nisde Napisano 14. september, 2008 Prijavi Napisano 14. september, 2008 Devil, sj ve? da jst tud teb mamu jebem Sam je blo res noro, smeha do amena Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Ninja Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 Pohvaljam sem, da sem ugotovila, da res nujno rabmo temo za jamrat... Lejte kak?n vreme je no... Pa ?e neki me ka?elj daje, morm it v lekarno po sirup za 3-letne otroke Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 Pohvaljam sem, da sem ugotovila, da res nujno rabmo temo za jamrat... Lejte kak?n vreme je no... Pa ?e neki me ka?elj daje, morm it v lekarno po sirup za 3-letne otroke Ti rabi? samo pravo injekcijo, na pravo mesto pa bo vse minilo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 Daj Yavar, odkleni tole jambralnico, prosim. Bomo pridni in ne bomo ve?* tarnali. *manj pa tud ne Citiraj
ReDevil Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 Ja jamralnico pa res bi rabl, sej niti ne vem, kaj je razlog da je izginla, ker prepirov ni bilo nobenih notr, zarad katerih se navadno zapirajo teme! Evo tukile pa prilagam ?e par slikc s tiste slavne Via delle Vite, pa ?e koga mal zanima naj si pogleda! P.S. Na zadnji sliki sem ?e dubu nazaj moralo, vmes na unih dveh verigah je lih ni blo preve? (zadeva je totaln navpi?na). Na prvi sliki se pa vid to slovito steno, ki zgleda v ?ivo precej grozljivo, no vsaj ?e nisi lih profesionaln alpinist, od ?esar sem svetlobna leta oddaljen! Imel sem pa kot talisman cev cajt na sebi mazda?ki flis, v katerem se mi ne more ni? zgodit! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
KAALman Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 a ti ?e kdo reku, da zgleda? kot Veso Lola Ribar ? Citiraj LP KAALman
Don Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 V?eraj sem nevede prevozu rde?o lu? .... pa pre?ivel sm, tko kot moj sopotnik. (edine posledice so ble te, da je bil do doma tiho :ne vem: ) Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
ReDevil Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Hehe, Kalman, ja mal sva u ?lahti, ?eprou bi biu jz raj S. Debevc, mi je dost bolj simpati?n! Dans pa nam na Izvr?bi ne dela aplikacija, na kateri delamo in se ne dela kej dost - morala! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Ninja Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Po 3eh letih sem spet za?ela s treningi karateja Neki najbolj?ega kar se mi je zgodilo v zadnjem letu al pa dveh. Pa (lepi ) Taiji trenira z mano, ojoj Komi ?akam, da bo moj sparing Citiraj
BOJČ Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Po 3eh letih sem spet za?ela s treningi karateja Neki najbolj?ega kar se mi je zgodilo v zadnjem letu al pa dveh. Pa (lepi ) Taiji trenira z mano, ojoj Komi ?akam, da bo moj sparing Bi ti pasal a???? Dobro ga obdelaj... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 16. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. september, 2008 uspe?no uvedla pi?kote v ponudbo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Ninja Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Bi ti pasal a???? Dobro ga obdelaj... Arrrrrrrr... Citiraj
BOJČ Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Arrrrrrrr... He, he, ampak to bi pa rad videl... Tatami rules Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Ninja Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 He, he, ampak to bi pa rad videl... Tatami rules Ubistvu nimamo tatamija... Tko da bo vse skupi bolj na hard Citiraj
BOJČ Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Ubistvu nimamo tatamija... Tko da bo vse skupi bolj na hard Kako ga nimate? Ja kak?en klub pa ste...? Ok, saj vem, parket rules A na hard pravi? da bo? ?e ena ki ima rada rough Bemu, komi se deci nau?imo bit ne?ni in nehamo metat svoje skvo v stene, spet bi one mal na hard... Nikol prou Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Alex Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 V?eraj so mi zrihtali mojo Mazdico (vdrtino na parkiri??u.Zdej je spet kot nova). Citiraj
daSKAn Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Kupil nov fotki?, Canon PowerShot sx100 IS. Upam da se nisem natagnu, ker sem bolj na hitro kupoval. Nach grem navudile brat, da bomo delal lepe fotke. Aja pa u "?olo" bom spet ?el.... ker sem certificiran faliran ?tudent, sem se zdaj odlo?il vpisat na CPU (GZS), kjer bom ?ulil za in?enirja informatike. Sej se mi ne da, sem prelen, sam nimam kej druzga pametnej?ga po?et. Geeks'r Us. Citiraj
ReDevil Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 S pomo?jo ?e dveh mazda?ev smo zmazal 3 ?irafce (upam d jih navjo pogre?al - mamujimjebm)! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Z lepim se hvali ja...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
zemir Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 S pomo?jo ?e dveh mazda?ev smo zmazal 3 ?irafce (upam d jih navjo pogre?al - mamujimjebm)! Ja sem hotel tud jaz eno pridt zmazat pa je ravno nekaj umes pri?lo Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 17. september, 2008 Prijavi Napisano 17. september, 2008 Baje si spav voluhar, mamu...... Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 17. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. september, 2008 S pomo?jo ?e dveh mazda?ev smo zmazal 3 ?irafce (upam d jih navjo pogre?al - mamujimjebm)! a samo? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 17. september, 2008 Prijavi Napisano 17. september, 2008 Kaj je to ?irafa?? :ne vem: Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 17. september, 2008 Prijavi Napisano 17. september, 2008 To? :ne vem: Ne, tkole zgleda? po ene parih "?irafah" Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.