BOJČ Napisano 20. december, 2007 Prijavi Napisano 20. december, 2007 A jaz pa lahko prespim pri tebi????? :ne vem: Rakitna je takooooooo zeloooooo dale?, pa srne ska?ejo pono?i ?ez cesto in je nevarno, pa poledenela cesta, sploh ovinki, pa tema in se slabo vidi, pa mrazzzzz je, pa vse skupaj je tako groznoooo... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 20. december, 2007 Prijavi Napisano 20. december, 2007 Kdo je pa rekel, da je potrebno piti alkohol :ne vem: Pepsi je ?ist zakon, pa ?e glava ne boli pol Ammm,zaj mi pa ni jasno,zakaj hudi?a ma? pol TI v?asih ma?ka in te glava boli????? Od Pepsija?? Aja... sem mislila da ho?e? prespat Se je mislo,samo se tvojga dragega boji........... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 20. december, 2007 Prijavi Napisano 20. december, 2007 Dons mamo pa spet slu?beno - oddel?no veselico, na keri se ga pa ne mislm lih nalezt, pa grem raj? pol na fikmez in boks! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOBI Napisano 20. december, 2007 Prijavi Napisano 20. december, 2007 Kdo je pa rekel, da je potrebno piti alkohol :ne vem: Pepsi je ?ist zakon, pa ?e glava ne boli pol pepsi pa cocacola je cisti strup za jetra,boljse Citiraj MAZDA POWER
LabiGT Napisano 20. december, 2007 Prijavi Napisano 20. december, 2007 Jaz se strinjam z bobijem. Sam namest raje Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 20. december, 2007 Prijavi Napisano 20. december, 2007 jaz imam danes dva razgovora za slu?bo. Sicer bi mi bilo bolj v?e?, ?e bi me vzeli pri drugi firmi, ampak tudi ta prve se ne bi branil. Bomo videli. (ta smajli moli k Alahu?) Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
BOJČ Napisano 21. december, 2007 Prijavi Napisano 21. december, 2007 jaz imam danes dva razgovora za slu?bo. Sicer bi mi bilo bolj v?e?, ?e bi me vzeli pri drugi firmi, ampak tudi ta prve se ne bi branil. Bomo videli. (ta smajli moli k Alahu?) Dr?im pesti! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ReDevil Napisano 21. december, 2007 Prijavi Napisano 21. december, 2007 U?eri sm spoznou enga maherja, k drifta z M3ojko, pa se je ponudu d bi me loh mau u?iu glede tega, sam pol me je mau strah, k spet pristanem iz 340 KM na mazda?ki kahli brez konjev, rde?i mislm! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 21. december, 2007 Prijavi Napisano 21. december, 2007 Koga pa si spoznal? Pa sej niso tolk va?ni konji, kot pa tehnika. In tudi MX-5 je la?ja kot M3 Citiraj
Boss Napisano 21. december, 2007 Prijavi Napisano 21. december, 2007 pepsi pa cocacola je cisti strup za jetra,boljse hmmm... zanimivo, vsak ta drug alkoholik postre?e to?no s takim stavkom.... Citiraj
zemir Napisano 22. december, 2007 Prijavi Napisano 22. december, 2007 Koga pa si spoznal? Pa sej niso tolk va?ni konji, kot pa tehnika. In tudi MX-5 je la?ja kot M3 Teorija na vi?ku Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
KAALman Napisano 22. december, 2007 Prijavi Napisano 22. december, 2007 U?eri sm spoznou enga maherja, k drifta z M3ojko, pa se je ponudu d bi me loh mau u?iu glede tega, sam pol me je mau strah, k spet pristanem iz 340 KM na mazda?ki kahli brez konjev, rde?i mislm! u?i se na kahli, na mo?nej?em avtu je la?je kontrolirat drift kot na tvoji "kahli" pa ?e enkrat ji re?i kahla, pa ti jo odvzamemo hmmm... zanimivo, vsak ta drug alkoholik postre?e to?no s takim stavkom.... ti bom jaz povedu, da je resnica, ker sem iz bran?e... v pivu je problem izklju?no alkohol, v coli pa pepsiju se me?ajo pa hude kisline seveda ni? od tega ni ?kodljivo v majhnih koli?inah... jaz pijem vodo, al pa pivo... verjemte mi, da vem zakaj pa ?e pri vodi je kriza ....(ok, vin?ka mi pa? telo ne prenese zaradi drugih te?av) Citiraj LP KAALman
Sishi Napisano 22. december, 2007 Prijavi Napisano 22. december, 2007 Jaz sem pa u?er xedos-a prpelu domov Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Alex Napisano 22. december, 2007 Prijavi Napisano 22. december, 2007 Jaz sem pa u?er xedos-a prpelu domov To pa je bo?i?no darilo... Citiraj
ReDevil Napisano 22. december, 2007 Prijavi Napisano 22. december, 2007 Dons smo osvojil ?e Ur?ljo Goro (1699m), pa vouk se je izkazu, prevozu skor 300 km, med drugim smo ?li tut ?ez odprto mejo v Austrijo, da smo vidl kako zadeva laufa! Se je pa zgodil tut neki na temo vouka, kar bom napisu v obratni temi Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 23. december, 2007 Prijavi Napisano 23. december, 2007 Jaz sem bil pa v?eraj v mediaparku na predbo?i?nem heavy metal party koncertu Prospect vs Metalsteel Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 23. december, 2007 Prijavi Napisano 23. december, 2007 Jaz sem bil pa v?eraj v mediaparku na predbo?i?nem heavy metal party koncertu Prospect vs Metalsteel Jz pa dons 2 ure u slu?bi, k sm zgleda pretekli teden preve? zabu?avu in sm mogu mal po?istit zadeve! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Alex Napisano 23. december, 2007 Prijavi Napisano 23. december, 2007 Jz pa dons 2 ure u slu?bi, k sm zgleda pretekli teden preve? zabu?avu in sm mogu mal po?istit zadeve! Jaz pa sem danes cel dan zabu?aval.Sem si pa? privo??il. Citiraj
daSKAn Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 Jest sem pa jebal jeza, do 4-ih nisem mel cajta jest, sem mel pa cajt 5 min pa sem hit na mazda forum skocil. Anyway... parkirisce pred firmo veliko, avtov malo, snega in leda glih prav, rocna v avtu pa tut zdej "preverjeno dela". Je slo kar lepo posrek, me je varnostnik kar mal cukov gledal. Citiraj
qwerty Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 jz se pa lahko pohvalim, oz. se lahko moja psi?ka da zna po novem ?e roll over najprej sem jo nau?o sedi, pol prosi, pol je znala lezi,... zdej pa ?e to z roko ji pka?em tko naj se zasukne pa se zasukne okol je tak CUTE Citiraj If in doubt, flat out...
ReDevil Napisano 24. december, 2007 Prijavi Napisano 24. december, 2007 Jz sm pa zdele odfikmessiru svoje, za konc sm skor crknu na sobnem biciklu, ampak va?na je volja, kondicije itak ni! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 26. december, 2007 Prijavi Napisano 26. december, 2007 Idealn dan je za mano, jutr grem z moralo v slu?bo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 26. december, 2007 Prijavi Napisano 26. december, 2007 Ja, dons je bil res prekrasen dan za gri?e. Z Borutom sva opravila dve turi, Gradi?ko plezalno pot na Nanos ter vzpon na Mali Golak (1495m). Nekaj slikc za poku?ino: Citiraj
ReDevil Napisano 28. december, 2007 Prijavi Napisano 28. december, 2007 Sodnik s kerim sem dons de?urn, je navdu?en nad mojimi plehnatimi zverincami, ?e posebej mu je v o?i padu ?rni vouk, je reku da je meu njegov brat pred leti tacga rde?ga, men je kr hitr morala zrasla, k je blo govora o tem! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 28. december, 2007 Prijavi Napisano 28. december, 2007 Povsod sami mazda?i Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.