Symon Napisano 13. junij, 2008 Prijavi Napisano 13. junij, 2008 Zato ker je preslabo podvozje in ga skoz odna?a. ?e bi imel bolj?e podvozje ga ne bi in se ESP ne bi rabil vklapljati. Citiraj
ReDevil Napisano 13. junij, 2008 Prijavi Napisano 13. junij, 2008 Men je pa dans Igor Jerman osebno za?vasu eno po?eno feltno alu! Govora je o majstru iz Depale vasi, ki je precej uspe?no nastopal u Superbikeu in pa na Lemansu, sej vrjetno ga kdo pozna? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 13. junij, 2008 Prijavi Napisano 13. junij, 2008 Men je pa dans Igor Jerman osebno za?vasu eno po?eno feltno alu! Govora je o majstru iz Depale vasi, ki je precej uspe?no nastopal u Superbikeu in pa na Lemansu, sej vrjetno ga kdo pozna? sej dons sva te z tamalmu videla v enoceli?arju ko si ?el proti Lidlu Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. junij, 2008 Prijavi Napisano 15. junij, 2008 Kupil nov usnjen motoristi?ni kombinezon, firme Suomy. Ni? posebnega razen da ni ne iz svinjskega in niti govejega usnja, pa tud plasti?en ni. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 15. junij, 2008 Prijavi Napisano 15. junij, 2008 ... kaj je pol, lesen? :ne vem: Citiraj
uklopko Napisano 15. junij, 2008 Prijavi Napisano 15. junij, 2008 Men je pa dans Igor Jerman osebno za?vasu eno po?eno feltno alu! Govora je o majstru iz Depale vasi, ki je precej uspe?no nastopal u Superbikeu in pa na Lemansu, sej vrjetno ga kdo pozna? jap-o?enjen je v Nadgorici Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 ... kaj je pol, lesen? :ne vem: Usnje neke avstralske ?ivali. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
icewoman12 Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Kengurujevo usnje Tudi jaz sem ga imela in se je res obnesel (cena pa tudi prava) Citiraj Icewoman is here!
YavarYe X6V6 Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Kengurujevo usnje Tudi jaz sem ga imela in se je res obnesel (cena pa tudi prava) O ceni pa nebi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mally Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Ka niso kenguruj?ki kao za??itene ?ivali in to? Ni extra va?n...samo vpra?am. Skratka...pohvalt morm mojo Suzzy, ki je pila pod 8 litrov...7,85-?e smo natan?ni!!! Vo?nja pa seveda po omejitvah in brez pretiranega pospe?evanja in teranja ?ez 4500obratov!!! Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
Marko_mx-3 Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Skratka...pohvalt morm mojo Suzzy, ki je pila pod 8 litrov...7,85-?e smo natan?ni!!!Vo?nja pa seveda po omejitvah in brez pretiranega pospe?evanja in teranja ?ez 4500obratov!!! Citiraj
icewoman12 Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 O ceni pa nebi. Meni je skoraj 100% re?il ?ivljenje Citiraj Icewoman is here!
Boss Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Meni je skoraj 100% re?il ?ivljenje Vsaj nekomu, ?e ga ?e originalnemu lastniku ni Citiraj
nisde Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Lah se pohvalim, da sm kon?no dubu odbija? za fotrovo elantro, matr vola, k da bi meu Saleena S7, tok ?asa smo rabl da se je kon?no najdu en k ga clo ma Ni fajn met preve? nov avto Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 16. junij, 2008 Prijavi Napisano 16. junij, 2008 Pre?ivu pru dan u novi slu?bi, use OK, sam dela se pa orng, pa nobenga neta, niti MSN-ja! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 Pre?ivu pru dan u novi slu?bi, use OK, sam dela se pa orng, pa nobenga neta, niti MSN-ja! :ne vem: Bljek Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 17. junij, 2008 Prijavi Napisano 17. junij, 2008 Moj Duh je pa dubu nove (L)u?ke, mi jih je mare montiru, zdej verjetno ne bom ve? lopat uporablju! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Ninja Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 Pohvaljam se, da sem opravila z ustno maturo iz mate In zdej sem naaaaajsre?nej?i ?lovek, ker je to za mano Citiraj
poky Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 No ?estitam. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 Hvalja Zdej grem pa jamrat, kok se mam ?e za u?it ANG in SLO za ustno Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 Hvalja Zdej grem pa jamrat, kok se mam ?e za u?it ANG in SLO za ustno ?e se prav spomnim, je za ?enske ustni izpit nalaj?ja stvar, saj so tako kot majhni otroci kar jim da? takoj nesejo v usta. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 ?e se prav spomnim, je za ?enske ustni izpit nalaj?ja stvar, saj so tako kot majhni otroci kar jim da? takoj nesejo v usta. He, he, that's my man Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 He he,istina. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 ha ha ob?inske sm za A kat naredu Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.