BOJČ Napisano 27. avgust, 2008 Prijavi Napisano 27. avgust, 2008 kopat se pa ne maramo,.. Hi, hi, hi, ko je mokra je pa kot mali Gizmo Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 27. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 27. avgust, 2008 no morm jo pohvalt, da je bla pono? fuuul pridna,.. me je sicer 1x zbudila, ker jo je lulat,..pa se revca ni mogla vn skobacat iz brisa?e s kero sm jo pokrila zve?er,..in pol se je polulala na papir,..se pr?la mal pocrklat in pol je spala v svoji ko?ari do zjutri. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 27. avgust, 2008 Prijavi Napisano 27. avgust, 2008 no morm jo pohvalt, da je bla pono? fuuul pridna,.. me je sicer 1x zbudila, ker jo je lulat,..pa se revca ni mogla vn skobacat iz brisa?e s kero sm jo pokrila zve?er,..in pol se je polulala na papir,..se pr?la mal pocrklat in pol je spala v svoji ko?ari do zjutri. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Marko_mx-3 Napisano 27. avgust, 2008 Prijavi Napisano 27. avgust, 2008 Kako sta pa drugi dve sprejele novinko v kartel? Citiraj
Allyssa Napisano 27. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 27. avgust, 2008 ammm,..u?er sta dobesedno laufale pred njo,..Lina se je kr skrila,.. Ko sta lajat za?ele je tamala sko?ila v okrasno cipreso,..sam smr?k si vidu No dons zjutri sta pa ?e pr?le gor pogledat kje je,..Lina se je ?e vedno bolj kot ne izogiba,..Tia jo pa skoz ?nofa,..in ko je Luna prvi? zalajala jo je Tia o?itno vzela za svojo, ker se ule?e k njej tamala pa okol nje ska?e in se igra z njo (a morm oment, da sm ful zamudila v slu?bo? ) Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 27. avgust, 2008 Prijavi Napisano 27. avgust, 2008 (a morm oment, da sm ful zamudila v slu?bo? ) Opravi?ilo si mela? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 27. avgust, 2008 Prijavi Napisano 27. avgust, 2008 Opravi?ilo si mela? To je pa mogla met eno pasje dobro opravi?ilo Hec na stran, ful je lepa ku?ika, nimam kj re?t Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
daSKAn Napisano 27. avgust, 2008 Prijavi Napisano 27. avgust, 2008 Kupu avijon karte za Barcelono, zdej pa ?e v lov za fuzbal karte. :mi pijemoo: Citiraj
ReDevil Napisano 27. avgust, 2008 Prijavi Napisano 27. avgust, 2008 Mal prej sm enmu starej?imu stricu pomagu, da mu ni vs dizl izhlapeu iz tanka, k je pozabu pokrov?ek zapret (Golf II, pri katermu lahko ?toflc zatakne? kar ob vratca in sm to hitr porajtu), pa je biu pol dec kr navdu?n! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 27. avgust, 2008 Prijavi Napisano 27. avgust, 2008 ?e mu ti neb pomagu bi se ata vozu brez, pol k bi naslednji? tanku bi porajtu da nima pokrov?ka, pol bi pa 100% reku, da KAJ NAREST??? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 27. avgust, 2008 Prijavi Napisano 27. avgust, 2008 Hja, pomoje bi reku, pa sej to NI REEES! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 28. avgust, 2008 Prijavi Napisano 28. avgust, 2008 Hec na stran, ful je lepa ku?ika, nimam kj re?t Je ne? Samo ne vem zakaj si se je tak bal ti v?eraj? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 28. avgust, 2008 Prijavi Napisano 28. avgust, 2008 Je ne? Samo ne vem zakaj si se je tak bal ti v?eraj? A si vidu kak?no zver je nabavla tvoja draga Sicer pa hvala za pivo in pogovor, treba ve?krat do tebe pridt Lah se pa pohvalm, da grem jutr kon?no mal na lep?, grem se mal kopalkat na pool party v Dom?alah, gorki desci in deklice vljudno vabljeni Moram mal pozabt na dol?ene stvari, ve? o tem bi v temi namenjeni jamranju, pa ne morm tm pisat, zdj pa, KAJ NAREST??? Ne se ?udt ?e bojo sam dolo?eni vedl kaj pomen zadn stavk Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Allyssa Napisano 28. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 28. avgust, 2008 jah nisde,..valda da je zver,..bi mogu vidt kako Tia pa Lina laufata pred njo je tko mal sme?n,...dve "mrcine" od 25kg laufata pred pol kile dlake Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
zemir Napisano 29. avgust, 2008 Prijavi Napisano 29. avgust, 2008 KAJ NAREST??? Ne se ?udt ?e bojo sam dolo?eni vedl kaj pomen zadn stavk Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
poky Napisano 29. avgust, 2008 Prijavi Napisano 29. avgust, 2008 Moram mal pozabt na dol?ene stvari, ve? o tem bi v temi namenjeni jamranju, pa ne morm tm pisat, zdj pa, KAJ NAREST??? Ne se ?udt ?e bojo sam dolo?eni vedl kaj pomen zadn stavk Tak ko sn ti reko stari......pa se vidima na kakem da nadaljujema pogovor. je tko mal sme?n,...dve "mrcine" od 25kg laufata pred pol kile dlake A to si misla obe skup? Ker res,da sta "dobro rejeni",samo tolko pa spet nimata. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 29. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. avgust, 2008 A to si misla obe skup? Ker res,da sta "dobro rejeni",samo tolko pa spet nimata. gre? stavt? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 29. avgust, 2008 Prijavi Napisano 29. avgust, 2008 Lahko. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 29. avgust, 2008 Prijavi Napisano 29. avgust, 2008 Lahko. TI?AAAAAA VUUUUUUNNNN!!!! Citiraj Feel free....
poky Napisano 29. avgust, 2008 Prijavi Napisano 29. avgust, 2008 Pa ne deri se tak no....to ni za javnost. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 29. avgust, 2008 Prijavi Napisano 29. avgust, 2008 U?eri sem kon?no preplezal slovito Via della Vita (najte?jo, zavarovano plezalno smer v radiju par 100 km)! V?asih se je imenovala Via della Morte, kar je dovolj zgovorno ime! Zjutraj smo ?tartal po temi, kon?al zve?er v temi, vi?inske razlike pa smo nardil cca. 3500 m, kar niti ni slabo za ?loveka, k je precej brez kondicije, no vsaj do u?eri sm tko mislu. Dans me sicer vse mo?no boli, ampak ob?utek je pa nooor! Sicer pa mal za ob?utek, 2 slikci, ki nista moji, pa? pa od kolega, ki je bil ?e ve?krat gor! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Alex Napisano 29. avgust, 2008 Prijavi Napisano 29. avgust, 2008 U?eri sem kon?no preplezal slovito Via della Vita (najte?jo, zavarovano plezalno smer v radiju par 100 km)! V?asih se je imenovala Via della Morte, kar je dovolj zgovorno ime! Zjutraj smo ?tartal po temi, kon?al zve?er v temi, vi?inske razlike pa smo nardil cca. 3500 m, kar niti ni slabo za ?loveka, k je precej brez kondicije, no vsaj do u?eri sm tko mislu. Dans me sicer vse mo?no boli, ampak ob?utek je pa nooor! Sicer pa mal za ob?utek, 2 slikci, ki nista moji, pa? pa od kolega, ki je bil ?e ve?krat gor! Bravo. Jaz ne bi ?el tja za ni? na svetu.Kar je vi?je od 15 m je ?e previsoko zame. Citiraj
adormi11 Napisano 29. avgust, 2008 Prijavi Napisano 29. avgust, 2008 Glavno je da ima? trda tla pod nogami Citiraj
bbilder Napisano 31. avgust, 2008 Prijavi Napisano 31. avgust, 2008 V?eraj smo naredili s kolesom 130km in 2500m vi?inske razlike Smo ?li iz idrije na nanos. Vsega skupaj smo rabli 12ur s kosilom in ostalimi postanki. trajal je od 8ih do 20ih. Konec dneva pa smo zaklju?ili ?e s koncertom od Niet-ov. Po treh pirih sm bil nabit kt petarda ob 2ih pono? sm pa zakomirav u eni betul. Just a perfect day Par utrinkov iz nanosa: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.