Symon Napisano 5. maj, 2008 Prijavi Napisano 5. maj, 2008 Pre?ivu prvomajske - komi! A si preve? dol po?rl? :mi pijemoo: mislim. Citiraj
Z M A J Napisano 6. maj, 2008 Prijavi Napisano 6. maj, 2008 So ble pa na?alost kar zdravstvene te?ave! Zdele pa se nam u LJ rahlo sonce ka?e! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 8. maj, 2008 Prijavi Napisano 8. maj, 2008 Pohvaljam se, da mam v torek testno vo?njo s CX-7 Sicer ne vem kako jim bom obrazlo?ila, da sem ?e mladi voznik... No, sej mam veze Citiraj
BOJČ Napisano 8. maj, 2008 Prijavi Napisano 8. maj, 2008 Pohvaljam se, da mam v torek testno vo?njo s CX-7 Sicer ne vem kako jim bom obrazlo?ila, da sem ?e mladi voznik... No, sej mam veze Pridi pome, greva skupaj, pa bo ?e en mal starej?i voznik Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Ninja Napisano 8. maj, 2008 Prijavi Napisano 8. maj, 2008 Pridi pome, greva skupaj, pa bo ?e en mal starej?i voznik Tu lejt Mam ?e o?ija za back up Uuuu lahko bi mela pa dvojno okrepitev Najbolj?, da povabim kar vse mazda?e Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 8. maj, 2008 Prijavi Napisano 8. maj, 2008 ?e bo? pri volji jih pa povpra?aj za kak dan odprtih vrat, posebno za mazdaforum Citiraj
BOJČ Napisano 8. maj, 2008 Prijavi Napisano 8. maj, 2008 Tu lejt Mam ?e o?ija za back up Uuuu lahko bi mela pa dvojno okrepitev Najbolj?, da povabim kar vse mazda?e O?i ni ovira Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Z M A J Napisano 8. maj, 2008 Prijavi Napisano 8. maj, 2008 Kako vreme, kok bi ?el na kak izlet! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Rocky Napisano 9. maj, 2008 Prijavi Napisano 9. maj, 2008 v tem trenutku se odpravljam na obalo, najprej nautika, pol zur...jutr pa s portoroza v ajdovscino na show, zvecer pa vertigooooooo.... se ju lejtr Citiraj
ReDevil Napisano 10. maj, 2008 Prijavi Napisano 10. maj, 2008 Pohvalt je potrebno Mazda?e, ki so me dons obiskal, predvsem Markota, ki mi je iz zimskega spanja obudil MX5ko oz. Duha! Pol si jasno nisem mogel kaj, da ne bi naredu ?astnega kroga do sosednje vasi, ko bodo tablce gor, pa ?e kam dlje. Trenutno mi je ?e par dni glavno prevozno sredstvo Hro?? l. 1974 z imenom Ba?ant! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
suicidal Napisano 11. maj, 2008 Prijavi Napisano 11. maj, 2008 Jest se pa pohvalim, da jutri za?nem z novo slu?bo., In da, res je, da sem bil v prej?nji zaposlen samo 4 mesece. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
madmax Napisano 11. maj, 2008 Prijavi Napisano 11. maj, 2008 break a leg! Pa da bi ti bilo to to! Citiraj
Alex Napisano 11. maj, 2008 Prijavi Napisano 11. maj, 2008 Jest se pa pohvalim, da jutri za?nem z novo slu?bo., In da, res je, da sem bil v prej?nji zaposlen samo 4 mesece. Ja da bi trajalo malo ve? in da bi bila to najbolj?a slu?ba na svetu. Citiraj
uklopko Napisano 11. maj, 2008 Prijavi Napisano 11. maj, 2008 Ja da bi trajalo malo ve? in da bi bila to najbolj?a slu?ba na svetu. se strinjam! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
suicidal Napisano 12. maj, 2008 Prijavi Napisano 12. maj, 2008 hvala lepa za ?elje. za prvi dan je dobro kazalo. a saj vedno. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Marko_mx-3 Napisano 12. maj, 2008 Prijavi Napisano 12. maj, 2008 Vso sre?o pri novi slu?bi in da ?ef ne bo preve?krat jezen Citiraj
qwerty Napisano 12. maj, 2008 Prijavi Napisano 12. maj, 2008 Vso sre?o pri novi slu?bi in da ?ef ne bo preve?krat jezen ka ?e je pa ?efica Citiraj If in doubt, flat out...
Sishi Napisano 13. maj, 2008 Prijavi Napisano 13. maj, 2008 Moram pohvalit Mare-ta, ki mi je v nedeljo zamenjal bencinski filter ...prej je krm neki cukalo... @Mare: zaenkrat je vse OK Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 13. maj, 2008 Prijavi Napisano 13. maj, 2008 ?e malo pa bo konec ?ihta, pol pa mal popoldansko u?ivanje na soncu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
ReDevil Napisano 13. maj, 2008 Prijavi Napisano 13. maj, 2008 Se loh pohvalm d sm dubu SKLEP O IZBIRI za novo delovno mesto (referent I na Izvr?bi) in bom zgleda ?ez dobr mesc kon?no zaposlen s VII. stopnjo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 13. maj, 2008 Prijavi Napisano 13. maj, 2008 Na to se pa pije :mi pijemoo: ?estitke Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 13. maj, 2008 Prijavi Napisano 13. maj, 2008 ?estitke Devil ma da na pelje? k ravbarju Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
suicidal Napisano 13. maj, 2008 Prijavi Napisano 13. maj, 2008 Se loh pohvalm d sm dubu SKLEP O IZBIRI za novo delovno mesto (referent I na Izvr?bi) in bom zgleda ?ez dobr mesc kon?no zaposlen s VII. stopnjo! lepo, izredno lepo! Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
ReDevil Napisano 13. maj, 2008 Prijavi Napisano 13. maj, 2008 Dons sm ?e biu pr Ravbarju in sicer okol 18h, ne vem pa kej ste bli ostali, sm meu namen kej po?astit, pa kaj ?mo ?e ni blo mojih najlup?ih ?lanov Mazdojca foruma! No pa hvala za ?estitke, biv je cajt da se kej zgodi glede tega, pa nej kdo drug zdej fura de?urstva! Sicer bo ?e ?iva jeba pre?vet 3 mesce poskusne dobe, ampak bo ?e nekak! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.