LabiGT Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 Ne,mi smo Z kurc*m! ali pa: mi smo v/u pizdi to gre tud Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 9. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 9. september, 2008 gorenjke so ?e huj?e ker pravijo sem ?el, ne sem ?la. ?e mi pa najde? gorenjko k re?e "sem ?el" pol sm pa tud js dedek mraz Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
David Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 ma vi ste stvarno u kurcu,..P.S.:btw David,..?e en let nism ve? blond Olala.... pol si pa ?e ne-bjondasti dedek mraz..... IMPRESIVE!!!! :aaaaa: Citiraj Feel free....
Allyssa Napisano 9. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 9. september, 2008 Olala.... pol si pa ?e ne-bjondasti dedek mraz..... IMPRESIVE!!!! :aaaaa: no vid?,..povr?no branje,...diagnoza: preve? red bulla!!! gorenjke k bi rekla "sem ?el" namre? ne bo? najdu,.."sm ?u",..to je pa ?e druga stvar torej sm samo ?e ne-blondinka,.. works for me Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 Olala.... pol si pa ?e ne-bjondasti dedek mraz..... Ki si ti vido dedka mraza septembra?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 9. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 9. september, 2008 pa a ste usi nepismeni???? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Ninja Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 A ne govorijo gorenjke neki kao: "sm ?va pa sm ga dava nekam..." Citiraj
Allyssa Napisano 9. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 9. september, 2008 tipi?no gorenjsko je V namest L,..ampak okolica Lesc, Sp. in Zg. Gorje pa pun?ke govorijo tko k fantki,.. ampak mislm, da je to ?e pre?iveto oz. to do?vi? pr mal starej?ih generacijah,..mlaj?e pa pomoje nimajo ve? tega,...ampak nikoli ne reci nikoli Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
David Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 A ne govorijo gorenjke neki kao: "sm ?va pa sm ga dava nekam..." Bwahahaha .... spet ste za?eli orgazmirat virtualno.... :aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa: Citiraj Feel free....
poky Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 mlaj?e pa pomoje nimajo ve? tega Bo? rekla,da mlaj?e ne re?ejo da ga bojo dale nekam?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 9. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 9. september, 2008 ne bom pa rekla, da sm skor zihr da mlaj?e BEYBE ne govorijo ve? "sm ?u" "bom ?u" "bom dau" uglavnem na fanta,..?eprou sm ?e dobla na telefon k?no k ?e vedno tko govori v stilu "kaj sm reku?" namest "kaj sm rekla" oz po gorensko "rekva" in sm bla ?ist zmedena,..dokler nism vidla od kje kli?e jao dost mam te debate sm ?e ?ist zbegana,... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 Punce, ki govorijo na fanta...? BLJAK!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 A ne govorijo gorenjke neki kao: "sm ?va pa sm ga dava nekam..." To me takoj na tisto ?olsko spomni, ko je u?itelj rekel gorenjki naj v stavku uporabi besede ustavaupravadr?ava Pa prav Gorenjka: sem zjutri ustava, pol sem si jo mal uprava, kdaj sem jo pa dr?ava vas pa ?ist ni? ne briga. Citiraj
BOJČ Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 To me takoj na tisto ?olsko spomni, ko je u?itelj rekel gorenjki naj v stavku uporabi besede ustavaupravadr?ava Pa prav Gorenjka: sem zjutri ustava, pol sem si jo mal uprava, kdaj sem jo pa dr?ava vas pa ?ist ni? ne briga. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 He he.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
bbilder Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 Evo kon?no je uspel film leto?njih skokov v vodo: http://www.youtube.com/watch?v=G75MkJZL4F8 ?e koga zanima adrenalin si lohk ogleda lp Citiraj
David Napisano 10. september, 2008 Prijavi Napisano 10. september, 2008 Evo kon?no je uspel film leto?njih skokov v vodo: http://www.youtube.com/watch?v=G75MkJZL4F8 ?e koga zanima adrenalin si lohk ogleda lp Svaaakaaaa ?ast norci.... dobri ste... ampak najbolj?i mi je bil suhi trening.... Citiraj Feel free....
Symon Napisano 10. september, 2008 Prijavi Napisano 10. september, 2008 Ja fantje svaka ?ast. Citiraj
ReDevil Napisano 10. september, 2008 Prijavi Napisano 10. september, 2008 Bildr, ti si norc, to ?e en cajta vem! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
bbilder Napisano 10. september, 2008 Prijavi Napisano 10. september, 2008 Svaaakaaaa ?ast norci.... dobri ste... ampak najbolj?i mi je bil suhi trening.... Men je pa zmeraj v?e? ?e je fejst mokro pa ni va?n ka?n trening je Tist suhi trening je bil enkrat sred poletja, tk da je blo kr tko neki. Zdej se spet za?ne sezona akrobatike bo bolj zanimivo Pa hvala za komplimente vsem! to mi daje spodbudo za drug let upam da drug let pade kak skok iz 20m+ lp Citiraj
ReDevil Napisano 11. september, 2008 Prijavi Napisano 11. september, 2008 Dans prvi? v ?ivlenu odplavu na blejski otok in nazaj! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 12. september, 2008 Prijavi Napisano 12. september, 2008 pa te niso morski psi po?rl Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
daSKAn Napisano 12. september, 2008 Prijavi Napisano 12. september, 2008 Verjetno so vse pse meduze pobile, pol so pa se nasadile na morske je?ke. Citiraj
ReDevil Napisano 14. september, 2008 Prijavi Napisano 14. september, 2008 V?eraj mi meet sicer ni bil lih neki v?e?, za razliko od prvega, no drugega sem skoraj v celoti zamudil, mi je pa za razliko od mita blo pa noro v dru?bi treh mazda?ev - Z, D in P, ko smo se res smejal cel popoldne, mamuvamjebem! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.