ice Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 hehe al pa si nastimej el.pastirja Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Alex Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 ...ali pa ne peri avta-pozimi,ker je ?ez par ur isti. Citiraj
Grega_ Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 Ne ne, ?e to je bil rekord da ni bil opran 2 meseca, de? ga pa tudi ni opral tako da je bila ?e nuja...ampak teli pti?i...mater jim. No sej, ?e najhuje je pa da zdej ?e bolj vidim koliko je avto pobu?kan...tole parkiranje v LJ ni za nikamor, to je ?e huj kot v Italiji. Citiraj
Alex Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 Ne ne, ?e to je bil rekord da ni bil opran 2 meseca, de? ga pa tudi ni opral tako da je bila ?e nuja...ampak teli pti?i...mater jim. No sej, ?e najhuje je pa da zdej ?e bolj vidim koliko je avto pobu?kan...tole parkiranje v LJ ni za nikamor, to je ?e huj kot v Italiji. A ne,huj?e kot v Italiji pa ne more bit.Edino luknjo v vratih mi je naredil en ?pagetar in to pri nas v Postojni. Citiraj
ice Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 fotr je v italiji ostov brez vseh okrasnih letvic in antene Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Alex Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 fotr je v italiji ostov brez vseh okrasnih letvic in antene ...dobro,da ni ostal brez avta in mu niso pustili samo antene in okrasnih letvic...bi bilo ?e huj?e. Citiraj
Ninja Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 fotr je v italiji ostov brez vseh okrasnih letvic in antene A to je pohvalno? No, res je, da bolj? to, kot pa da bi ostal brez ledvic Druga? sem pa jest usposobila mojga zmaj?ka. No veeelik zmaj, hitr ko hudi? lete?i zmaj, da ne bo pomoje Tko da ?e bo kdo vidu kej lete?ega nad barjem... to sem jest, ko me je odpihnilo Citiraj
LabiGT Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 zmaj Dosao unuk narkoman kuci i pita baku "bako jel si vidla one moje tablete na stolu???" Baka: "pusti ti to nego jel si vido one zmajeve u kuhinji!!! Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 Pa ti si ?el res s tem vozom v Bratislavo :ne vem: Si?i, n? bat, je ta ma?inka planirana za kak?no preeecej dalj?o vo?njo tko da to je blo ogrevanje! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 Vsemogo?ni vouk Pomoje bom jst prej guznu k pa tale vouk Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Ninja Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 zmaj Dosao unuk narkoman kuci i pita baku "bako jel si vidla one moje tablete na stolu???"Baka: "pusti ti to nego jel si vido one zmajeve u kuhinji!!! Podnapise prosm, k druga? nam zastopla :ne vem: Aja no, po?ak.. ?e 13x preberem, pa bom razumela... 11...12...13! Ahahahahahahahahahaha A so bli X-i? Citiraj
qwerty Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 jz sm pa dans tankal prvi? motor okdar ga mam in na moje presene?enje pije tko malo da kr joj dal pa super 95 + 2takt racing oil (tak rde?) Citiraj If in doubt, flat out...
zemir Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 jz sm pa dans tankal prvi? motor okdar ga mam in na moje presene?enje pije tko malo da kr joj dal pa super 95 + 2takt racing oil (tak rde?) ?e je racing oil pol mora bl letet a n? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Kverti, kwa pa ma? to za en motor? Fr?o CBR? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Kverti, kwa pa ma? to za en motor? Fr?o CBR? D te nam zalimou, bo? cbr-ko ?alu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
nisde Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Sj ne ?alm CBR-ke (vem da jo ma? ti), ampak poveli?ujem fr?ota Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
uklopko Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 No danes moja mazda dobila nove zadne bremze,s cilinder?ki vred, diski pa v kratkem!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
vuk Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Danes naro?il tole: Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
ice Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 se strinjam Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
qwerty Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 jz mam "piaggio ciao TDI GT" hm... ugotavljam da gre z omv-jevim racing oljem malo bolj?e, ne kaj pretirano ve? samo malo bolj cukne kot prej na enem zelenem olju zdej je ole take barve ko cvi?ek Citiraj If in doubt, flat out...
nisde Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Hehe k da bi vozu golfa dizla tak ime ma Pa ?e uso opremo ma? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Sj ne ?alm CBR-ke (vem da jo ma? ti), ampak poveli?ujem fr?ota Kva si se pa takoj ustra?u sej te ma yavarye rad Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
LabiGT Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Kva si se pa takoj ustra?u sej te ma yavarye rad hahahah Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Hehe k da bi vozu golfa dizla tak ime ma Pa ?e uso opremo ma? itaq pa ?e naravno klimo mam... kdo bi si mislil aja pa skor sm pozabo da mam ?e dodatno opremo maser za mojo tazadno ko dela 50ccm se kile kile zgublajo to bi lahka topshop prodajal Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.