BOJČ Napisano 2. april, 2008 Prijavi Napisano 2. april, 2008 Danes sem pa na cesti vidla tanovo 6ko karavan. Ahhhh Sicer je bla vi?njasta nagrau?na barva, ampak za razliko tastare 6ke (ki zgleda grozno fuj bljak v tej barvi), je ta ?e ?ist ok 2. O?i je ?el danes s 6ko v A Cosmos, ker nej bi neki jerman cvilu. Uglavnem po?lihtali so v 5 min, super fino In domou je pa pri?el ?ist zalublen je reku, da bi takoj zdej zamenju na?o 6ko za tanovo - karavana.Ampak ke? money ni namenjen avtu trenutno... Damn, zakaj mormo koplanico prenovit He, he, zato, da se bo? ti nobel rihtala... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Ninja Napisano 2. april, 2008 Prijavi Napisano 2. april, 2008 He, he, zato, da se bo? ti nobel rihtala... Ha ha, tapravo si najdu To se ?e zdej lahko... ve? mamo, toplo vodo, ogledalo, bano... Sam đakuzija ne Jest bi raj mazdicoooooo Citiraj
BOJČ Napisano 2. april, 2008 Prijavi Napisano 2. april, 2008 Ha ha, tapravo si najdu To se ?e zdej lahko... ve? mamo, toplo vodo, ogledalo, bano... Sam đakuzija ne Jest bi raj mazdicoooooo Samo potola?it sem te hotel... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Ninja Napisano 2. april, 2008 Prijavi Napisano 2. april, 2008 Samo potola?it sem te hotel... Aja.. ups... No, hvala, ti si tok prjazn Sam jest bi vseen raj mazdo namest kopalnice Citiraj
ice Napisano 2. april, 2008 Prijavi Napisano 2. april, 2008 jest se morm pohvalt da sm koncno dokoncov mojo lubico 626 zgleda SUPER ozvocenje glede na to da je original z mojim radiom SUPER sm lih z testne voznje in pelje se SUPER samo leva polosovina mal ropta, mogoce zato ker sm menov mansete in se mast se ni dobro razmazala :ne vem: slikce se pridejo Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Allyssa Napisano 3. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2008 js mam pa kon?no moj hladilnik joj je cute Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
icewoman12 Napisano 3. april, 2008 Prijavi Napisano 3. april, 2008 jest se morm pohvalt da sm koncno dokoncov mojo lubico 626 zgleda SUPERozvocenje glede na to da je original z mojim radiom SUPERsm lih z testne voznje in pelje se SUPERsamo leva polosovina mal ropta, mogoce zato ker sm menov mansete in se mast se ni dobro razmazala :ne vem: slikce se pridejo Kul!! Slikce Citiraj Icewoman is here!
Catya Napisano 3. april, 2008 Prijavi Napisano 3. april, 2008 jest pa peljem mojo Cuci kon?no pod no? dans, da jo sterilizirajo....me mami ganja ?e celo ve?nost...tko da.... se moram pohvalt, da je njeno neutrudno priganjanje kon?no obrodilo sadove! Aja pa ju3 mam izpit zjutraj, dr?ite pesti...pa ne, ne spada pod prito?evanja, komaj ?akam, da se ga re?im Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
BOJČ Napisano 3. april, 2008 Prijavi Napisano 3. april, 2008 jest pa peljem mojo Cuci kon?no pod no? dans, da jo sterilizirajo....me mami ganja ?e celo ve?nost...tko da....se moram pohvalt, da je njeno neutrudno priganjanje kon?no obrodilo sadove!Aja pa ju3 mam izpit zjutraj, dr?ite pesti...pa ne, ne spada pod prito?evanja, komaj ?akam, da se ga re?im Tako se govori. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Catya Napisano 3. april, 2008 Prijavi Napisano 3. april, 2008 Tako se govori. Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
poky Napisano 3. april, 2008 Prijavi Napisano 3. april, 2008 js mam pa kon?no moj hladilnik Kaki pa te je? Mogo?e mam jaz podobnega? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 3. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2008 nope,..taga k bi ga mel ti ?e niso naredl,..razn ?e se bi mogo?e prklopu direkt na pivovarno Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOBI Napisano 3. april, 2008 Prijavi Napisano 3. april, 2008 nope,..taga k bi ga mel ti ?e niso naredl,..razn ?e se bi mogo?e prklopu direkt na pivovarno Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 4. april, 2008 Prijavi Napisano 4. april, 2008 nope,..taga k bi ga mel ti ?e niso naredl,..razn ?e se bi mogo?e prklopu direkt na pivovarno No ja,ampak odkar nisn ve? na ?tajerskem,se mi zdi,da bi bla precej postana vsebina. Drugo bi blo,?e bi Bobi pri?o na obisk. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 4. april, 2008 Prijavi Napisano 4. april, 2008 AAAAAAAAa ?e mal pa gremo domovo VIIIIIIIIIIKEENNNNNDDDDDDDD Citiraj
Catya Napisano 4. april, 2008 Prijavi Napisano 4. april, 2008 izpit sem dobila 9!! yeeeeeeeyyy Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
poky Napisano 4. april, 2008 Prijavi Napisano 4. april, 2008 ?estitam. ?asti? pija?o v nedeljo! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Catya Napisano 5. april, 2008 Prijavi Napisano 5. april, 2008 ?estitam. ?asti? pija?o v nedeljo! bi z veseljem, ampak se moram pripraviti na naslednjega-ki je v sredo, in ne znam ?e 0! tako, da to sre?anje na ?alost izpustim (emmm bolj pa?e v prito?evalno rubriko ane? ) ko pa tega dam skoz, pa se neham izmikat! 4 maja pa pridem Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Allyssa Napisano 5. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. april, 2008 wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,..feltne mam pa lepe soooooooooooooooooo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 5. april, 2008 Prijavi Napisano 5. april, 2008 wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,..feltne mam pa lepe soooooooooooooooooo Bravooo,SLIKCEEEE,hitro gor. ...kaj so 16-ke ali morda kak?ne ve?je?? Citiraj
poky Napisano 5. april, 2008 Prijavi Napisano 5. april, 2008 Kake slikce?? Ju3 na sre?anju bojo predstavljene. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 5. april, 2008 Prijavi Napisano 5. april, 2008 Kake slikce?? Ju3 na sre?anju bojo predstavljene. Kaj pa za nas,ki ne moremo prit?Niti namig,kak?ne so? Citiraj
BOBI Napisano 5. april, 2008 Prijavi Napisano 5. april, 2008 No ja,ampak odkar nisn ve? na ?tajerskem,se mi zdi,da bi bla precej postana vsebina. Drugo bi blo,?e bi Bobi pri?o na obisk. to le glej ce pridem kaj okoli da nebo kaj postanega 18 ta mesec se sucem po lj dopoldan ce bos kaj frej Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 5. april, 2008 Prijavi Napisano 5. april, 2008 Ma dopoldan skozi delam zaj,kak dolgo bo? te v LJ? Javi mi na ZS. Kaj pa za nas,ki ne moremo prit?Niti namig,kak?ne so? Namig?? Hmmm......lepe so,pa super pa?ejo na avto! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 5. april, 2008 Prijavi Napisano 5. april, 2008 Mam zdej Celi?arja v gara?i, v vouku ga neki alternator biksa, pa je ?e pr majstru, pol mi je kolega Vine posodu tstarga hro??a (l. 74) za ene par dni, pol pa mi je Frenk kar svojo Celico dau, ko se je u Hro??ka No useen upam da bo vouk u tork ?e suvereno na cest! Hro??a pa bomo vrjetn od Vineta kar odkupl, k je res simpati?n stroj?ek in vsekakor vredn par sto EUR! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.