qwerty Napisano 5. april, 2008 Prijavi Napisano 5. april, 2008 dans sm pr?el iz dvodnevnega ogleda ptuja bil sem na dr?avnem prvenstvu v debati p.s. bobi ?e bi vedel kje si ti bil dal za kak pa ?e tvoje ?t. nimam Citiraj If in doubt, flat out...
Mazda323 Napisano 5. april, 2008 Prijavi Napisano 5. april, 2008 In kaj si videl na Ptuju, oz. kaj zanimivega? Puhov most? Citiraj
qwerty Napisano 5. april, 2008 Prijavi Napisano 5. april, 2008 In kaj si videl na Ptuju, oz. kaj zanimivega? Puhov most? videl sem dija?ki dom, gimnazijo ptuj, glavno cesto, postlo, kebap ?tant,... Citiraj If in doubt, flat out...
Mazda323 Napisano 5. april, 2008 Prijavi Napisano 5. april, 2008 To pa je tudi vse ne? ?eprav si dosti videl... Grad si pa pozabil? Nisi ni? gledal gor? Citiraj
qwerty Napisano 5. april, 2008 Prijavi Napisano 5. april, 2008 To pa je tudi vse ne? ?eprav si dosti videl... Grad si pa pozabil? Nisi ni? gledal gor? premal cajta na dan po 3 debate, dans pa kr 5 Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 7. april, 2008 Prijavi Napisano 7. april, 2008 nwm ?e se lahko pohvalim da sem videl tole v celju z CE tablicami, za volanom pa blondina z mitsubishi ?epico se mi pa zdi da je pol lancer ?e nakaj pisalo sam pomoje ni bil EVO :ne vem: videl nasproti na semaforju, pol sm pa rit v ?peglu gledal sam v ?ivo je pa ful lep sedan verzija je bla Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 8. april, 2008 Prijavi Napisano 8. april, 2008 Evo, da se Z BS Potenzo mi je pri zadnjem tanku ratalo imeti porabo 6,26 litra na 100km. Poraba.com me happy now Citiraj
LabiGT Napisano 8. april, 2008 Prijavi Napisano 8. april, 2008 uaaa pa to je noro... a tempo je bil isti? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 8. april, 2008 Prijavi Napisano 8. april, 2008 Podoben - je bilo pa precej manj (skoraj ni?) mokrih cest oziroma de?ja. Popolnoma mo?no je, da jim mokra cesta povzro?a veliko kotalnega upora. Citiraj
ReDevil Napisano 8. april, 2008 Prijavi Napisano 8. april, 2008 Mam ?e "ganc novga" Vouka u gara?i, se prav nov ma akku in pa alternator, laufa ko urca! Hro?? po imenu Ba?ant pa je tut ?e zmer pr hi?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
vuk Napisano 8. april, 2008 Prijavi Napisano 8. april, 2008 Evo, da se Z BS Potenzo mi je pri zadnjem tanku ratalo imeti porabo 6,26 litra na 100km. Poraba.com me happy now amater ...zadnji tank 5,349 litra na 100 km. Se po?asi navajam upo?teviti omejitve Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
LabiGT Napisano 8. april, 2008 Prijavi Napisano 8. april, 2008 Ja lahko tebi imas se motor za neupostevanje pravil Kaj pa gume? Si ze nabavil? Ce ja katere? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mazda323 Napisano 8. april, 2008 Prijavi Napisano 8. april, 2008 amater ...zadnji tank 5,349 litra na 100 km. Se po?asi navajam upo?teviti omejitve Avstrijsko gorivo? Citiraj
BOJČ Napisano 9. april, 2008 Prijavi Napisano 9. april, 2008 Dobro jutro vsem! Danes se moram pa tudi jaz pohvalit Ko sem se zjutraj peljal iz Rakitne v LJ, mi je preko jase ?ez cesto po?asi pritekel volk. ?isto pravi volk Res je bil lep in zanimiv pogled! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 9. april, 2008 Prijavi Napisano 9. april, 2008 Avstrijsko gorivo? Tudi avstrijsko gorivo je en shit...Tankal na Shellu (navaden dizel) in zdaj tok ropota pa tok kadi, da ne mores verjet... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 9. april, 2008 Prijavi Napisano 9. april, 2008 Evo, da se Z BS Potenzo mi je pri zadnjem tanku ratalo imeti porabo 6,26 litra na 100km. Poraba.com me happy now Bravo. Meni pa zadnji tank kazal "la?njivec" od a?unalnika 6.2,realno pa poraba 7.00 l/100.To je ve?ji del po mestu,ampak ta ra?unalnik ga pa res biksa mimo... Citiraj
Ninja Napisano 9. april, 2008 Prijavi Napisano 9. april, 2008 Dobro jutro vsem! Danes se moram pa tudi jaz pohvalit Ko sem se zjutraj peljal iz Rakitne v LJ, mi je preko jase ?ez cesto po?asi pritekel volk. ?isto pravi volk Res je bil lep in zanimiv pogled! Wiiiii, muc muc muc arrrr. Mogu bit res lep. :macek: Jest sem pa par dni nazaj na Ro?ki (pod gradom) (!!!) skor lisico zbila. Je mal velik zalutala Citiraj
Boss Napisano 9. april, 2008 Prijavi Napisano 9. april, 2008 Bravo. Meni pa zadnji tank kazal "la?njivec" od a?unalnika 6.2,realno pa poraba 7.00 l/100.To je ve?ji del po mestu,ampak ta ra?unalnik ga pa res biksa mimo... No sej men pri porabi 6,2 ka?e BC tud samo 5,5... Citiraj
Alex Napisano 9. april, 2008 Prijavi Napisano 9. april, 2008 No sej men pri porabi 6,2 ka?e BC tud samo 5,5... Sej druga?e ne gledam dosti na BC,ampak vsako toliko se spozabim in se veselim,kolko malo mi pije. Pol pa na ?rpalki ...najraj?i bi ga izklopu. Citiraj
LabiGT Napisano 9. april, 2008 Prijavi Napisano 9. april, 2008 Nastimaj si, da ti kaze km/l (po italijansko) potem bos bolj vesel, ko bos tankal A se da to nastimat na mazdi sploh? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 9. april, 2008 Prijavi Napisano 9. april, 2008 Nastimaj si, da ti kaze km/l (po italijansko) potem bos bolj vesel, ko bos tankal A se da to nastimat na mazdi sploh? Po mojem ne. Boss? Citiraj
vuk Napisano 10. april, 2008 Prijavi Napisano 10. april, 2008 Ja lahko tebi imas se motor za neupostevanje pravil Kaj pa gume? Si ze nabavil? Ce ja katere? Zaenkrat ?e na zimskih...mislim,da jih morajo met do 15 aprila gor,pa ?eprav sem tujec s elahko hitro kam piknejo.@Mazda323 - kar slovensko gorivo tankam, res,pa je da vozim po avstrijskih omejitvah. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
madmax Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 evo danes se pa imam z ?im pohvalit: -oddal vlogo, itd. za gradbeno dovoljenje -opral avto in namazal ?ipo z rain-x pa ?ele pol dneva je za mano Citiraj
Alex Napisano 14. april, 2008 Prijavi Napisano 14. april, 2008 evo danes se pa imam z ?im pohvalit:-oddal vlogo, itd. za gradbeno dovoljenje-opral avto in namazal ?ipo z rain-x pa ?ele pol dneva je za mano Lepo in pohvalno...rain x si pa verjetno namazal,ker tako in tako vsak dan pada de?. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.