Allyssa Napisano 18. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. avgust, 2008 jutr grem pa pogledat mojo ku?iko in jo ?ez 10 dni verjetn ?e dobim Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Symon Napisano 18. avgust, 2008 Prijavi Napisano 18. avgust, 2008 jutr grem pa pogledat mojo ku?iko in jo ?ez 10 dni verjetn ?e dobim ?ele? Pismo tole pa bo projekt. Citiraj
Allyssa Napisano 18. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. avgust, 2008 sej sm 14 dni trpela, ko je bla ta gospa na dopustu,..in se mi je itak sanjal od psa,..ponavad da ga je dala komu drugmu (je samo ena psi?ka v leglu,..ostalo so sam?ki),...tko da,..?e sm pre?vela teh 14dni,..bom tud zdj 10dni, ko vem da bo moja moja,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 18. avgust, 2008 Prijavi Napisano 18. avgust, 2008 ojoj, ?e ena razvajena psica ve? ne me preveć resno vzet Citiraj
Allyssa Napisano 18. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. avgust, 2008 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Ninja Napisano 18. avgust, 2008 Prijavi Napisano 18. avgust, 2008 Bravooo Ally ?e ve? kako ji bo ime? Jest pa jutri slu?beno (!) plavam na Krf No bo ladja plavala Citiraj
Allyssa Napisano 18. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. avgust, 2008 Po vsej verjetnosti (99%) bo Luna,..razn ?e bo tak karakter, da me bo prepri?ala v drug ime Bom jutr slikce nalimala. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 18. avgust, 2008 Prijavi Napisano 18. avgust, 2008 meni je se vedno maretova ideja bolj vsec, torej: sladjana Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 18. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. avgust, 2008 kup si ?iwawo pa ji dej tko ime Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 meni je se vedno maretova ideja bolj vsec, torej: sladjana Citiraj
daSKAn Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 Kaj pa enk kleno mazda?ko ime: Miata Citiraj
Allyssa Napisano 19. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 ok,..zdj se pa ?e norca delate iz moje pikice Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 ok,..zdj se pa ?e norca delate iz moje pikice kdo ? mi? ahkje Citiraj
LabiGT Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 sej je sladjana lustno ime... to pomeni, da je sladka ane marko ze ve Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 19. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 mislm, da bo tole nejdal?i teden v lajfu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
daSKAn Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 Tok debate o teh ku?atih, da razmi?ljam da bi si jest spet eno ?valco nabavil. Najbolj me vle?e na papagaja. Citiraj
KAALman Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 mislm, da bo tole nejdal?i teden v lajfu muahahah ker kjut pseto Citiraj LP KAALman
ReDevil Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 Zgleda nism ve? tok popizdljiv kot u?asih! Prejle smo tle u sosednji vasi imel operacijo "prehtevanje Zetorja", al kva je ?e biu Pa un spredi tensta pa tensta, pa se kon?no odlo?m, da grem mim, pridm mu do sprednjih vrat vzporedno, nakar vn sko?, jz pa motori?no in brzinsko dol s ceste, na nek makadam (pa ?e u ovinku), pa se pa? umaknem, un gre nazaj notr, jz mimo, pol pa se je zgleda tok usrou da je ?e lep cajt furu za traktorjem, sm vidu! Hotu sm pa to povedat, da mu nism niti pisku, niti mahu, pa tut ne u rodilne organe po?ilju, celo pulz se mi ni zvi?u niti za 5 posto, pomoje d al sm ?e tok vajen takih prigod k jih je usak dan ve?, al pa se mi ?e sladko yebe za use skupej! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 Ally sam je res kjut Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Allyssa Napisano 19. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 pa grize tud ?e lumpika mala Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 ti mas pa lepe roke..cudn, da nisem tega prej opazu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 kk je cotkana Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 Prejle sem se ustavil v lokalni gostilni ko sem ?el iz slu?be. ?tudentka, ki kelnari je noter prinesla enega takega ku?ka od prijateljice kljub nalepki, da psi nimajo vstopa. Potem ga je pa mencala po rokah pa malo kozarce pospravljala... Saj razumem, da doma ni panike ampak da si nekdo privo??i v takem poslu pa ne izgleda. Citiraj
BOBI Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 a je lusna studentka Citiraj MAZDA POWER
Symon Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 Ne niti to ne. Smotanda do kraja, vse ji je te?ko, najraje bi vse napodila ko se ura bli?a 23:00 ko zaprejo. Pa to ni prvi?, vedno je taka zate?ena, nedru?abna in uradna. Enostavno ni za ta poklic. Saj razumem, da ima ?lovek slab dan ampak to ne vsak dan. Ho?em le povedati, da ?e se psa ne daje v gostilno sode? po nalepki to predvsem velja za kelnarce, ki najprej menca ku?ka nakar kozarce in ga celo slika malo na ?anku malo blizu umivalnika... No sicer pa naj se pohvalim, da sem dobil dopust iz danes na jutri kar je ?e tudi diplomatski dose?ek v slu?bi. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.