YavarYe X6V6 Napisano 7. januar, 2008 Prijavi Napisano 7. januar, 2008 Ja ?aki mal... kaj pa jez vem o ?em razmi?lja?, ko skos neke ?ifre ven me?e?. Ker ?e bi rekla, da ho?e?, da bo ?rn te tud ne bi vpra?al a bo ?rn?ek ampak bi te vpra?l, ?e ho?e? havymetal darkerja. Si mislil te?kokovinskega tema?ne?a.? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
bbilder Napisano 7. januar, 2008 Prijavi Napisano 7. januar, 2008 kon?no sem si vzel ?as da sem si ?el dat pierce u jezik Citiraj
ReDevil Napisano 8. januar, 2008 Prijavi Napisano 8. januar, 2008 U?eri sm ratu noro vesel, ko sm vidu da so ?rnega vouka u BTCju pono? iz nedele na pondelk na gmah pustil, morala! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 8. januar, 2008 Prijavi Napisano 8. januar, 2008 So se ga usi ustra?l k so vidl da budno gleda okol sebe, k je meu u?ke odprte Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 8. januar, 2008 Prijavi Napisano 8. januar, 2008 Pa not je meu "sne?ni" kol, ampak to vas ve samo par, kaj pomen! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
suicidal Napisano 9. januar, 2008 Prijavi Napisano 9. januar, 2008 jaz imam danes dva razgovora za slu?bo. Sicer bi mi bilo bolj v?e?, ?e bi me vzeli pri drugi firmi, ampak tudi ta prve se ne bi branil. Bomo videli. Jeeeee, dobil slu?bo pri podjetju, kjer sem imel prvi razgovor. Jutri za?nem delat. Aha, pa ?e to glede benda, v katerem igram: postavili smo na ogled tri na?e komade nahttp://www.myspace.com/minotaver Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
nisde Napisano 9. januar, 2008 Prijavi Napisano 9. januar, 2008 ?estitke suicidal Jst pa naj bi dans zvedu ?e je ?e kk?no prosto delovno mesto v podjetju, sam o?itno je kadrovska njihov naj?ibkej?i ?len in noben nima pojma o ni?emer. Sm upu da bojo usaj kj mel, sam tko je k je una "taprava" na bolni?ki, una k nadome??a pa nima kj preve? pojma. :ne vem: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 9. januar, 2008 Prijavi Napisano 9. januar, 2008 Dejan ?esstitke, za ?iht, naj se ?immjn (nezanimivih) stvari dela in dobro slu?i! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
suicidal Napisano 9. januar, 2008 Prijavi Napisano 9. januar, 2008 Hvala lepa. Pri?akujem najbolj?e, sem pripravljen na najslab?e. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Alex Napisano 9. januar, 2008 Prijavi Napisano 9. januar, 2008 Jeeeee, dobil slu?bo pri podjetju, kjer sem imel prvi razgovor. Jutri za?nem delat. Aha, pa ?e to glede benda, v katerem igram: postavili smo na ogled tri na?e komade nahttp://www.myspace.com/minotaver ?estitke za slu?bo...in za komade. Citiraj
ReDevil Napisano 9. januar, 2008 Prijavi Napisano 9. januar, 2008 Moj volkec ?e ?iba po cesti z novimi bremzami! Posebne zahvale pri tem projetku grejo: Mihatu, atu Peterki, FrenkiPopiju, Denisu ter Josipu, nekaterim sicer samo za moralno podporo, a vseeno! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 9. januar, 2008 Prijavi Napisano 9. januar, 2008 Jeeeee, dobil slu?bo pri podjetju, kjer sem imel prvi razgovor. Jutri za?nem delat. Aha, pa ?e to glede benda, v katerem igram: postavili smo na ogled tri na?e komade nahttp://www.myspace.com/minotaver ?estitke ?e od mene Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
uklopko Napisano 10. januar, 2008 Prijavi Napisano 10. januar, 2008 odli?no! Jaz pa se bom pohvalil da sem danes 1. letos v slu?bi nazadnje bil lansko leto 12.12. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 11. januar, 2008 Prijavi Napisano 11. januar, 2008 Dons je minil to?no 1 let odkar sm dubu rde?ga duha k hi?i! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 11. januar, 2008 Prijavi Napisano 11. januar, 2008 Jst se pa lah pohvalim da 1.2 kon?no za?nem delat Kon?no je te?enje po telefonu doseglo svoje :mi pijemoo: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 11. januar, 2008 Prijavi Napisano 11. januar, 2008 ?estitke Denis! Upam pa d gre? tut z nami drug viknd n Slova?k? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
qwerty Napisano 11. januar, 2008 Prijavi Napisano 11. januar, 2008 ?estitke obema za nov ?iht Citiraj If in doubt, flat out...
Ninja Napisano 12. januar, 2008 Prijavi Napisano 12. januar, 2008 V omari staknila ?ist pravo mazda uro.... Jest sem tok fajn Slikca: Citiraj
qwerty Napisano 12. januar, 2008 Prijavi Napisano 12. januar, 2008 pohvalim se lahko z mojo 1000 objavo :mi pijemoo: Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 Po dolgem ?asu mi je ponovno uspelo spraviti porabo pod 6 litrov - 5,99 ?e sem natan?en Zanimivo, da mi je to uspelo "?ele" tretji? in od tega 2x s Petrolovim gorivom in 1x z MOLovim 1. 5,85 (Petrol) 22.08.2006 2. 5,90 (MOL) 02.03.2007 3. 5,99 (Petrol) 12.01.2008 Hmmm... zanimiva kost za glodat za vse nasprotnike Petrola . Kot ka?e so goriva razli?nih distributerjev ve? ali manj zelo podobna in je ve? ali manj vse odvisno le o re?imu vo?nje. pa ?e tri najslab?a povpre?ja 1. 7,23 (Petrol) 2. 7,05 (OMV) 3. 7,03 (OMV) Citiraj
LabiGT Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 Boss meni je s tem golfom poraba 5.7l/100km...je pa res, da so voznje bolj ali manj mestne. A je to ok? Al se da se nizje? Dizel je v nemciji 1.2, shel v power pa 1.4 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 Dober si... men redko rata pod 6. Je pa res, da ga morem bolj stisnit, ker ni tolk navora kot pri Mazdi, ?e posebej, ?e je bolj nalo?en. Citiraj
Alex Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 Po dolgem ?asu mi je ponovno uspelo spraviti porabo pod 6 litrov - 5,99 ?e sem natan?en Zanimivo, da mi je to uspelo "?ele" tretji? in od tega 2x s Petrolovim gorivom in 1x z MOLovim 1. 5,85 (Petrol) 22.08.20062. 5,90 (MOL) 02.03.20073. 5,99 (Petrol) 12.01.2008 Hmmm... zanimiva kost za glodat za vse nasprotnike Petrola . Kot ka?e so goriva razli?nih distributerjev ve? ali manj zelo podobna in je ve? ali manj vse odvisno le o re?imu vo?nje. pa ?e tri najslab?a povpre?ja 1. 7,23 (Petrol)2. 7,05 (OMV)3. 7,03 (OMV) He,he,Boss-tvoja najslab?a povpre?ja bi bila moja najbolj?a in ?e bi se mi zdelo,da pije malo.6-im litrom se pribli?a edino moja ?ena z bolj "umirjeno" vo?njo(strogo samo dolge relacije). Citiraj
ReDevil Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 Jz sm pa dons osvojiu Nanos, delno z volkom (prvi? po cesti) in sicer do Sv. Hieronima, pol pa ?e mal pe? do Vojkove ko?e, vreme je biu tema, mal snega mal de?ja, morala pa na nivoju! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
qwerty Napisano 14. januar, 2008 Prijavi Napisano 14. januar, 2008 pohvalim se lahko da sem pri?el v ?olsko akrobatsko skupino sploh nism vedel da jo mamo pa se neki menim z profesorco pa re?e ?e bi probal, pa pridem pa tadrug skok nardim ?isto salto naprej z obratom za 180° pa je sam rekla "kdaj ma? proste ure" znam pa ?e levji skok, salta v stran, zdej se u?im ?e salto nazaj ter salto naprej z 360° obratom pol pa pridejo ?e finte Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.