qwerty Napisano 2. januar, 2008 Prijavi Napisano 2. januar, 2008 Lih mal prej me je ustavu, pa sva na sre?o pred 1 mescom skupi spila 1, 2, ... 16 pirov tko d je blo okej, sam pra?u je ?e je z gumo vse kul, zato ko sva se lih s Frenkom pred njim z ro?no obrnila in direkt na robnik! da nisi ti kak zglob al pa kak nosilc uni?o al je blo bol tak da si se sam naslonil gor Citiraj If in doubt, flat out...
Rocky Napisano 2. januar, 2008 Prijavi Napisano 2. januar, 2008 govora je o crnem volku, da ne bo pomote Citiraj
Sishi Napisano 3. januar, 2008 Prijavi Napisano 3. januar, 2008 govora je o crnem volku, da ne bo pomote ..., ki je pa itak neuni?ljiv...odporen na robnike Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 3. januar, 2008 Prijavi Napisano 3. januar, 2008 Heh u bistvu je par cm pred robnikom se stroj ustavu, tko da nobena stvar ni po?la, pa je biu itak navdu?n in se je najbolj za gumo ustra?u, ?e je vse okei! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 3. januar, 2008 Prijavi Napisano 3. januar, 2008 Heh u bistvu je par cm pred robnikom se stroj ustavu, tko da nobena stvar ni po?la, pa je biu itak navdu?n in se je najbolj za gumo ustra?u, ?e je vse okei! ...aja pa bremze so ni da ni... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 3. januar, 2008 Prijavi Napisano 3. januar, 2008 Ja ampak sam ?e dan al dva, ker dobim komplet nove, najkasnej v soboto! ?ez 2 tedna gremo pa na ?e?ko z volkom za vikend! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 3. januar, 2008 Prijavi Napisano 3. januar, 2008 ?ez 2 tedna gremo pa na ?e?ko z volkom za vikend! Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 3. januar, 2008 Prijavi Napisano 3. januar, 2008 No u bistvu gremo u Bratislavo, se popravljam, tko da bo mal bli?je, Praga pa je za bolj romanti?ne du?ce! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
KAALman Napisano 3. januar, 2008 Prijavi Napisano 3. januar, 2008 jaz sem pa danes v 323f BJ namontiral bunko za prestavno ro?ico od 6ke se avto takoj lep?e pelje Citiraj LP KAALman
ReDevil Napisano 3. januar, 2008 Prijavi Napisano 3. januar, 2008 Tole si oglejte, kaj se prav nardit lepe slike; http://petersfoto.s5.net/thumbnails.php?album=5&page=1 Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 4. januar, 2008 Prijavi Napisano 4. januar, 2008 jaz sem pa danes v 323f BJ namontiral bunko za prestavno ro?ico od 6ke se avto takoj lep?e pelje kolk konjev si pridobil Citiraj
poky Napisano 4. januar, 2008 Prijavi Napisano 4. januar, 2008 Pa kolko je zaj avto hitrej?i?? Daj kako sliko no,da vidimo kak zgleda,?e dolgo nisn vido menjalnika od 6ke! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 6. januar, 2008 Prijavi Napisano 6. januar, 2008 Kon?no se lahko pohvalim, da sem po 2 urah in 11 minutah kon?no odstranu un kur?ev spyware in zaenkrat zgleda da bo ta program spybot kr ok Sam ?e zmeri je tok svinjarije gor da bomo na nov use nalo?il, predvsem z Uro?evo pomo?jo Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Neyko Napisano 6. januar, 2008 Prijavi Napisano 6. januar, 2008 NOD32 + Adaware, v dveh letih tud enega spyware-a, virusa itd... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. januar, 2008 Prijavi Napisano 6. januar, 2008 NOD32 + Adaware, v dveh letih tud enega spyware-a, virusa itd... Idealna kombinacija, pri meni v uporabu ve? kot 3 leta in vse kar lahko re?em je Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
nisde Napisano 6. januar, 2008 Prijavi Napisano 6. januar, 2008 Sj res, na Adaware sm pa ?ist pozabu Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Allyssa Napisano 7. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 7. januar, 2008 js bom pa ?e 1x teta,.. upam da tokrat roza Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 7. januar, 2008 Prijavi Napisano 7. januar, 2008 ?e ne bo roza tam,bo pa doma. Aja,kdo pa je stric pol? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 7. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 7. januar, 2008 ammm,..hm,..njen polbrat po mamini strani, pa polbrat po fotrovi strani Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 7. januar, 2008 Prijavi Napisano 7. januar, 2008 Pr vas je vse na pol........... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 7. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 7. januar, 2008 Pr vas je vse na pol........... primorska sej ve? ampak res upam, da bo roza Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 7. januar, 2008 Prijavi Napisano 7. januar, 2008 ampak res upam, da bo roza ... kaj, a ho?e? da bo peder... :ne vem: Citiraj
Allyssa Napisano 7. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 7. januar, 2008 ... kaj, a ho?e? da bo peder... :ne vem: kok si ti ?leht,...itak da ho?m ne?akinjo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 7. januar, 2008 Prijavi Napisano 7. januar, 2008 Je rekla ni va?no kaj bo,samo da bo pun?ka! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 7. januar, 2008 Prijavi Napisano 7. januar, 2008 kok si ti ?leht,...itak da ho?m ne?akinjo Ja ?aki mal... kaj pa jez vem o ?em razmi?lja?, ko skos neke ?ifre ven me?e?. Ker ?e bi rekla, da ho?e?, da bo ?rn te tud ne bi vpra?al a bo ?rn?ek ampak bi te vpra?l, ?e ho?e? havymetal darkerja. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.