Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ally, pa ti si prava umetnica :rispekt:

Kaj, ko bi ti pustila slu?bo in kako cukrpekarijo odprla.

Se absolutno strinjam,da bi bila to lahko Ally-jina naslednja slu?ba. :bravo: Pravijo,da jo je treba vsake toliko menjat(slu?bo) in it v totalno drugo...in trara-evo jo. :P:D

Napisano

ja,..se strinjam :D sam rabm nejprej stranke :hohoho:

Dobra in estetsko lepa roba se sama hvali...stranke bi se ?e najdle. :P:bravo:

Napisano

Ja,samo ko bi mu pa povedla,kolko gre materijala pa kolko ur dela,pa bi spet nazaj pogledal. :D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Se moram pohvalit,da sem danes(kake 2 ure) pral mojo mazdico. :jupiii: Zunaj in odznotraj-temeljito,ker bo baje zdej kar nekaj ?asa son?no vreme.Sej veste,kak je avto,ko pride? iz smu?anja. :blink: Pa tudi moje leder zice sem primerno "obdelal" z kremo za usnje in so kot novi. :D Skratka,zaslu?il sem si eno sladico ali pa

precej ?okolade za dobro opravljeno delo...

Napisano

Jaz pa moram pohvalit vreme...vceri sem sel v Piran in uzival na soncu in pil koktejle v Cafe Teater...

Pa ful zavidam vam (alex) ki zivite na obali...sam ce gledam morje me cist pomirja

Ni ga cez sonce in morje :bravo:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Jaz pa moram pohvalit vreme...vceri sem sel v Piran in uzival na soncu in pil koktejle v Cafe Teater...

Pa ful zavidam vam (alex) ki zivite na obali...sam ce gledam morje me cist pomirja

Ni ga cez sonce in morje :bravo:

Lepo,da si u?ival. :bravo: ?koda,da me nisi poklical,bi uletu ?e jaz,ker nisem imel za po?eti kaj pametnega. :P

Napisano

Lepo,da si u?ival. :bravo: ?koda,da me nisi poklical,bi uletu ?e jaz,ker nisem imel za po?eti kaj pametnega. :P

pa ovaj :P nisem bil sam sramezljiv

drugace pa bi itak poklical

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

pa ovaj :P nisem bil sam sramezljiv

drugace pa bi itak poklical

Aha,razumem.Pol pa nisi u?ival samo v pogledu na morje in son?ni zahod,a? ;)

Napisano

Danes sem pa obe malo "prezra?il" in ju zapeljal iz gra?e in naredil en krogec. :D

post-3-1202664138_thumb.jpg

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Tale podalj?ani vikend mi je miniu noro, sam je usen kr prehitr spet pondelk! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

hehe jaz pa se bom pohvalil,da imam novo kaj jes vem blontnopepelnato barvo las :bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

lahko takoj danes po 14h v vijolci :bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Karte kupljene. :danzoman:

Napisano

Tarok :P

Lol jest tut u?er :)

Ne vem ?e je za pohvalt, ampak mi?ken zadet od lima, sem puzzle skupaj limal, je treba narest plac za novga, ve?jiga. :D

Napisano

Waaaw, doma ga ?e ima?, to pa mi nisi ni? rekel da bo tak hitro!! ?estitam! Super, lep je, moram videt v ?ivo :bravo::ouje:;)

Oglasi se en dan...saj jaz tudi nisem mislil, da bo tak hitro.

@Labi - 1000 ccm, 150 KM....drga? pa nekaj podobnega kot prej?nji Z750S, ampak recimo en razred bolj?i, predvsem kar se ti?e okvirja, vzmetenja in zavor.

V petek pa na IMOT po dodatno opremo... :bravo:

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

V petek pa na IMOT po dodatno opremo... :bravo:

A ti tudi gre? ? :bravo:

Mejbi se kaj sre?amo. :D

Za?

Ti ?e ve?, ostali pa ?e bodo.

Maoram dat narest zastavo da bom malo reklamo okrog delal. :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.