Symon Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Jaz pa ne bi pohvalil sebe ampak sodelavca, ki je iz Honda?a postal Mazda?. Prodal Civica in nababil MX-3ko 1,6 l98 (ja tisto, ki se je prodajala za dobrih 3.500?), Fant je presre?en sicer je pa ?e zelo star foruma? (poglejte si temo o start button-u v Civicu ) in bo prej ali slej tudi pokazal zadevo in seveda pri?el na meet. Aja avto je pa ohranjen v nulo, ima opremo vse kar se spomni?, sevisna knjiga je izpoljnena do vsakega detajla in se vse ujema.. Skratka redko dobi? nekaj tako dobrega ampak nekomu se le userje. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Koncno smo iz dajtone, in spet uzivamo naprej. Pr dni smo mel veter, zdej je pa spet najprej vroce, ne pade pod 30 stopinj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Koncno smo iz dajtone, in spet uzivamo naprej.Pr dni smo mel veter, zdej je pa spet najprej vroce, ne pade pod 30 stopinj. Tukaj pa de? pada Citiraj
qwerty Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 labi hvala za slikce teh dveh ?e res nimam stric yavarye ma? kako daytona tablo meybe Vidi vidi mojo Mazdico na Kubi! joj kaj si pa delal z revco da ti je pobegnila Citiraj If in doubt, flat out...
KAALman Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 jaz sn pa 8GB HDD kupil Citiraj LP KAALman
Allyssa Napisano 10. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 10. marec, 2008 joj kaj si pa delal z revco da ti je pobegnila js jo zdj vozm Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Jaz sem pa videl mazdo CX9. Upam da mi jo uspe se malo poslikat. Mi pa se prevazamo z Toyoto Higlander 3,5 V6, ima samo 270 konjev ko ga pohodim in vlece spure na vsa 4 kolesa, sem ze veckrat preveril. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 jaz sn pa 8GB HDD kupil A to je ene vrste USB klju?ek Citiraj
Symon Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 Jaz sem pa videl mazdo CX9. Upam da mi jo uspe se malo poslikat. Mi pa se prevazamo z Toyoto Higlander 3,5 V6, ima samo 270 konjev ko ga pohodim in vlece spure na vsa 4 kolesa, sem ze veckrat preveril. Ti nekaj sem bral, da so enega ?tajerca na Floridi pospravili. A si slu?ajno na "poslovnem obisku" v USA? Obljubim, da te bom sedaj bolj spo?toval in se ti ne bom nikoli zameril. Citiraj
poky Napisano 10. marec, 2008 Prijavi Napisano 10. marec, 2008 No,jaz bom pa pohvalil svojo drago,da se je danes spomnila na svojega "mu?enika". Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 tudi mene je kar namu?ila Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 A to je ene vrste USB klju?ek yp... s to razliko da ni flash pomnilnik ampak je dejansko HDD not Citiraj LP KAALman
poky Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 tudi mene je kar namu?ila He he Klopko,ni blo tak mi?ljeno. Mi?ljeno je blo,da me je ?akalo neko drugo presene?enje ob prihodu domov. In ker tega nisn bil vajen na ta dan,sem jo moral pa? pohvalit. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 He he Klopko,ni blo tak mi?ljeno. Mi?ljeno je blo,da me je ?akalo neko drugo presene?enje ob prihodu domov. In ker tega nisn bil vajen na ta dan,sem jo moral pa? pohvalit. Povej, povej, povej.... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Privat je privat. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Privat je privat. Partybrejker!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 ?uj poky saj tud jas nisn tak mislo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 ?uj poky saj tud jas nisn tak mislo Ammmm,kaj pa ?e sn jaz tak mislo? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 11. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2008 pa dobr,..napredek je ?e to, da pripadniki mo?kega spola sploh kej mislte Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Ti sploh ne ve? kolko mi mislimo...............samo na kaj! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 pa dobr,..napredek je ?e to, da pripadniki mo?kega spola sploh kej mislte Mislimo, mislimo... Kar kadi se!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Grega_ Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 pa dobr,..napredek je ?e to, da pripadniki mo?kega spola sploh kej mislte ...pa ti ve? s ?im mi mislimo?? Citiraj
poky Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 ...pa ti ve? s ?im mi mislimo?? Z glavo,itaq,samo kero! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 ...pa ti ve? s ?im mi mislimo?? Glej Grega, lahko se naprezajo kolikor se ho?ejo, ampak ?enske nikoli ne bodo imele 2 glav, tako, da je vsaka debata na to temo popolnoma brezpredmetna in brezplodna... Nam ?e vedno ena ostane, ?e je druga na off, tako da... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.