poky Napisano 20. avgust, 2008 Prijavi Napisano 20. avgust, 2008 pa grize tud ?e lumpika mala ?udno...?e pa je pes. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 20. avgust, 2008 Prijavi Napisano 20. avgust, 2008 Dons mi je pa tadouga delovna sreda, do 16.30 tok kvalitetno moralo zbila, da sm se ?ou po ?ihtu kr u Bohinj kopat, zdej pa sm ko nov, no pa zaspan tut, kak bom ?ele jutr n delu! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 21. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 21. avgust, 2008 ?e dve cute slikce,..iz drugih zornih kotov,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 21. avgust, 2008 Prijavi Napisano 21. avgust, 2008 Kaj dela? temu psu, da tolk prestra?eno gleda Citiraj
LabiGT Napisano 21. avgust, 2008 Prijavi Napisano 21. avgust, 2008 Kaj dela? temu psu , da tolk prestra?eno gleda ...psuje Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 21. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 21. avgust, 2008 Marko,..ti nisi ve? del? do tega, da bo? dobu k?n zlobn komentar kontra ve? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 21. avgust, 2008 Prijavi Napisano 21. avgust, 2008 joj no. ?e me pa pomlad daje Citiraj
nisde Napisano 23. avgust, 2008 Prijavi Napisano 23. avgust, 2008 Lah se pohvalm da sm dans spucu avto s peno od sonaxa za oblazinjenje, pa ni blo velkega efekta, pa ne zato ker zadeva nebi delovala, sam je ?e tko avto k nov znotri Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 24. avgust, 2008 Prijavi Napisano 24. avgust, 2008 Da mi mal morala zraste, grem zdele na Mil?tatsko jezero, zgoraj brez seveda , sicer pa si mal poglejte tale link, kaka jezera majo S sosedje! http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=27102 Citiraj Dobrodo?li na forumu!
bbilder Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 Pred dvema tednoma me je heksn?us v spodnji del hrbtenice in ni bil glih prijetn filling V?eraj pa je bla pr men doma ena fajn punca iz tajske. Je pripravla tak ambient da sm kr skoz dobival kurjo polt. Sve?ke, di?ave, spiritualna muska,... Masa?a je bla pa neverjetna Vse kosti so mi popokale kar jih imam. Je rekla da mi mora vse kosti spravt v originaln polo?aj. Res nora masa?a. Nakonc me je pa ?e namazala iz tigrovo mastjo. uff u?itki res neverjetno. Tolk dobr se ?e dovg nism po?utu. In moj kri? je kot nov Citiraj
icewoman12 Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 In kater organ zraven kri?a je ?e kot nov? Citiraj Icewoman is here!
Sirius Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 In kater organ zraven kri?a je ?e kot nov? Tisti del, ki ga je potrebno nekam zabit, da pol kri? po koncu stoji. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
BOJČ Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 P A C K I !!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
bbilder Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 Je bla sam masa?a kri?a, ni blo nobenih packarij Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 26. avgust, 2008 Prijavi Napisano 26. avgust, 2008 Da se ?e jaz malo pohvalim Postru?eni diski, nove plo??ice neke Akayaba, zglob vilice firme 555, volanski kon?nik JC in pobarvane ?eljusti ?e malo prej pa sta ?e bili menjani stabilizatorski pal?ki tud JC. ?e pa ?e koga cene zanimajo pa jih jutri napi?em. Nabavljeno pa v Gamma centru ?i?ka Uspelo mi je po enotedenskem nabiranju materiala in dvodnevnem garanju Se pa pozna da je volan bolj odziven in ni ve? pokanja. Citiraj
Allyssa Napisano 26. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 26. avgust, 2008 moja nova pomo? pr tipkanju na forumu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 26. avgust, 2008 Prijavi Napisano 26. avgust, 2008 Kolega Frenk je dans kupu rumeno MX5 , upam da jo kmal predstav na forumu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 26. avgust, 2008 Prijavi Napisano 26. avgust, 2008 Ivek, prec jo upnem, mrbit jutr, sam jo bo treba prej ?e spolirat, da bo kot nova Dons sm ?ist iz sebe, po tem, ko sm kupu mx-5, pa ?e pripovedi suli?arskih prigod Si?ija pa Denisa je po ?ivih odperal, Citiraj
qwerty Napisano 26. avgust, 2008 Prijavi Napisano 26. avgust, 2008 moja nova pomo? pr tipkanju na forumu ka je cotan oz cotana Citiraj If in doubt, flat out...
Marko_mx-3 Napisano 27. avgust, 2008 Prijavi Napisano 27. avgust, 2008 Rad bi pohvalil vse mazda?e, ki ste si v?eraj popoldne vzeli ?as in pri?li z avtomobili na snemanje. Upam da vam je bilo v?e? in niste preve? trpeli Citiraj
Sishi Napisano 27. avgust, 2008 Prijavi Napisano 27. avgust, 2008 Rad bi pohvalil vse mazda?e, ki ste si v?eraj popoldne vzeli ?as in pri?li z avtomobili na snemanje. Upam da vam je bilo v?e? in niste preve? trpeli Trpel so samo trebu?ne mi?ice...od smeha namre? ?uligojeve prigode.press Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
poky Napisano 27. avgust, 2008 Prijavi Napisano 27. avgust, 2008 moja nova pomo? pr tipkanju na forumu Ko bo forum "moker" bomo vsaj vedli zakaj. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Catya Napisano 27. avgust, 2008 Prijavi Napisano 27. avgust, 2008 moja nova pomo? pr tipkanju na forumu aaaaaaaaaaaaaa za pojest prov fletkan Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Allyssa Napisano 27. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 27. avgust, 2008 kopat se pa ne maramo,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.