Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Boss,se ti zdi,da la?em tudi tak ko na?a vlada?? :P ?e me ?e primerja? z njo. :D Aja,pa privilegijev nimam takih. :P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Jest sem pa dobila po?to od univerze :danzoman: sej ne vem a je to fajn al ne... prva stvar, ki sem jo potegnila ven je bla... tatatadaaaam... polo?nica! :vskalo: 25? al kok ?e, za uno arde?o zadevo... index whatever.

Mislm... In oni spodbujajo naravoslovje... S tem, da se bo treba slikat, ker morm za vsak blesav karton?ek met sliko. Jest sem bom kar narisala :rolleyes:

Napisano

Boss,se ti zdi,da la?em tudi tak ko na?a vlada?? :P

A ne, tolk izku?enj pa nima?, da bi jim lahko pariral v laganju in nategovanju folka. :P:D

33112_1.png

Napisano

A ne, tolk izku?enj pa nima?, da bi jim lahko pariral v laganju in nategovanju folka.

No ja,ne bi zaj o tem..... :P:hohoho::hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

Vidla sem na?ega biv?ega MPV-?ka :jupiii: Sem ?ist vesela, ker je ?e vedno tko lepo ohranjen in familija res lepo skrbi zanj. Zdej se morm sam ?e zment, da se grem kdaj mal zapelat :D

Napisano

Zaenkrat dva tedna uspe?no nadome??am ?efa. Povsem v u?itek je delegiranje posla ?tudentom... mwahaha :D

da se ne bi kaj zna?al nad nimi :P:D

If in doubt, flat out... 

Napisano

V?aeraj sem se peljal z BMW M3 (novi model imel je 982 kilometrov prevo?enih), dober za pogledat na zunaj (bele barve), znotraj pa je isti kot 10 let stara trojka, razen malenkosti karbona in displeja na sredini.

V8 in 421 konji?ev pa tudi naredi svoje, prestave na volanu se samo dotakne? in je ?e ?us naprej,

Labi kolesa 235/25 ZR 20(continental), litke od scnitzer-ja, je to ql :D ?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ayvar,daj ti drugi? take tvoje kolege ?e nam predstavi. :P:D

Ti?a vun!!

Napisano

Ulet kdaj v loko. :P

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Se pridem 1x z biciklom. ;)

Ti?a vun!!

Napisano

se 4 ure se zacenja dopust!!!

?e 24 ur pa pol,do za?etka fantov?ine! :jupiii: :mi pijemoo: :cheers::danzoman:

P.S. pa ne moje. :P

Ti?a vun!!

Napisano

se 4 ure se zacenja dopust!!!

:jupiii: :mi pijemoo: :vesel:

pr men tud :bravo: ampak zdaj ?e ?ez pol ure :danzoman:

33112_1.png

Napisano

Naredu optiko na Duhcu, tko da zdej u kombinaciji z novimi amortizerji in gumami, je to neprepoznaven stroj, glede na prej! :danzoman::ljubezen::vesel:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Bol?e k prej, z ve? profila! :harhar:

Eh tako, ko zna? z njimi s ceste letet, preverjeno, sam ?e vedno trdim, da je blo tkt olje na cest! :P

Sicer pa jz gume tko hit "zdriblam" da se mi nek Toyo (radirka) gotov ne spla?a! :whatever:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

kok sm js happy!!! :ouje:

a morm povedat al je ?e jasno, da sm najdla ku?iko :jupiii:

zbiram predloge za imena :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pri teh astronomskih cenah ta znamka zvenečega imena spljoh nima krmil novega standarda 35mm vpetja. Zato, da ti pri belanci za 287€ zraven prodajo še adapter za 20€      @ Alex   Tubless ni samo med in mleko (v gumi). S tublessom imaš bistveno več dela kot s sistemom z zračnico. Na tubless greš, če se misliš ukvarjat s tem sam, ker to ni tako kot pri avtu, ko enkrat letno vulkanizer zamenja, pa potem na gume pozabiš   Pri tublesu moraš redno kontrolirat in na vsake par mesecev dolivat tekočino. Najbolje skozi ventilček ( ko imaš gumo v zraku odviješ jedro, vtakneš skozi ventilček nekaj not da vidiš, a je še mokro. Ker zadeva se suši in če se posuši, še vedno lahko tesni. Ne bo pa zaflikalo luknjice, niti zatesnila roba feltne, če se ti guma preveč izprazni. Potem skozi telo ventilčka (odvito jedro) doliješ. Drug problem pri mleku. Ne glede a je kravje, kozje, ali kobilje, enako dobro kot maši luknje, zna zamašit tudi jedro ventilčka. In potem ti je đabe pumpa, CO2 ali kompresor, če s seboj nimaš rezervnega jedra ventilčka in pa seveda ključka za šraufanje le tega. Pri volumnu 29 colske 2,6 široke gume, s pumpico tudi bolj malo opraviš.    Tubeless je bil razvit predvsem za težave s snakebiti pri bolj gravitacjskem MTB, zdaj ga ima že vsak za v štacuno.   Še vedno imaš možnost da najprej znučaš gume ki so prišle z biciklom, potem pa na tubeless. 
    • Prav kupu. Nimaš bolšga😁
    • Dosegel pomemben mejnik null
    • Nisem pa še probal tiste penaste spužve, ki se zatlači pod gumo. Če svinjsko preluknjaš gumo, da mleko ne zatesni, se lahko pripelješ na cilj. Baje da je zadevica lahka.
    • To si jih prov kupu, ali ti jih je kdo podaril?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.