YavarYe X6V6 Napisano 29. december, 2007 Prijavi Napisano 29. december, 2007 Montiral ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 29. december, 2007 Prijavi Napisano 29. december, 2007 Montiral kaj? Alarm + gsm avtoin?talacijo = ?udo tehnike Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 29. december, 2007 Prijavi Napisano 29. december, 2007 Alarm + gsm avtoin?talacijo = ?udo tehnike Wow,bravo...nisem mogel de?ifrirati iz teh metrov kabla in drugih komponent,kaj naj bi to blo. Citiraj
Ninja Napisano 29. december, 2007 Prijavi Napisano 29. december, 2007 Jest sem pa pelala fotrovo 6ko v Postojno pa nazaj ?ist happy zdej Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 29. december, 2007 Prijavi Napisano 29. december, 2007 kaj pa tist 2-way alarm? Jest sem pa pelala fotrovo 6ko v Postojno pa nazaj ?ist happy zdej Predlagaj mu da menjata 6ko za 323 Citiraj
Alex Napisano 29. december, 2007 Prijavi Napisano 29. december, 2007 Jest sem pa pelala fotrovo 6ko v Postojno pa nazaj ?ist happy zdej Lepo,pol ga pa hitro prosi,da ti jo ?e posodi,da se ?e malo navadi? nanjo...in pol jo "prevzame?",kot to delajo na?i vrli direktor?ki ...?isto izi. Citiraj
ice Napisano 29. december, 2007 Prijavi Napisano 29. december, 2007 jest sm pa danes zamenjal servo pumpo na materini alfi(jetra) Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Alex Napisano 29. december, 2007 Prijavi Napisano 29. december, 2007 Jaz sem pa danes generalno o?istil makino(na ?alost ne Mazdice),ampak second car. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 29. december, 2007 Prijavi Napisano 29. december, 2007 kaj pa tist 2-way alarm? Kdo pa prvi da ta ni 2-way, samo domet ima neomejen. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
zemir Napisano 29. december, 2007 Prijavi Napisano 29. december, 2007 No jaz se pa moram pohvalt da grem ?ez par ur v slova?ko!!!Tko da sre?nga pa zdravga vsem Mazda?om ?e posebej pa Mazda?icam Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Alex Napisano 29. december, 2007 Prijavi Napisano 29. december, 2007 No jaz se pa moram pohvalt da grem ?ez par ur v slova?ko!!!Tko da sre?nga pa zdravga vsem Mazda?om ?e posebej pa Mazda?icam Pamet v glavo in zmerno pitje,he,he. :mi pijemoo: Citiraj
zemir Napisano 29. december, 2007 Prijavi Napisano 29. december, 2007 Pamet v glavo in zmerno pitje,he,he. :mi pijemoo: Ja to pa vedno?!Zmerno pitje, pamet pa ?e doug nou pr?la u glavo?! Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 29. december, 2007 Prijavi Napisano 29. december, 2007 Sm osvojiu u dru?bi kolega ?e en vrh - Porezen, ?ez dobro uro pa na eno orng veselico! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 29. december, 2007 Prijavi Napisano 29. december, 2007 Pamet v glavo He he,kero glavo si te mislo?? Zelc-ti pa u?ivaj. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 29. december, 2007 Prijavi Napisano 29. december, 2007 He he,kero glavo si te mislo?? Zelc-ti pa u?ivaj. Pa valjda to velja za obe... Citiraj
ReDevil Napisano 29. december, 2007 Prijavi Napisano 29. december, 2007 Mi pa snujemo na?rt, verjetno za prvomajske, trans YU trip, cela nekdanja dr?ava, mjbi ?e Albanija! Eni ?e niti ne vejo, da so na listi povabljenih! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 30. december, 2007 Prijavi Napisano 30. december, 2007 Mi pa snujemo na?rt, verjetno za prvomajske, trans YU trip, cela nekdanja dr?ava, mjbi ?e Albanija! Eni ?e niti ne vejo, da so na listi povabljenih! :ne vem: A tko nekak? pa se opis takrat: http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=2097 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 30. december, 2007 Prijavi Napisano 30. december, 2007 U zgleda super, verjetno bomo pol na poti do BG dodal ?e Capajebo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 30. december, 2007 Prijavi Napisano 30. december, 2007 Ja, to?no tole traso je ubral tudi moj sodelavc z dru??ino, tko da verjetno je opazil Labijev opis poti s foruma! No, n? ?udnga, ?lo se je pa s tastaro 323 sedan letnik 90! Citiraj
ReDevil Napisano 30. december, 2007 Prijavi Napisano 30. december, 2007 No sej mi mamo pa v planu it s ?rnimo voukom, tko da je to o?itno mazda?ka transverzala! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 30. december, 2007 Prijavi Napisano 30. december, 2007 Sam na Kosovo najbrz ne greste ne? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 30. december, 2007 Prijavi Napisano 30. december, 2007 Zdej je ideja total v povojih, mi?ljena je bila cela nekdanja YU, pa tut en kolega naj bi ?ov zravn, k je poznavalc bitk NOB, pa nam bi mal razkazu, kerga bi to zanimal, npr. reko Pivo, Taro, Sutjesko, kjer je potekala znamenita bitka na Sutjeski itd. Jz sm ful ljubitl zgodovine, sicer pa bo ?lo prete?no za ?ur. Glede Kosova, pa upam da nav do tkt ?e kako sranje tam nastalo, ker pol pa tko al tko da ne gremo tja! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Rocky Napisano 1. januar, 2008 Prijavi Napisano 1. januar, 2008 Lih mal prej me je ustavu, pa sva na sre?o pred 1 mescom skupi spila 1, 2, ... 16 pirov tko d je blo okej, sam pra?u je ?e je z gumo vse kul, zato ko sva se lih s Frenkom pred njim z ro?no obrnila in direkt na robnik! Citiraj
Alex Napisano 2. januar, 2008 Prijavi Napisano 2. januar, 2008 Lih mal prej me je ustavu, pa sva na sre?o pred 1 mescom skupi spila 1, 2, ... 16 pirov tko d je blo okej, sam pra?u je ?e je z gumo vse kul, zato ko sva se lih s Frenkom pred njim z ro?no obrnila in direkt na robnik! Z to ro?no in robnikom ni glih za se hvalit... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.