papa Ammmmm,no ja,predvsem pa more bit dosti! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Ammmmm,no ja,predvsem pa more bit dosti! sinergija kvalitete in kvantitete v harmoniji Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 go ally aja pa dober sendvic sem naredil... s prsutom in sirom Mislim,Labi,danes sva tudi isto jedla kot v?eraj. Tudi jaz sem mlatil pr?ut. Citiraj
hope Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 O shit, samo to temo grem brat, pa takoj postanem la?na...... Aja, ?e pohvalim se.... Jutri se ?e selim!!!! Citiraj >>>beauty<<<
LabiGT Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Kdaj bo welcome party? Pa kam naj pridem? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
hope Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Kdaj bo welcome party?Pa kam naj pridem? Pssstttttttt, ne govor okol no, pol bodo vsi hotl pridt Citiraj >>>beauty<<<
LabiGT Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Nc skrbet, cimvec bo ljudi tem manj bo hrane zame... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Nc skrbet, cimvec bo ljudi tem manj bo hrane zame... saj jaz bi ?e kak?en futr s sabo prpeljal, ?e ohka pridem Citiraj
suicidal Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 jaz bom jedel ?e doma, pridem samo na pivo Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LabiGT Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Evo predlagam, da Suicidala preventivno kaznujemo, ker hoce ze zdaj pit pa vozit... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
hope Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 joj kwa ste modeli Citiraj >>>beauty<<<
LabiGT Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 joj kwa ste modeli ma bomo tud poziral (kot modeli) ce hoces, sam nam daj za jest Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 ... ker hoce ze zdaj pit pa vozit... Tega filma pa ne bo? videl. ?e spijem en sam po?irek piva, grem raje pe? domov. Pa ne da bi bil tako hitro pijan, ampak se gre za princip. Hope, saj je flat v LJ, kajne? Taxi/bus vabi. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Marko_mx-3 Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Kdo je pa rekel, da je potrebno piti alkohol :ne vem: Pepsi je ?ist zakon, pa ?e glava ne boli pol Citiraj
suicidal Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 No ja, saj ima? prav. Ampak jaz bi na pivo (ali dva ali tri ...) pri?el Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
hope Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Hope, saj je flat v LJ, kajne? Taxi/bus vabi. Aja... sem mislila da ho?e? prespat Citiraj >>>beauty<<<
LabiGT Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 Aja... sem mislila da ho?e? prespat A mas flat dalec od sluzbe? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
hope Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 niti ne cca. 4.5 km Citiraj >>>beauty<<<
LabiGT Napisano 19. december, 2007 Prijavi Napisano 19. december, 2007 hvala, ker si mi unicila se to veselje (fantaziranje) zdaj grem pa spat Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.