Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Danes sva z Etcho - jem preverila, če so vse poti, ki jih imamo v planu za naslednjo soboto, v redu. So v odličnem stanju, blata praktično ni več, vreme vrhunsko. 👍 Sem pa najbolj cvikal, da se ne bom v koga zaletel, na Parenzani na poti domov od Izole proti Kopru. Bilo je miljon ljudi, na rolerjih, na skuterjih, na skirojih - navadnih, električnih, na rolerjih, ljudje z vozički, ljudje so hodili peš po kolesarski poti. Ljudje so imeli pse na povodcih, pa pse brez povodcev...ni da ni bilo. Skratka, če ne bo danes kake nesreče tam je ne bo nikjer drugje. In jaz sem mislil, ko me je danes Etcho peljal na prvi pravi spust po MTB progi, da je tam nevarno. 😄 Tisto je bila prava poezija proti temu kaosu na Parenzani.
-
Bi kupil,sam ni na Metabo-CAS baterije😂🤣...k "na roke,pa tud sam znam😄... Sam🤔...mogoče ima pa žena🙄,pa da ne vem😲
-
Pnevmatike Pirelli 225/55 R19 103V XL 3PMSF | Scorpion Winter 2 | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Pirelli Scorpion Winter 2 225/55 R19 103V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik ·... Stare Scorpion Winter,take k sem do sedaj imel pa je mal lepša cena. Pnevmatike Pirelli 225/55 R19 99H DOT 2022 3PMSF | Scorpion Winter | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Pirelli Scorpion Winter 225/55 R19 99H DOT 2022 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču... Samo DOT 2022 ne vzamem...še posebaj ne,če pravite,da so Hankok TOP. @Alex še enkrat hvala za info😃👍
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)