icewoman12 Napisano 6. avgust, 2008 Prijavi Napisano 6. avgust, 2008 kok sm js happy!!! a morm povedat al je ?e jasno, da sm najdla ku?iko zbiram predloge za imena Beyba z dvema beybama za ime pa ne vem, mojmu ku?ku je ime Sre?ko am, tale ku?ek je za oddat, ?e koga zanima, star je 4 mesece in bo srednje velik - je pa zelo prijazen... Citiraj Icewoman is here!
qwerty Napisano 6. avgust, 2008 Prijavi Napisano 6. avgust, 2008 pia al pa fia (pija, fija...) je lepo ime Citiraj If in doubt, flat out...
Allyssa Napisano 6. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. avgust, 2008 pia je lepo ime sej se zajebava? a ne? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
qwerty Napisano 6. avgust, 2008 Prijavi Napisano 6. avgust, 2008 na?a je aj?a ble sta pa ?e nika (prva) in dona (druga) Citiraj If in doubt, flat out...
Allyssa Napisano 6. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. avgust, 2008 Do zdj mam na zalogi Stella, Tara, Tisa,...mam pa ?e en mesc ?asa da zberem predloge,..oz 14 dni, k pride ta gospa iz dopusta, da grem gledat to malo bitjece Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Ninja Napisano 6. avgust, 2008 Prijavi Napisano 6. avgust, 2008 Jest poznam Yorkija, ki mu je ime Kal?ek Druga? je pa Tara fino ime Sam ne vem, ?e pa?e tok ne?nemu bitjecu, kot je Yorki Ally, kje si jo pa najdla? Citiraj
Boss Napisano 6. avgust, 2008 Prijavi Napisano 6. avgust, 2008 Ma daj kak?no slovensko ime - recimo Francka, Marija, Anica, ?tefka, Slavka, Stanka, .... Citiraj
Allyssa Napisano 7. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 7. avgust, 2008 Jest poznam Yorkija, ki mu je ime Kal?ek Druga? je pa Tara fino ime Sam ne vem, ?e pa?e tok ne?nemu bitjecu, kot je Yorki Ally, kje si jo pa najdla? v centru Lj,..ubistvu je bil edini oglas k ga nism klicala. No in pol sm u?er klicala in se je oglasila ena prjazna gospa,..in rekla, da so pr tej pasmi ful redke sami?ke, da v prej?nem leglu ni mela nobene, zdj ma pa samo eno,..in js ?e usa sej ta je pa ?e oddana a ne? pa prav da ne, da bojo za oddajo ?ele spetembra in sva se zmenle, da jo grem ?ez 14dni pogledat ko pride iz dopusta al kaj js vem iz kje Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 7. avgust, 2008 Prijavi Napisano 7. avgust, 2008 pia al pa fia (pija, fija...) je lepo ime Glede na to,da je moji h?eri tak ime,dvomim,da bi dala pol ?e psu isto ime..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOBI Napisano 7. avgust, 2008 Prijavi Napisano 7. avgust, 2008 meni je tudi vsec tara Citiraj MAZDA POWER
qwerty Napisano 7. avgust, 2008 Prijavi Napisano 7. avgust, 2008 Glede na to,da je moji h?eri tak ime,dvomim,da bi dala pol ?e psu isto ime..... ok nism vedel... sam za psa je zlo te?ko izbrat ime da ne u?ali? kakega ?loveka... no v glavnem jz se mam pa za pohvalit da gre? malo kasneje po nov ?portn izpuh za motor Citiraj If in doubt, flat out...
Allyssa Napisano 8. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 noooo,..kje so predlogi??? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 8. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 slađana tko da? loh ti tvoji ku?i ime Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 Alma,Alina,Betsy,Boobi,Biba.......pa se si ?e ziher gledla imena na netu. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 8. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 sm gledala,..pa so sama bedna imena Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 ?IVADINKA ?IKICA ?U?A YEVHENIYA Citiraj
Allyssa Napisano 8. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 Ok Marko nehej, ker ne pomaga? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 Ej Marko,kolko so pa stare vse zgoraj na?tete?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 slađana hahah zmaga Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 8. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 nooooooo,...mal pomo?i prosiiiiiim Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Ninja Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 Gia, Tala, Kiara (tko bi dala jest ), Zaya, Luna, Aya... Se bom ?e kej spomnla. Citiraj
Allyssa Napisano 8. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 Ninja,..je en od teh k si jih na?tela v top 3 oz kr na prvem mestu ga je ?e BF predlagala Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 A tretji predlog? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 8. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 nope Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.