poky Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 OK,predam se. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 Pa dejte no... kaj pa je narobe s slovenskimi imeni? Vse neke tujke s ?imve? ypsiloni. :ne vem: Recimo: Evi/Evica, Ani/Anica, Bo?a, Bu?a, ?ana, Meli, Nan?a, Manja, Mini, Maksa, Ganja (hehe ), Kaja, ... Citiraj
matej mx3 Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 Najbol?e da ji da? kar ime Zinka. Je tudi slovensko ime Morem se tudi jaz pohvalit, da sem kupo nov oklep z masko ter lu?mi za moj motor?ek Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
Allyssa Napisano 8. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 Pa dejte no... kaj pa je narobe s slovenskimi imeni? Vse neke tujke s ?imve? ypsiloni. :ne vem: Recimo: Evi/Evica, Ani/Anica, Bo?a, Bu?a, ?ana, Meli, Nan?a, Manja, Mini, Maksa, Ganja (hehe ), Kaja, ... hehe,...no nobenga y ne bo v imenu moje ku?ike Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Ninja Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 Boss, prava slovenska imena niso za ?ivali Si predstavlja?, da bi nekdo na cesti svojo psico klical: "Jo?iiiiii, Jo?iiii, a bo? pr?la k nogi! Ja pridna Jo?ica, bo? pi?kot?" ...recimo, da je pitbull. ?ivalska imena so pa bolj fensy z ypsylony. No, pretiravat ni treba ?e pogleda? pa rodovni?ka imena psov, pol te pa res lahko samo srat prime. Citiraj
x-layer Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 Kaj pa Daisy... Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
matej mx3 Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 Rainbow je tudi lepo Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
Boss Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 Boss, prava slovenska imena niso za ?ivali Si predstavlja?, da bi nekdo na cesti svojo psico klical: "Jo?iiiiii, Jo?iiii, a bo? pr?la k nogi! Ja pridna Jo?ica, bo? pi?kot?" ...recimo, da je pitbull. Men se ne zdi ?isto ni? ?udno, ker pri nas smo bolj ma?koljubci pa so vse muce in mucki zadnjih 20 let imeli taka bolj "zanimiva" imena. FrancaJakobArturSeraBo?o alias Courage (je stra?no pogumen ma?ek, not)Rada (ime pride od stavka: ja, pa kaj bi spet rada?)Evica (sestrica od ma?jeg kitlerja z imenom Dolfe)NacePhillip & Terrance (vpliv South Parka) Citiraj
Ninja Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 Za muce so to ?ist fina imena Sam Jakob ne bi dala lih mucu ime. Problem je samo v tem, ker ?e pozna? ?loveka s takim imenom, si je te?ko predstavljat potem ?ival v tak?ni vlogi. Ni pa ni? narobe. Citiraj
BOBI Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 Pa dejte no... kaj pa je narobe s slovenskimi imeni? Vse neke tujke s ?imve? ypsiloni. :ne vem: Recimo: Evi/Evica, Ani/Anica, Bo?a, Bu?a, ?ana, Meli, Nan?a, Manja, Mini, Maksa, Ganja (hehe ), Kaja, ... bu?a se mi kar vredi cuje Citiraj MAZDA POWER
nisde Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 Na?i ma?ki je kr lepo Pika ime. To pa zato ker ma na sprednji levi ta?ki piko. Lah bi bla tud Lisa, ker ma na zadnji desni ta?ki liso Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
daSKAn Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 hmm kej pametnega mi ne pade, bom zato na?tel sosedove Fly, Baily, Kaja, Bessy. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 11. avgust, 2008 Prijavi Napisano 11. avgust, 2008 Jaz sem podal samo imena, ki so uporabljena v sloveniji Citiraj
nisde Napisano 11. avgust, 2008 Prijavi Napisano 11. avgust, 2008 Jaz sem podal samo imena, ki so uporabljena v sloveniji Ti si podal imena, k bi mogla bit prepovedana u Sloveniji Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Symon Napisano 11. avgust, 2008 Prijavi Napisano 11. avgust, 2008 Na?a ma?ka je Suza pa mislim da je bilo to poimenovan po Suzani iz prvega BB. Sicer je pa tudi kaka Slađana lepo ime za ma?ko ja. Dobro da imamo mlade mucke bo kak?ni tako ime. Citiraj
Ninja Napisano 13. avgust, 2008 Prijavi Napisano 13. avgust, 2008 Jest mam pa vpis na fax dons Pol bom pa jamrala, kak?ne so?olce mam... Citiraj
LabiGT Napisano 13. avgust, 2008 Prijavi Napisano 13. avgust, 2008 se moram pohvalt z najvecjo hitrost: (povprecje ni tok dobro, ker je blo velik dela na cesti) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 13. avgust, 2008 Prijavi Napisano 13. avgust, 2008 Kaj se ne pohvali? policiji? Al si to po Nem?iji pi?o? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 13. avgust, 2008 Prijavi Napisano 13. avgust, 2008 dojcland itak, kajn limit, nur gas Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 14. avgust, 2008 Prijavi Napisano 14. avgust, 2008 Odhajamo ?urat na Balaton, baje d je ful fajn, no bomo vidl! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
qwerty Napisano 14. avgust, 2008 Prijavi Napisano 14. avgust, 2008 odhajamo za 3 dni v banovce se malo kopat Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 14. avgust, 2008 Prijavi Napisano 14. avgust, 2008 odhajamo za 3 dni v banovce se malo kopat A to prostovoljno al si se kak?nemo Modu zameril? Citiraj
Symon Napisano 14. avgust, 2008 Prijavi Napisano 14. avgust, 2008 Doma imam ?e nekaj za 200SXa. Nekako tako bo izgledalo(slike iz interneta): 4 batne ?eljusti (namesto enobatnih), EBC redstuff plo??ice in original S14 diski. Pletene zavorne cevi sem ?e imel na avtu, teko?ina bo pa od sedaj Dot5.1. Skratka celoten zavorni sistem bo po?timan, saj se tu za?ne rihtanje avta. Safety first. Citiraj
qwerty Napisano 15. avgust, 2008 Prijavi Napisano 15. avgust, 2008 A to prostovoljno al si se kak?nemo Modu zameril? prostovoljno zdele odhajamo z prikolico FSM folk se vidmo v nedeljo Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 16. avgust, 2008 Prijavi Napisano 16. avgust, 2008 Evo moje fotke. Luknja v pokrovu lu?i, ko je bila ?e v obdelavi:Tukaj pa je ?e po?mirglana (v ozadju), 5.1 zavorna teko?ina, in po?trihane 4 batne ?eljusti. Leva ?eljust ima ?e po?mirglan napis, desna je pa sve?e po?trihana zato napis ni ?isto lep. Vmes pa vidite ?e EBC redstuff plo??ice, oziroma ?katlo. PS: A kdo rabi IC za kak projekt? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.