Z M A J Napisano 15. maj, 2008 Prijavi Napisano 15. maj, 2008 Jutr pa dopust, upam da bo kej od vremena! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Catya Napisano 15. maj, 2008 Prijavi Napisano 15. maj, 2008 Jest se pa pohvalim, da jutri za?nem z novo slu?bo., In da, res je, da sem bil v prej?nji zaposlen samo 4 mesece. ?estitkee Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
qwerty Napisano 15. maj, 2008 Prijavi Napisano 15. maj, 2008 jz se pa lahko pohvalim da sem test za sociologijo dobil nazaj 100% sam dva sma mela v classu 100% Citiraj If in doubt, flat out...
BOJČ Napisano 15. maj, 2008 Prijavi Napisano 15. maj, 2008 jz se pa lahko pohvalim da sem test za sociologijo dobil nazaj 100% sam dva sma mela v classu 100% PIFLAR!!! ?estitke! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
nisde Napisano 15. maj, 2008 Prijavi Napisano 15. maj, 2008 Toooo, da? za đus Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
BOJČ Napisano 15. maj, 2008 Prijavi Napisano 15. maj, 2008 Ampak za hmeljnega... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Z M A J Napisano 15. maj, 2008 Prijavi Napisano 15. maj, 2008 al pa hmeljnega z vodko! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOJČ Napisano 15. maj, 2008 Prijavi Napisano 15. maj, 2008 al pa hmeljnega z vodko! U "Ton?ek beton?ek" Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
qwerty Napisano 15. maj, 2008 Prijavi Napisano 15. maj, 2008 ?e je bil pa simple test je blo pa 7 negativnih Citiraj If in doubt, flat out...
Catya Napisano 15. maj, 2008 Prijavi Napisano 15. maj, 2008 sama napredovanja, nove slu?be, odli?ne ocene...to ni forum kr tako ej ?estiske vsem! p.s. men je pa dans uspelo izbolj?at tekalni ?as iz 1 ure za 7 minutk! jupijejeje Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
LabiGT Napisano 15. maj, 2008 Prijavi Napisano 15. maj, 2008 Jaz sem bom po pohvalil da sem glihkar kupil karto za Joe Satrianija v Mainzu (frankfurt) ki bo cez 3 tedne : Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ninja Napisano 16. maj, 2008 Prijavi Napisano 16. maj, 2008 Koooooonc ?ole Uradnega dela, no. Zdej pa ?e neuradni, nepomembni del... matura Danes ob 12ih je pa ?etvorka. Pride kdo gledat? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 16. maj, 2008 Prijavi Napisano 16. maj, 2008 Ja ?e bi prej povedal, da bo danes ?etvorka, bi pa mogo?e ?e pri?el plesat Citiraj
Catya Napisano 16. maj, 2008 Prijavi Napisano 16. maj, 2008 Koooooonc ?ole Uradnega dela, no. Zdej pa ?e neuradni, nepomembni del... matura Danes ob 12ih je pa ?etvorka. Pride kdo gledat? se doma u?im, bi pa pr?la mal spomine obujat! vso sre?o z u?enjem!!! Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
madmax Napisano 16. maj, 2008 Prijavi Napisano 16. maj, 2008 Jaz sem bom po pohvalil da sem glihkar kupil karto za Joe Satrianija v Mainzu (frankfurt) ki bo cez 3 tedne : rock on! Ti kr malo zavidam Citiraj
LabiGT Napisano 16. maj, 2008 Prijavi Napisano 16. maj, 2008 rock on! Ti kr malo zavidam Ej sem pogledal bo tudi v udinah...to je teb se blizji kot men mainz... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 16. maj, 2008 Prijavi Napisano 16. maj, 2008 Ej sem pogledal bo tudi v udinah...to je teb se blizji kot men mainz... Jap,se glih "zagrevam" za njega;kupit pa grem karto za Whitesnake in Europe,ki bodo ?opali skupaj.Stari rokerji jih verjetno poznajo. Citiraj
Neyko Napisano 16. maj, 2008 Prijavi Napisano 16. maj, 2008 Jap,se glih "zagrevam" za njega;kupit pa grem karto za Whitesnake in Europe,ki bodo ?opali skupaj.Stari rokerji jih verjetno poznajo. nism stari roker, pa vem za koga gre..pomoje mam vse tabol?e komade doma zna pa bit hud koncert Mene tud vle?e v Videm na Satrianija 10.6., treba ekipo zbobnat da se gre taprava dru?ba! Citiraj
qwerty Napisano 17. maj, 2008 Prijavi Napisano 17. maj, 2008 jz se lahko pohvalim da sem se spravil delati izpit za A kategorijo Citiraj If in doubt, flat out...
ReDevil Napisano 17. maj, 2008 Prijavi Napisano 17. maj, 2008 Jz pa s pomo?jo kolega pridno oblagam hi?o z naravnim kamnom in zgleda ?e preeecej drga? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 17. maj, 2008 Prijavi Napisano 17. maj, 2008 Jap,se glih "zagrevam" za njega;kupit pa grem karto za Whitesnake in Europe,ki bodo ?opali skupaj.Stari rokerji jih verjetno poznajo. men je un album ko je gor steve vai ful dobr....hehe le zakaj a europe se obstajajo al kaj?!! sem presenecen... to bi sel tud ja... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 18. maj, 2008 Prijavi Napisano 18. maj, 2008 men je un album ko je gor steve vai ful dobr....hehe le zakaj a europe se obstajajo al kaj?!! sem presenecen... to bi sel tud ja... Tudi ta zadnji od Whitesnake je zelo v redu(good to be bad- 2008).Zdej je kitarist Reb Beach-ful dober. Ja Europe ?e migajo in je zdej spet ta prvi kitarist z njimi... Citiraj
qwerty Napisano 20. maj, 2008 Prijavi Napisano 20. maj, 2008 jz se pa morm pohvalit da bom poleti delal v cinkarni in sicer bom ?istil avte od firme pa tovornake pa kombije,... itd Citiraj If in doubt, flat out...
BOJČ Napisano 21. maj, 2008 Prijavi Napisano 21. maj, 2008 jz se pa morm pohvalit da bom poleti delal v cinkarni in sicer bom ?istil avte od firme pa tovornake pa kombije,... itd ?e kak?no dobro sodelavko daj... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 21. maj, 2008 Prijavi Napisano 21. maj, 2008 ?e kak?no dobro sodelavko daj... Hallooooo???? Pa je ?e ja mladoletn. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.