Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

dans sm pr?el iz dvodnevnega ogleda ptuja :bravo::jupiii: bil sem na dr?avnem prvenstvu v debati :rispekt:

p.s. bobi ?e bi vedel kje si ti bil dal za kak :pepsi: pa ?e tvoje ?t. nimam :(

If in doubt, flat out... 

Napisano

In kaj si videl na Ptuju, oz. kaj zanimivega? Puhov most? :hohoho:

videl sem dija?ki dom, gimnazijo ptuj, glavno cesto, postlo, kebap ?tant,... :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Napisano

To pa je tudi vse ne? ?eprav si dosti videl... Grad si pa pozabil? Nisi ni? gledal gor? :D

premal cajta :D na dan po 3 debate, dans pa kr 5 <_<

If in doubt, flat out... 

Napisano

nwm ?e se lahko pohvalim da sem videl tole v celju z CE tablicami, za volanom pa blondina z mitsubishi ?epico :hohoho::bravo: se mi pa zdi da je pol lancer ?e nakaj pisalo sam pomoje ni bil EVO :ne vem: videl nasproti na semaforju, pol sm pa rit v ?peglu gledal :D

sam v ?ivo je pa ful lep :ljubezen: sedan verzija je bla :rispekt:

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Napisano

Evo, da se :bravo:

Z BS Potenzo mi je pri zadnjem tanku ratalo imeti porabo 6,26 litra na 100km.

Poraba.com

me happy now :lol::lol:

33112_1.png

Napisano

Podoben - je bilo pa precej manj (skoraj ni?) mokrih cest oziroma de?ja. Popolnoma mo?no je, da jim mokra cesta povzro?a veliko kotalnega upora. :D

33112_1.png

Napisano

Mam ?e "ganc novga" Vouka u gara?i, se prav nov ma akku in pa alternator, laufa ko urca! :danzoman::ljubezen:

Hro?? po imenu Ba?ant pa je tut ?e zmer pr hi?! :P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Poraba.com

amater ;)...zadnji tank 5,349 litra na 100 km. :)

Se po?asi navajam upo?teviti omejitve :angry:?zmeden?

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

Ja lahko tebi imas se motor za neupostevanje pravil :)

Kaj pa gume? Si ze nabavil? Ce ja katere?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Dobro jutro vsem!

Danes se moram pa tudi jaz pohvalit :jupiii:

Ko sem se zjutraj peljal iz Rakitne v LJ, mi je preko jase ?ez cesto po?asi pritekel volk. ?isto pravi volk ?zmeden?

Res je bil lep in zanimiv pogled! :blink:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

?zmeden?:bravo::danzoman:

Avstrijsko gorivo?

Tudi avstrijsko gorivo je en shit...

Tankal na Shellu (navaden dizel) in zdaj tok ropota pa tok kadi, da ne mores verjet...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Poraba.com

Bravo. :bravo: Meni pa zadnji tank kazal "la?njivec" od a?unalnika 6.2,realno pa poraba 7.00 l/100.

To je ve?ji del po mestu,ampak ta ra?unalnik ga pa res biksa mimo... :P:D

Napisano

Dobro jutro vsem!

Danes se moram pa tudi jaz pohvalit :jupiii:

Ko sem se zjutraj peljal iz Rakitne v LJ, mi je preko jase ?ez cesto po?asi pritekel volk. ?isto pravi volk ?zmeden?

Res je bil lep in zanimiv pogled! :blink:

Wiiiii, muc muc muc arrrr. Mogu bit res lep. :macek: :wub:

Jest sem pa par dni nazaj na Ro?ki (pod gradom) (!!!) skor lisico zbila. Je mal velik zalutala :D

Napisano

Bravo. :bravo: Meni pa zadnji tank kazal "la?njivec" od a?unalnika 6.2,realno pa poraba 7.00 l/100.

To je ve?ji del po mestu,ampak ta ra?unalnik ga pa res biksa mimo... :P:D

No sej men pri porabi 6,2 ka?e BC tud samo 5,5...

33112_1.png

Napisano

No sej men pri porabi 6,2 ka?e BC tud samo 5,5...

Sej druga?e ne gledam dosti na BC,ampak vsako toliko se spozabim in se veselim,kolko malo mi pije. :P

Pol pa na ?rpalki :whatever: ...najraj?i bi ga izklopu. :hudicek:

Napisano

Nastimaj si, da ti kaze km/l (po italijansko) potem bos bolj vesel, ko bos tankal :)

A se da to nastimat na mazdi sploh?

Napisano

Nastimaj si, da ti kaze km/l (po italijansko) potem bos bolj vesel, ko bos tankal :)

A se da to nastimat na mazdi sploh?

Po mojem ne. :P Boss?

Napisano

Ja lahko tebi imas se motor za neupostevanje pravil :)

Kaj pa gume? Si ze nabavil? Ce ja katere?

Zaenkrat ?e na zimskih...mislim,da jih morajo met do 15 aprila gor,pa ?eprav sem tujec s elahko hitro kam piknejo.

@Mazda323 - kar slovensko gorivo tankam, res,pa je da vozim po avstrijskih omejitvah.

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

evo danes se pa imam z ?im pohvalit:

-oddal vlogo, itd. za gradbeno dovoljenje

-opral avto in namazal ?ipo z rain-x

pa ?ele pol dneva je za mano :bravo:

Lepo in pohvalno...rain x si pa verjetno namazal,ker tako in tako vsak dan pada de?. :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pri teh astronomskih cenah ta znamka zvenečega imena spljoh nima krmil novega standarda 35mm vpetja. Zato, da ti pri belanci za 287€ zraven prodajo še adapter za 20€      @ Alex   Tubless ni samo med in mleko (v gumi). S tublessom imaš bistveno več dela kot s sistemom z zračnico. Na tubless greš, če se misliš ukvarjat s tem sam, ker to ni tako kot pri avtu, ko enkrat letno vulkanizer zamenja, pa potem na gume pozabiš   Pri tublesu moraš redno kontrolirat in na vsake par mesecev dolivat tekočino. Najbolje skozi ventilček ( ko imaš gumo v zraku odviješ jedro, vtakneš skozi ventilček nekaj not da vidiš, a je še mokro. Ker zadeva se suši in če se posuši, še vedno lahko tesni. Ne bo pa zaflikalo luknjice, niti zatesnila roba feltne, če se ti guma preveč izprazni. Potem skozi telo ventilčka (odvito jedro) doliješ. Drug problem pri mleku. Ne glede a je kravje, kozje, ali kobilje, enako dobro kot maši luknje, zna zamašit tudi jedro ventilčka. In potem ti je đabe pumpa, CO2 ali kompresor, če s seboj nimaš rezervnega jedra ventilčka in pa seveda ključka za šraufanje le tega. Pri volumnu 29 colske 2,6 široke gume, s pumpico tudi bolj malo opraviš.    Tubeless je bil razvit predvsem za težave s snakebiti pri bolj gravitacjskem MTB, zdaj ga ima že vsak za v štacuno.   Še vedno imaš možnost da najprej znučaš gume ki so prišle z biciklom, potem pa na tubeless. 
    • Prav kupu. Nimaš bolšga😁
    • Dosegel pomemben mejnik null
    • Nisem pa še probal tiste penaste spužve, ki se zatlači pod gumo. Če svinjsko preluknjaš gumo, da mleko ne zatesni, se lahko pripelješ na cilj. Baje da je zadevica lahka.
    • To si jih prov kupu, ali ti jih je kdo podaril?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.