Allyssa Napisano 11. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2008 na ?alost je najve?krat kratek stik med obema,..tko da z nobeno Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 na ?alost je najve?krat kratek stik med obema,..tko da z nobeno Ti bom doma pokazal,kera je glavna pri mo?kem! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 11. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2008 si mi ?e ve?krat use jasn Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Pridna ?ena. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 na ?alost je najve?krat kratek stik med obema,..tko da z nobeno Sam, ?e pa obe na isto mislita, je pa IHAAAAAAAAAA Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 11. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Pridna ?ena. ?e bi napisala use kar mislm, nebi tega napisu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 ?e bi napisala use kar mislm, nebi tega napisu Pol tudi ti ve? ne bi tega pisala. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Ej vidva "zaljubljen par?ek" a se vidva hvalite, al jambrata? Ker men bolj zgleda drugo - se pravi, da sta v napa?ni temi :ne vem: Citiraj
Allyssa Napisano 11. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
nisde Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Dans si pa pohvalo zaslu?jo polcaji, ker so v trzinu vozili spodobnih 100 na uro Jst pa lepo za njimi in se je bla kr morala 100 vozt, usaj km prid? Je bla kr dinami?na vo?nja in hvala bogu da oni 100 vozjo, ker pol lah tud jst Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 11. marec, 2008 Prijavi Napisano 11. marec, 2008 Ej vidva "zaljubljen par?ek" a se vidva hvalite, al jambrata? Ker men bolj zgleda drugo - se pravi, da sta v napa?ni temi :ne vem: He he Boss,to samo zgleda tak. Tu se malo ?opirima,doma pa izljubima. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Mi zadne cajte use ful laufa, samo ?e ?imprej me morjo za referenta vzet pa bo ?e?nja na vrh smetane! Sem pa cev cajt dobre volje, po?istu sm si mal ljudi okol sebe, se znebu "?rpalcev" od kerih nisem mel druzga kot ?iv?nost in stro?ke! Opa?am pa tut da nism n? ve? ?iv?n, loh bi se reklo, da sm ratu total flegmatik in sploh ve? ne ?tekam usega skupi, ?e lastna mat, se ?udi, kaj se to dogaja! No mogo?e se pa samo staram! Nima veze, treba u?ivaaaat ?ivlenje, pa se losat unih, ki ti ga ho?jo na negativen na?in spreminjat in iz tebe ?rpajo energijo, sami pa ne prispevajo ni?esar! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Borut, temu se re?e, da prihaja? k pameti Zgleda, da se je puberteta pri teb mal zavlekla, ?e ne prej se ti pa to zgodi takrat, ko 30 obrne?, a ne Citiraj
Mally Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Z veseljem povem, da sem sodeloval pri popravilu - sem lahk ?raufu: Sam na? je oran?en Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
ReDevil Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Med uradnim delovnim ?asom sm dubu telefonsko od gospodi?ne, ki mi je mogo?e najbol?a na celi sodniji! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Med uradnim delovnim ?asom sm dubu telefonsko od gospodi?ne, ki mi je mogo?e najbol?a na celi sodniji! Ah telefonska ?e ni? ne pomeni,bogve kok jih ?e ma Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 ..aaam da do tele ure ?e 6 mesecev nisem bil v slu?bi Citiraj
Boss Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Med uradnim delovnim ?asom sm dubu telefonsko od gospodi?ne, ki mi je mogo?e najbol?a na celi sodniji! jaz jih imam celo knjigico takih (gor na knjigici pi?e telefonski imenik slovenije) Citiraj
uklopko Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 jaz jih imam celo knjigico takih (gor na knjigici pi?e telefonski imenik slovenije) ownage Citiraj If in doubt, flat out...
ReDevil Napisano 12. marec, 2008 Prijavi Napisano 12. marec, 2008 Mav prej sm biu pa u dru?bi ene dekline, ko smo se spoznal u soboto, po izgledu alla Scarlett Johansson! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Napisano 14. marec, 2008 Jaz moram pa pohvalit na?ega Klopkota!!! Zadnji? mi je v ve?ernem in ni? kaj prijaznem vremenu 1,2,3 zamenjal LEDice in popravil elektri?ni vti? od v?igalnika!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
uklopko Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Napisano 14. marec, 2008 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
David Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Napisano 14. marec, 2008 Klopkota za predsednika..... Dalajlama.press Citiraj Feel free....
ReDevil Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Napisano 14. marec, 2008 Ceu vikend bom pr eni ma?ki v njenem brlogu, moralaaa! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.