BOJČ Napisano 29. februar, 2008 Prijavi Napisano 29. februar, 2008 wiiiiiii,..uspela moja prva nadstropna torta Fotka maybe??? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 29. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. februar, 2008 pride drug teden pp predstavitev z novimi stvaritvami Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 29. februar, 2008 Prijavi Napisano 29. februar, 2008 pride drug teden pp predstavitev z novimi stvaritvami vsaj slikce mal zmanj?i da ne bo spet pol ure trajal da se prenese Citiraj
Allyssa Napisano 29. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. februar, 2008 kere fotke? sej jih ne bom dala na forum,.. pp predstavitev po?lem na mail tistim k jih mam na mail listi Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 sej te mislim iz PP, da ni tistih 10 slik in pride skor 100kB Citiraj
Allyssa Napisano 1. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 1. marec, 2008 joj smo na?pi?eni,..te bom brisala iz mail liste in je problem re?en Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 nimam ni? proti, sem ene parim pokazal slike in so me spra?evali ?e tud kej za druge dela? Citiraj
Allyssa Napisano 1. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 1. marec, 2008 delam,..z naro?ilom en teden v naprej,..cena pa odvisna od velikosti, oblike in zajebanosti izvedbe,.pa od okusa do okusa se tud razlikuje, odvisno pa? od sestavin,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 ?e 10,5 ur in letalo, z mano na enem od sede?ev, proti atlanti bo vzletelo iz minhna, od tam pa v orlando na florido. Grem malo pogledat Bikers week v Daytono in dirko kjer vozita na?a dirka?a. Ko bo mogo?e in kjer bo mogo?e bom prilimal kako sliko, al pa kaj naklofal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 jz se pa lahka pohvalim da sem na?el adidasovo uro, ki jo je zgleda nekdo zgubil model je CLIMACOOL, sam zdej me pa zanima kje bi paseka dobil ker jih gor nima... ura ma pa vse, vi?inomer, barometer, vreme pove, kompas, 100m pod vodo lahk gre, termometer,... sam kaj ko nima paskov... ?e kdo ve za njih naj pove Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 1. marec, 2008 Prijavi Napisano 1. marec, 2008 ?e 10,5 ur in letalo, z mano na enem od sede?ev, proti atlanti bo vzletelo iz minhna, od tam pa v orlando na florido. Grem malo pogledat Bikers week v Daytono in dirko kjer vozita na?a dirka?a. Ko bo mogo?e in kjer bo mogo?e bom prilimal kako sliko, al pa kaj naklofal. ja u?ivaj pol na pouno a ne nared kake slikce njihovih prevoznih sredstev drga? pa izkoristi kolker se le da Citiraj If in doubt, flat out...
ReDevil Napisano 2. marec, 2008 Prijavi Napisano 2. marec, 2008 Dons je biu kon?no kr??en vouk, u mal druga?nem smislu! Je pa zadeva precej neprijetna za delo, se mi zdi da je bla GTjka bol?a, al pa sm biu tkt manj?i, no kokrkol, hi?a je hi?a, postla, pa postla! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
vuk Napisano 2. marec, 2008 Prijavi Napisano 2. marec, 2008 ?e 10,5 ur in letalo, z mano na enem od sede?ev, proti atlanti bo vzletelo iz minhna, od tam pa v orlando na florido. Grem malo pogledat Bikers week v Daytono in dirko kjer vozita na?a dirka?a. Ko bo mogo?e in kjer bo mogo?e bom prilimal kako sliko, al pa kaj naklofal. Bikers week ne rabi? slikat...poslikaj pa dirko...u?ivaj!! Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
bbilder Napisano 2. marec, 2008 Prijavi Napisano 2. marec, 2008 Jest bi pa pohvalu KAALman-a. Pr?paral mi je pot do murske sobote, ker je ?el namesto mene pogledat en avto. Poslav mi je opis in slike tk da res ?e enkrat zelo pohvalno KAALman Citiraj
qwerty Napisano 2. marec, 2008 Prijavi Napisano 2. marec, 2008 Jest bi pa pohvalu KAALman-a. Pr?paral mi je pot do murske sobote, ker je ?el namesto mene pogledat en avto. Poslav mi je opis in slike tk da res ?e enkrat zelo pohvalno KAALman pa je avto za kaj al je bolj vigl vagl Citiraj If in doubt, flat out...
Mazda323 Napisano 2. marec, 2008 Prijavi Napisano 2. marec, 2008 Mora? se pohvalit tudi, da si ?e nabil konkretno dosti postov! Citiraj
bbilder Napisano 2. marec, 2008 Prijavi Napisano 2. marec, 2008 pa je avto za kaj al je bolj vigl vagl avto je vigl vagl Citiraj
ReDevil Napisano 3. marec, 2008 Prijavi Napisano 3. marec, 2008 Dons sm meu generalno ?i??enje (no samo dela mojga gradu) in sm zdele hotu mal "preluftat" Dormeote, pa nism najdu klofarja in uporabu kar Slazenger-jev izdelek, pa tut zadeva kar slu?i namenu, no zdej pa me jasno use boli, ker direkt po fikmezzu, ?e tole "serviranje" alla Becker! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
YavarYe X6V6 Napisano 4. marec, 2008 Prijavi Napisano 4. marec, 2008 Nekaj hitrih vtisov. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
zemir Napisano 4. marec, 2008 Prijavi Napisano 4. marec, 2008 Matr je enim fajn Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
LabiGT Napisano 4. marec, 2008 Prijavi Napisano 4. marec, 2008 Men je pa smesen ajvar na prvi sliki, tko je velik, da je moral mal pocepniti, da bi pasal v sliko Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 4. marec, 2008 Prijavi Napisano 4. marec, 2008 Men je pa smesen ajvar na prvi sliki, tko je velik, da je moral mal pocepniti, da bi pasal v sliko Bwahahahaha... Labi.... se zaveda? da bo ajvar hmal nazaj pri?u.... pol bo pa bum bum... ajajajaj... :aaaaa: Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 4. marec, 2008 Prijavi Napisano 4. marec, 2008 Nc bum bum....hujsega bum buma, kot gledat te slike medtem, ko tle lezim pa skoraj snezi on pa uziva, ni Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Grega_ Napisano 4. marec, 2008 Prijavi Napisano 4. marec, 2008 Kaj pa tisti jadrnici na prvi sliki ni jasno?? Citiraj
David Napisano 4. marec, 2008 Prijavi Napisano 4. marec, 2008 hm.... po mojem se je reva napila.... vode... Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.