nisde Napisano 30. junij, 2008 Prijavi Napisano 30. junij, 2008 Lah se pohvalim, da sem kon?no usposobu bicikl, sicer ni ?ist brezhiben, dale? od tega, je pa na dobri poti, ?eprou se je kr zanimiv s takim kr?om okol vozt, pa ?e hitrej sm k z avtom ?eprou mam u planu k?nga flexer?ka kupt, ampak zaenkrat bo prioriteta bicikljot ?koda k mam do ?ihta predel? pa se morm z avtom vozt Pa ?e to se morm pohvalt da sem dans ?ou naro?nino sklent, kon?no konc izjav une tete k mi skoz te?i da nimam dnarja gor na tulifonu Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 30. junij, 2008 Prijavi Napisano 30. junij, 2008 Upam d ma? zdej Vodafoun? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 30. junij, 2008 Prijavi Napisano 30. junij, 2008 Na?alost tu? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 30. junij, 2008 Prijavi Napisano 30. junij, 2008 Useen velik lep? to sli?at, kokr uni kvazi monopolisti! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 30. junij, 2008 Prijavi Napisano 30. junij, 2008 No sj, do zdj sm meu IZI, une monopoliste sm ?e zdavni skenslu, k so res pretiraval in izsiljeval da so najja?i na tr?i??u Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
icewoman12 Napisano 1. julij, 2008 Prijavi Napisano 1. julij, 2008 Madonca, kako se jaz trudim s to "va?o" sloven??ino... Citiraj Icewoman is here!
BOJČ Napisano 1. julij, 2008 Prijavi Napisano 1. julij, 2008 Madonca, kako se jaz trudim s to "va?o" sloven??ino... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Catya Napisano 1. julij, 2008 Prijavi Napisano 1. julij, 2008 1 dan slu?be, in nisem zaspala! Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Boss Napisano 1. julij, 2008 Prijavi Napisano 1. julij, 2008 to je pa dober za?etek, ker prvi dan se pa res ne spodobi, da zaspi? Citiraj
Catya Napisano 1. julij, 2008 Prijavi Napisano 1. julij, 2008 to je pa dober za?etek, ker prvi dan se pa res ne spodobi, da zaspi? ponavadi sem ene 10 minutk, itak kofetkamo s ?efi ene 20 minutk, zamujala pa sem samo 1 teden, ker ob 7h zjutraj je kr ?ok zame drga? potem pa se navadim:) lansko leto sem s kolesom hodila, letos pa mam 4 in je bolj?e a ?e kdo kdaj zamuja? Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
ReDevil Napisano 1. julij, 2008 Prijavi Napisano 1. julij, 2008 Jz sm u prej?nji slu?bi usak dan zamudu min. pou urce, pa ni noben te?iu, ker kolegi so pa tkt kavo pil, ki je jaz nisem in smo lih se izena?l pol sm ?ou pa ?e ene 15 min. prej dam, no pa malco mal raztegnu in je delavnik kar naenkat sam ?e 6 urc namest 8! Zdej u novem ?ihtu, pa se ne hecam preve?, no malco po?as raztegujem, zamujam pa raj ne, ker mam med drugim 3 mesce poskusne dobe in se morm mal pridnga delat! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 2. julij, 2008 Prijavi Napisano 2. julij, 2008 pridem ko pridem in grem ko naredim 8 ur Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. julij, 2008 Prijavi Napisano 2. julij, 2008 pridem ko pridem in grem ko naredim 8 ur To mi delaj, ve? nas je takih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 2. julij, 2008 Prijavi Napisano 2. julij, 2008 jaooo...lenobe se ko sem bil v LJ sem vec delal tle pa no comment Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 2. julij, 2008 Prijavi Napisano 2. julij, 2008 jaooo...lenobe se ko sem bil v LJ sem vec delaltle pa no comment Kak?ne lenobe, popoldne je fu? na sporedu, takrat se pa res dela. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Catya Napisano 2. julij, 2008 Prijavi Napisano 2. julij, 2008 sam da se dela, potem pa ni panike ane itak bi mogl met tko delovnike, da bi nas ocenjeval po u?inkovitosti in ne po ?asu k ga tam pre?ivimo...a bit off t, ok da se ?e mal pohvalim-sem kupla komplet ?arnic za 14 EUR in ne vsako posebej--so me mal na****il k sm avto kupla in sm dobila ene 3 ?arnice v ?katli za jugota...?e koga nostalgija daje lahko fotkam ?katlo! Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
nisde Napisano 2. julij, 2008 Prijavi Napisano 2. julij, 2008 Lah se pohvalm da grem kon?no na kafe, got thamn Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Catya Napisano 2. julij, 2008 Prijavi Napisano 2. julij, 2008 Lah se pohvalm da grem kon?no na kafe, got thamn zakaj prej nisi mogu? Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
nisde Napisano 3. julij, 2008 Prijavi Napisano 3. julij, 2008 Ni blo prilike Zdj se pa lah pohvalm da sm ?e biu na kavi, sam sm pa la?n Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
KAALman Napisano 3. julij, 2008 Prijavi Napisano 3. julij, 2008 jaz se pa lahko pohvalim, da sem travo pokosil Citiraj LP KAALman
Symon Napisano 3. julij, 2008 Prijavi Napisano 3. julij, 2008 Koliko hektarov/nakladalk/bal je bilo? Citiraj
Boss Napisano 3. julij, 2008 Prijavi Napisano 3. julij, 2008 jaz se pa lahko pohvalim, da sem travo pokosil Kdaj jo bo? pa pokadu :ne vem: Citiraj
Symon Napisano 3. julij, 2008 Prijavi Napisano 3. julij, 2008 Kdaj jo bo? pa pokadu :ne vem: O faaaak! Citiraj
ReDevil Napisano 4. julij, 2008 Prijavi Napisano 4. julij, 2008 ?panci pa kr 1. na FIFINI lestvici! To se vrjetn ?e ni nkol zgodil, zmer neka Brazilija, Argentina, mogo?e Francija! Pa Hrvati so kr na 7. mestu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.