Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ne ne, ?e to je bil rekord da ni bil opran 2 meseca, de? ga pa tudi ni opral tako da je bila ?e nuja...ampak teli pti?i...mater jim. No sej, ?e najhuje je pa da zdej ?e bolj vidim koliko je avto pobu?kan...tole parkiranje v LJ ni za nikamor, to je ?e huj kot v Italiji. :whatever:

Napisano

Ne ne, ?e to je bil rekord da ni bil opran 2 meseca, de? ga pa tudi ni opral tako da je bila ?e nuja...ampak teli pti?i...mater jim. No sej, ?e najhuje je pa da zdej ?e bolj vidim koliko je avto pobu?kan...tole parkiranje v LJ ni za nikamor, to je ?e huj kot v Italiji. :whatever:

A ne,huj?e kot v Italiji pa ne more bit.Edino luknjo v vratih mi je naredil en ?pagetar in to pri nas v Postojni. :(

Napisano

fotr je v italiji ostov brez vseh okrasnih letvic in antene :bravo:

...dobro,da ni ostal brez avta in mu niso pustili samo antene in okrasnih letvic...bi bilo ?e huj?e. :whatever:

Napisano

fotr je v italiji ostov brez vseh okrasnih letvic in antene :bravo:

A to je pohvalno? :( No, res je, da bolj? to, kot pa da bi ostal brez ledvic :wacko:

Druga? sem pa jest usposobila mojga zmaj?ka. No veeelik zmaj, hitr ko hudi? :D lete?i zmaj, da ne bo pomoje B)

Tko da ?e bo kdo vidu kej lete?ega nad barjem... to sem jest, ko me je odpihnilo :D

Napisano

zmaj :)

Dosao unuk narkoman kuci i pita baku "bako jel si vidla one moje tablete na stolu???"

Baka: "pusti ti to nego jel si vido one zmajeve u kuhinji!!!

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Pa ti si ?el res s tem vozom v Bratislavo :ne vem:

Si?i, n? bat, je ta ma?inka planirana za kak?no preeecej dalj?o vo?njo tko da to je blo ogrevanje! :bravo::ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

zmaj :)

Dosao unuk narkoman kuci i pita baku "bako jel si vidla one moje tablete na stolu???"

Baka: "pusti ti to nego jel si vido one zmajeve u kuhinji!!!

Podnapise prosm, k druga? nam zastopla :ne vem: :rolleyes:

Aja no, po?ak.. ?e 13x preberem, pa bom razumela...

11...

12...

13!

Ahahahahahahahahahaha :hohoho:

A so bli X-i?

Napisano

jz sm pa dans tankal :bravo: prvi? motor okdar ga mam in na moje presene?enje pije tko malo da kr joj :D dal pa super 95 + 2takt racing oil (tak rde?) :rispekt:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Kverti, kwa pa ma? to za en motor? Fr?o CBR?

:hohoho:

D te nam zalimou, bo? cbr-ko ?alu. <_<

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Sj ne ?alm CBR-ke (vem da jo ma? ti), ampak poveli?ujem fr?ota :hohoho:

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

No danes moja mazda dobila nove zadne bremze,s cilinder?ki vred, diski pa v kratkem!! :bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Danes naro?il tole:

post-12-1201110220_thumb.jpg

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

jz mam "piaggio ciao TDI GT" :hohoho: hm... ugotavljam da gre z omv-jevim racing oljem malo bolj?e, ne kaj pretirano ve? samo malo bolj cukne kot prej na enem zelenem olju :blink: zdej je ole take barve ko cvi?ek :D

If in doubt, flat out... 

Napisano

Hehe k da bi vozu golfa dizla tak ime ma :bravo:

Pa ?e uso opremo ma? :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Hehe k da bi vozu golfa dizla tak ime ma :bravo:

Pa ?e uso opremo ma? :D

itaq :D pa ?e naravno klimo mam... kdo bi si mislil :hohoho:

aja pa skor sm pozabo da mam ?e dodatno opremo :blink: maser za mojo tazadno ko dela 50ccm se kile kile zgublajo :hohoho: to bi lahka topshop prodajal :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.