Ninja Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 ?e se prav spomnim, je za ?enske ustni izpit nalaj?ja stvar, saj so tako kot majhni otroci kar jim da? takoj nesejo v usta. Skor res... Jest sem jim vse bonbon?ke pojedla, ki so mi jih ponudili pred in po zagovoru Citiraj
ReDevil Napisano 18. junij, 2008 Prijavi Napisano 18. junij, 2008 Za jutr so me ?e povabl na slu?beni ?portni dan, tko da sm prou mau veseu, kot prvo da se mal spo?ijem in kot drugo da bolje spoznam sodelavce(ke) Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Catya Napisano 19. junij, 2008 Prijavi Napisano 19. junij, 2008 ?estitke vsem!! jaz pa sem za to sezono zaklju?ila z izpiti-uspe?no! jovo na novo avgusta! Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
poky Napisano 20. junij, 2008 Prijavi Napisano 20. junij, 2008 No,zaj se ga pa lahko napije?. He he,?estitam. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Catya Napisano 20. junij, 2008 Prijavi Napisano 20. junij, 2008 No,zaj se ga pa lahko napije?. He he,?estitam. hvala sem proslavila s celim dnevom potepanja in kofetkanja po LJ...it was gooood Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
BOJČ Napisano 20. junij, 2008 Prijavi Napisano 20. junij, 2008 hvala sem proslavila s celim dnevom potepanja in kofetkanja po LJ...it was gooood In Medota nisi povabila na kavico...? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
KAALman Napisano 20. junij, 2008 Prijavi Napisano 20. junij, 2008 jaz pa se lahko pohvalim, da je moja punca diplomirla v sredo to bo ?ur ?ez vikend Citiraj LP KAALman
ReDevil Napisano 20. junij, 2008 Prijavi Napisano 20. junij, 2008 Vam mam neki za pokazat v temi mojga Duhca, ki je temeljito spremenu svojo podobo, evo zanga! Sm pa bil dans tut po precej mescih kon?no spet v LJ z omenjeno makino in je ?ist druga morala jet pol delat! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Catya Napisano 21. junij, 2008 Prijavi Napisano 21. junij, 2008 In Medota nisi povabila na kavico...? all good things come to those who wait ne, druga?e sem ve? ali manj mobilna, tko da ko si res ?as lahko vzamem, bo kar kava, ne kavica, deal? lep vikend vsem, sploh tistim ki kaj praznujete...jaz se pohvalim s tem, da kon?no spet delam kosilo za mojo drago dru?inico in da bom ?e drugi? tetka!! pri?akujemo oktobra yeeeeey Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Symon Napisano 22. junij, 2008 Prijavi Napisano 22. junij, 2008 Huh saj bi dal pod pojamrajte no malo ker sem izmu?en ampak ajde bom dal sem. Danes sem konkretno praznoval pozdrav poletju ampak ne v LJ ampak doma k smo mel mrve za pop****t tako, da sem se je kar nametal. Citiraj
qwerty Napisano 24. junij, 2008 Prijavi Napisano 24. junij, 2008 Huh saj bi dal pod pojamrajte no malo ker sem izmu?en ampak ajde bom dal sem. Danes sem konkretno praznoval pozdrav poletju ampak ne v LJ ampak doma k smo mel mrve za pop****t tako, da sem se je kar nametal. Citiraj If in doubt, flat out...
Ninja Napisano 24. junij, 2008 Prijavi Napisano 24. junij, 2008 KOOOOONEC MATUUUUREEEEE Sploh ne morm vrjet, da je res ?ist ?ist konc... Ubistvu ?e nisem dojela Zdej grem pa jamrat, da se nimam ni? ve? za u?it Citiraj
BOJČ Napisano 24. junij, 2008 Prijavi Napisano 24. junij, 2008 KOOOOONEC MATUUUUREEEEE Sploh ne morm vrjet, da je res ?ist ?ist konc... Ubistvu ?e nisem dojela Zdej grem pa jamrat, da se nimam ni? ve? za u?it ?estitam!!!! Ja, ja, ti kar pojdi mal pojamrat, saj si ?enska... (joke) Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Ninja Napisano 24. junij, 2008 Prijavi Napisano 24. junij, 2008 ?estitam!!!! Ja, ja, ti kar pojdi mal pojamrat, saj si ?enska... (joke) Hvala Am a ?enske jamramo? Ponavad ste mo?ki tisti, ki jim zmer kej ni prou Citiraj
BOJČ Napisano 24. junij, 2008 Prijavi Napisano 24. junij, 2008 Hvala Am a ?enske jamramo? Ponavad ste mo?ki tisti, ki jim zmer kej ni prou Japajade A odprem novo temo? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Ninja Napisano 24. junij, 2008 Prijavi Napisano 24. junij, 2008 Nene, ne bomo se kregal. Dejstvo je, da mamo ?enske VEDNO prov (da ne bom offtopic, ja pohvaljam se, da sem mela dons ?e 3x prou, proti 8im nasprotnikom ). In zato tut moja zgoraj napisana trditev vedno dr?i Citiraj
Ana Napisano 24. junij, 2008 Prijavi Napisano 24. junij, 2008 Ninja in kako ?la matura? Mene to nasledno leto ?ele ?aka Ja no za letos pa se lah pohvalm da sm bla odli?na (ja, mladi smo mladi ) Citiraj
Boss Napisano 24. junij, 2008 Prijavi Napisano 24. junij, 2008 KOOOOONEC MATUUUUREEEEE Sploh ne morm vrjet, da je res ?ist ?ist konc... Ubistvu ?e nisem dojela Zdej grem pa jamrat, da se nimam ni? ve? za u?it OK, konec mature zdaj pa nas razsvetli ?e s podatkom kako uspe?na si bila... dobro rezultatov ?e ni, kaj pa notranji ob?utek oz. ?enski 6. ?ut pravi? Citiraj
Symon Napisano 24. junij, 2008 Prijavi Napisano 24. junij, 2008 Ninja in kako ?la matura? Mene to nasledno leto ?ele ?aka Ja no za letos pa se lah pohvalm da sm bla odli?na (ja, mladi smo mladi ) No potem bo tudi matura ma?ji ka?elj. Pribli?no od tak?nega mucka kot ga ima? v avatarju. Ninja tebi pa seveda ?estitke in, da bi imela ?imbolj?e rezultate. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. junij, 2008 Prijavi Napisano 24. junij, 2008 Huh saj bi dal pod pojamrajte no malo ker sem izmu?en ampak ajde bom dal sem. Danes sem konkretno praznoval pozdrav poletju ampak ne v LJ ampak doma k smo mel mrve za pop****t tako, da sem se je kar nametal. Kuga bi blo ?e be meu ?e ?ensko pa bi ?e ona hotla da jo po pistli malo zame?e? ? A bo pre?ivu ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mally Napisano 24. junij, 2008 Prijavi Napisano 24. junij, 2008 Saj ne vem, kaj je zedne cajte z mojim ?tirbiciklom...kr no?e nekok bencina ve? pit...hahaha Zadnji test porabe, beri in pi?i.... 6,98 l/100km Al sm pa js za?el vozit kot stari ?iko? Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
Ninja Napisano 24. junij, 2008 Prijavi Napisano 24. junij, 2008 Hja matura kot celota je bla letos ful te?ka. V primerjavi z lansko in poskusno res tu ma?. Rezultati bojo 14. julija. Do takrat no?em sli?at o u?enju Notranji filing je OK. Naredila bom, bomo vidli s koliko. Glede na to, da mam vse 3 mo?ne predmete na vi?jem nivoju, upam, da bo kak?en ve? kot samo 5 Uf Ana, velik sre?e nasl. leto. Zdej lahko ?e mal u?iva? Na kero ?olo pa hod?? Citiraj
Mally Napisano 24. junij, 2008 Prijavi Napisano 24. junij, 2008 Se spomnim js svoje mature...hehe...kok nam je blo takrat ?e fino! Pol pa v ?tudijski ?as, je blo pa ?e lep?!!! Zdaj, je treba pa delat, pa je kr kull! ?e vedn se pa najde ?as za :mi pijemoo: , pa , pa...kje je pa sme?ko za ?ar? Sam...js nism bil tolk pridn...hehe vi?ji nivo...itak...za koga? Pohvalno vseeno! Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
YavarYe X6V6 Napisano 26. junij, 2008 Prijavi Napisano 26. junij, 2008 Evo pre?ivel, v?eraj zjutraj smo jo mahnl v Plomin, ruknl ?oln v vodo, pol pa gasa na smu?i, pa na hrano, pa na pja?o, pol pa dam. Voda = ql Hrana = zakon Pja?a = sezoni primerna Babe = dost jih je, pa niso slabe Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 26. junij, 2008 Prijavi Napisano 26. junij, 2008 U?eri sm s ponosom izobesu, ob dnevu dr?avnosti, najve?jo zastavo v bli?nji in daljnji okolici! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.