poky Napisano 25. september, 2008 Prijavi Napisano 25. september, 2008 jz se pa lahko z temle pohvalim Jebote,kaki upload te ma???? Keri ISP ma? to,pa kolko ko?ta? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
wiperboy Napisano 25. september, 2008 Prijavi Napisano 25. september, 2008 jz se pa lahko z temle pohvalim ej to pa je sila kaj si direktno na serveri na centrali telekoma???? aja pa dav?no so mi nakazali.....kon?no Citiraj gremo na?i.....
qwerty Napisano 25. september, 2008 Prijavi Napisano 25. september, 2008 Jebote,kaki upload te ma???? Keri ISP ma? to,pa kolko ko?ta? VEEEEELIK 1GB/s prenosa KLIK --> tole mam gre pa ko sam satan ej to pa je sila kaj si direktno na serveri na centrali telekoma???? ko se prijavim mi v obla?ku napi?e povezava: 1gb/s pa? optika in smo celo prva privat hi?a v celjski regiji ki ima optiko torrenti pa itaq grejo dol ko za hec 2GB sem mel (ob premalo seederjih) dolih v pi?lih 8min Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 26. september, 2008 Prijavi Napisano 26. september, 2008 ?ez 4 ure grem na morje, za vikend, slu?beno seveda. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 26. september, 2008 Prijavi Napisano 26. september, 2008 ?ez 4 ure grem na morje, za vikend, slu?beno seveda. Va?i?!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 26. september, 2008 Prijavi Napisano 26. september, 2008 Va?i?!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 26. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 26. september, 2008 ?ez 14 ur ko pridem iz slu?be, grem v Kranj in nardim ?e 2 torte se mi za?ne vikend Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Rocky Napisano 26. september, 2008 Prijavi Napisano 26. september, 2008 v zadnjem tednu sem bil priden: - obnovil garazo, predsobo in hodnik - namestil LCD na steno v spalnici - namestil ruter za brezicni internet - servis na avtu zdej pa samo uzivat, hehe Citiraj
poky Napisano 26. september, 2008 Prijavi Napisano 26. september, 2008 ?ez 4 ure grem na morje, za vikend, slu?beno seveda. Jebat ga,se bo? delal,ne u?ival. He he,le privo??i si stari. ?ez 14 ur ko pridem iz slu?be, grem v Kranj in nardim ?e 2 torte se mi za?ne vikend 8+14=22 A dela? do desetih zve?er?? P.S. se je ?e doma. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
bbilder Napisano 26. september, 2008 Prijavi Napisano 26. september, 2008 Jest bi pa pohvalu uklopkota za razlago prek telefona kk se kable za radio zve?e pa ?e sebe da mi jih je ratal zvezat Citiraj
Symon Napisano 26. september, 2008 Prijavi Napisano 26. september, 2008 Evo spet ?iht. V ponedeljek povi?ica, v petek (danes) ?e manj?a denarna in simboli?na nagrada za inovacije. Citiraj
theBill Napisano 26. september, 2008 Prijavi Napisano 26. september, 2008 Spil le 2 pera, ?eprav je blo v gostilni vse zastonj po "sindikalnem izletu" s firmo Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
daSKAn Napisano 27. september, 2008 Prijavi Napisano 27. september, 2008 V?eraj se vrnil ?e iz mojega 3-jega potovanja v Barcelono. Itak spet odli?no, ogledal ?e par stvari, ki jih prej n isem imal ?asa oz. ni zneslo. Mogo?e me je kdo zapazil na fuzbalu ?e je gledal ?port TV. Mel sem fantasti?ne zice in 4 goli padl "direkt" pred mano. Citiraj
nisde Napisano 27. september, 2008 Prijavi Napisano 27. september, 2008 Lah se pohvalm, da sm dubu nazaj telefon, ki sicer sploh ni biu pokvarjen, ampak je bla simka zan?, mamuji***** Aja, pa dans se ga bom prizdeu s ?tokom, MORALAAAAA :mi pijemoo: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
BOBI Napisano 1. oktober, 2008 Prijavi Napisano 1. oktober, 2008 vceraj naredil homologacijo v rekordnih 7 minutah Citiraj MAZDA POWER
LabiGT Napisano 1. oktober, 2008 Prijavi Napisano 1. oktober, 2008 ...sej je logicno te itak dobro poznajo tam Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 2. oktober, 2008 Prijavi Napisano 2. oktober, 2008 Zjutraj mi je uspelo narest porabo 60,9 litra, seveda trenutno, rekord je ?e vedno z dizlom 67+. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 2. oktober, 2008 Prijavi Napisano 2. oktober, 2008 Jaz imam rekord povpre?no 999litrov/100km Bom poiskal, ?e imam ?e kje to slikco. Citiraj
BOJČ Napisano 2. oktober, 2008 Prijavi Napisano 2. oktober, 2008 Zjutraj mi je uspelo narest porabo 60,9 litra, seveda trenutno, rekord je ?e vedno z dizlom 67+. A ma? tank??? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
KAALman Napisano 2. oktober, 2008 Prijavi Napisano 2. oktober, 2008 sploh ne vem, kaj delam tako pozno na forumu, je pa to za pohvalt Ponavadi ob takem casu ze spim Citiraj LP KAALman
qwerty Napisano 2. oktober, 2008 Prijavi Napisano 2. oktober, 2008 sploh ne vem, kaj delam tako pozno na forumu, je pa to za pohvalt Ponavadi ob takem casu ze spim zgleda da sm jz danes "night WRITER" Citiraj If in doubt, flat out...
suicidal Napisano 4. oktober, 2008 Prijavi Napisano 4. oktober, 2008 Moja draga in jaz sva si danes ogledala Van Gogh-ovo razstavo na Dunaju, v muzeju Albertina. Vsekakor enkratno do?ivetje. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 5. oktober, 2008 Prijavi Napisano 5. oktober, 2008 a je bil Van Gogh tud tam? Kaj pa njegov uho? Si ga je odrezal sam ali mu ga je odrezal Gauguin? Citiraj
suicidal Napisano 5. oktober, 2008 Prijavi Napisano 5. oktober, 2008 V Museum Shop so imeli medvedke in (a la Barbie in Ken) lutkice Van Gogh-a, lahko da je bil Vincentov duh tam, ampak ga noben ni ?merglal Uho si je pa odrezal sam in mu ga ni Gauguin. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.