poky Napisano 23. julij, 2008 Prijavi Napisano 23. julij, 2008 Boss,se ti zdi,da la?em tudi tak ko na?a vlada?? ?e me ?e primerja? z njo. Aja,pa privilegijev nimam takih. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 23. julij, 2008 Prijavi Napisano 23. julij, 2008 Jest sem pa dobila po?to od univerze sej ne vem a je to fajn al ne... prva stvar, ki sem jo potegnila ven je bla... tatatadaaaam... polo?nica! 25? al kok ?e, za uno arde?o zadevo... index whatever. Mislm... In oni spodbujajo naravoslovje... S tem, da se bo treba slikat, ker morm za vsak blesav karton?ek met sliko. Jest sem bom kar narisala Citiraj
Ninja Napisano 23. julij, 2008 Prijavi Napisano 23. julij, 2008 Heh, ni bil problem Mam samo 10 so?olcev Citiraj
Boss Napisano 23. julij, 2008 Prijavi Napisano 23. julij, 2008 Boss,se ti zdi,da la?em tudi tak ko na?a vlada?? A ne, tolk izku?enj pa nima?, da bi jim lahko pariral v laganju in nategovanju folka. Citiraj
poky Napisano 23. julij, 2008 Prijavi Napisano 23. julij, 2008 A ne, tolk izku?enj pa nima?, da bi jim lahko pariral v laganju in nategovanju folka. No ja,ne bi zaj o tem..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
daSKAn Napisano 23. julij, 2008 Prijavi Napisano 23. julij, 2008 Zaenkrat dva tedna uspe?no nadome??am ?efa. Povsem v u?itek je delegiranje posla ?tudentom... mwahaha Citiraj
Ninja Napisano 24. julij, 2008 Prijavi Napisano 24. julij, 2008 Vidla sem na?ega biv?ega MPV-?ka Sem ?ist vesela, ker je ?e vedno tko lepo ohranjen in familija res lepo skrbi zanj. Zdej se morm sam ?e zment, da se grem kdaj mal zapelat Citiraj
Boss Napisano 24. julij, 2008 Prijavi Napisano 24. julij, 2008 Stara ljubezen nikoli ne zamre, a ne Ninja. Citiraj
Ninja Napisano 24. julij, 2008 Prijavi Napisano 24. julij, 2008 Ah ja... moj MPV-?ek Zdej se morm ?e v temo za jamranje prestavt... Citiraj
qwerty Napisano 28. julij, 2008 Prijavi Napisano 28. julij, 2008 Zaenkrat dva tedna uspe?no nadome??am ?efa. Povsem v u?itek je delegiranje posla ?tudentom... mwahaha da se ne bi kaj zna?al nad nimi Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 1. avgust, 2008 Prijavi Napisano 1. avgust, 2008 V?aeraj sem se peljal z BMW M3 (novi model imel je 982 kilometrov prevo?enih), dober za pogledat na zunaj (bele barve), znotraj pa je isti kot 10 let stara trojka, razen malenkosti karbona in displeja na sredini. V8 in 421 konji?ev pa tudi naredi svoje, prestave na volanu se samo dotakne? in je ?e ?us naprej, Labi kolesa 235/25 ZR 20(continental), litke od scnitzer-ja, je to ql ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 1. avgust, 2008 Prijavi Napisano 1. avgust, 2008 ufff Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 1. avgust, 2008 Prijavi Napisano 1. avgust, 2008 Ayvar,daj ti drugi? take tvoje kolege ?e nam predstavi. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 1. avgust, 2008 Prijavi Napisano 1. avgust, 2008 Ulet kdaj v loko. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 1. avgust, 2008 Prijavi Napisano 1. avgust, 2008 Se pridem 1x z biciklom. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 1. avgust, 2008 Prijavi Napisano 1. avgust, 2008 se 4 ure se zacenja dopust!!! :mi pijemoo: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ninja Napisano 1. avgust, 2008 Prijavi Napisano 1. avgust, 2008 se 4 ure se zacenja dopust!!! :mi pijemoo: Super stavek! Citiraj
poky Napisano 1. avgust, 2008 Prijavi Napisano 1. avgust, 2008 se 4 ure se zacenja dopust!!! ?e 24 ur pa pol,do za?etka fantov?ine! :mi pijemoo: P.S. pa ne moje. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 1. avgust, 2008 Prijavi Napisano 1. avgust, 2008 se 4 ure se zacenja dopust!!! :mi pijemoo: pr men tud ampak zdaj ?e ?ez pol ure Citiraj
ReDevil Napisano 1. avgust, 2008 Prijavi Napisano 1. avgust, 2008 Naredu optiko na Duhcu, tko da zdej u kombinaciji z novimi amortizerji in gumami, je to neprepoznaven stroj, glede na prej! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 1. avgust, 2008 Prijavi Napisano 1. avgust, 2008 kaksne gume pa si dal? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 1. avgust, 2008 Prijavi Napisano 1. avgust, 2008 Bol?e k prej, z ve? profila! Eh tako, ko zna? z njimi s ceste letet, preverjeno, sam ?e vedno trdim, da je blo tkt olje na cest! Sicer pa jz gume tko hit "zdriblam" da se mi nek Toyo (radirka) gotov ne spla?a! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 6. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. avgust, 2008 kok sm js happy!!! a morm povedat al je ?e jasno, da sm najdla ku?iko zbiram predloge za imena Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.