ice Napisano 14. januar, 2008 Prijavi Napisano 14. januar, 2008 kaj pa ritesnki obrat s potopom? Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
LabiGT Napisano 14. januar, 2008 Prijavi Napisano 14. januar, 2008 nardim ?isto salto naprej z obratom za 180°kako pa to zgleda?predvsem me zanima "landing"? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 14. januar, 2008 Prijavi Napisano 14. januar, 2008 kaj pa ritesnki obrat s potopom? ka ti bi mene rad beg spravo kako pa to zgleda?predvsem me zanima "landing"? nardi? salto naprej pa? in se vraku zasu?e? ?e okoli svoje osi --> ne za popoln obrat! (noge morejo biti stegnjene in roke ob telesu) pristane? pa tako da gleda? od tam kjer si pri?el (pristane? za 180° obrnjen od odskoka)landing pa na noge, z rokam pa nardi? en zaklju?ek da lep? zgleda. Za tiste ki pa ne vejo kaj je Levji skok, to je pa v bistvu superman sam da zgleda kot da se bo? zapikno v blazine, v zadnem trenutku se pa pokr?i? in nardi? preval ter se s pomo?jo vrtilnega momenta pobere? na noge in zaklju?i? Citiraj If in doubt, flat out...
ReDevil Napisano 17. januar, 2008 Prijavi Napisano 17. januar, 2008 Do torka sm frej, jutr pa gremo kon?no u Bratislavo in na Dunaj! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 17. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. januar, 2008 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
nisde Napisano 17. januar, 2008 Prijavi Napisano 17. januar, 2008 WAUUUUUUUUUU ker lep prt Hec Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Marko_mx-3 Napisano 17. januar, 2008 Prijavi Napisano 17. januar, 2008 a tole ?e obstaja, ker ?e je pol tolk dobr kakor zgleda bi ?e angel?ki jedl ?e bi ritke imel Citiraj
Allyssa Napisano 18. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. januar, 2008 a tole ?e obstaja, ker ?e je pol tolk dobr kakor zgleda bi ?e angel?ki jedl ?e bi ritke imel tole ?e obstaja ja je v hladilniku,.. ?e je pa dobr pa ?e poro?am,..?akam odziv poskusnih zaj?kov,..neki na novo experimentiram,... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 18. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. januar, 2008 no testni zaj?ki hvaljo "rejversko" torto Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 18. januar, 2008 Prijavi Napisano 18. januar, 2008 Dela ga pa vouk pi?i prke Slova?k! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
qwerty Napisano 18. januar, 2008 Prijavi Napisano 18. januar, 2008 lahka se pohvalim da grem z prdecom na pumpo filat gume pa si re?em kurc gremo ?e tankat pa pogledam kolk je ?e benza pa ka?e na pal?ki 1/3 pije tk mal da kr joj ?e kr furam ta prvi tank odkar mam motor :mi pijemoo: Citiraj If in doubt, flat out...
Ninja Napisano 18. januar, 2008 Prijavi Napisano 18. januar, 2008 Dons se mormo pa Ljubljan?ani kar pohvalit, da smo vidli son?ka ?ist ?udna re? tale sonce, ?e ga 1 mesec ne vidi? v LJ Tako da sem izkoristila dan in naredila 20km turco z biciklom Citiraj
nisde Napisano 18. januar, 2008 Prijavi Napisano 18. januar, 2008 Tud u Dom?alah je biu son?k, sm najprej biu kr ?okeran, ampak sm se hit navau in lepo u?ivu na kavici in gledu son?ka Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ice Napisano 18. januar, 2008 Prijavi Napisano 18. januar, 2008 jest sm pa danes naredu 600km sel sem namrec do trevisa in skoraj cev dan nism kadiv ker tam v gostilnah ni cigaretov trafike so pa v casu kosila zaprte pa samo takrt sm biv frej Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Boss Napisano 18. januar, 2008 Prijavi Napisano 18. januar, 2008 ?e ene 2x 3x ponovi? pa rata? nekadilc Citiraj
Sishi Napisano 20. januar, 2008 Prijavi Napisano 20. januar, 2008 Jaz grem pa zdejle smu?at na Vogel Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
YavarYe X6V6 Napisano 20. januar, 2008 Prijavi Napisano 20. januar, 2008 Pri suckerju sem zamenjal olje in filter, pregledal vse teko?ine in cevi, preveril stanje v?igalnih sve?k in jih o?istil in nastavil razmak(za razliko od prej?njih ki sem jih prvi? odvil ven po 120 kkm ), o?istil kontakte v razdelilni kapi in rotorju.Preveril tlak v gumah, nalil vitrex in ?e na sprehod sem utegnil iti. Zdej imam za 15 kkm mir. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 20. januar, 2008 Prijavi Napisano 20. januar, 2008 Pri suckerju sem zamenjal olje in filter, pregledal vse teko?ine in cevi, preveril stanje v?igalnih sve?k in jih o?istil in nastavil razmak(za razliko od prej?njih ki sem jih prvi? odvil ven po 120 kkm ), o?istil kontakte v razdelilni kapi in rotorju.Preveril tlak v gumah, nalil vitrex in ?e na sprehod sem utegnil iti. Zdej imam za 15 kkm mir. Zelo kvalitetno opravljeno delo... Citiraj
Boss Napisano 20. januar, 2008 Prijavi Napisano 20. januar, 2008 Pri suckerju sem zamenjal olje in filter, pregledal vse teko?ine in cevi, preveril stanje v?igalnih sve?k in jih o?istil in nastavil razmak(za razliko od prej?njih ki sem jih prvi? odvil ven po 120 kkm ), o?istil kontakte v razdelilni kapi in rotorju.Preveril tlak v gumah, nalil vitrex in ?e na sprehod sem utegnil iti. Zdej imam za 15 kkm mir. Kolk si si zara?unal storitev a je blo kej popusta, ker si sam sebi stalna stranka? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 20. januar, 2008 Prijavi Napisano 20. januar, 2008 Kolk si si zara?unal storitev a je blo kej popusta, ker si sam sebi stalna stranka? Storitev je bla đabe, ker si jo je zaslu?il, ker mi ne dela nobenih problemov. Materijal pa cca 80 ?. Zelo kvalitetno opravljeno delo... Jebenti ?e sebi nebi orng naredil drugim sploh nebi ni? delal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 20. januar, 2008 Prijavi Napisano 20. januar, 2008 ?rna volkulja se je pravkar vrnila v gara?o iz Bratislave, jo morm pohvalt d se je lepo obna?al-a! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 ?rna volkulja se je pravkar vrnila v gara?o iz Bratislave, jo morm pohvalt d se je lepo obna?al-a! Pa ti si ?el res s tem vozom v Bratislavo :ne vem: Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
madmax Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 Prvi? letos.......opral avto zunaj, temeljito posesal in o?istil notranjost ter o?istil z alkoholom prvo in zadnjo ?ipo (zdej celo vidim kam se peljem ). Matr sm priden ej, mislim da se bom nagaradil z mrzlim unionom! Citiraj
Grega_ Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 Po dveh al treh mesecih v?eraj avto opral in ga posesal, zamenjal smrekico da bo lepo di?al, pridem zjutraj na parking in ga je ?e pti? posral Prav strup jim bom nastavil... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.