Boss Napisano 9. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 9. oktober, 2008 Stavim na mesec in pol. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2008 Stavim na mesec in pol. manj... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 10. oktober, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2008 Morm pohvalt mojo Lun?ko,..zdj zna ?e sedi, ta?ko, hop, pa sedi in prve ta?ke gor,..za 3,5mesca ni slabo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2008 Morm pohvalt mojo Lun?ko,..zdj zna ?e sedi, ta?ko, hop, pa sedi in prve ta?ke gor,..za 3,5mesca ni slabo Pa kaj, to znam jaz tudi... Za 38 ni slabo. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 10. oktober, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2008 Pa kaj, to znam jaz tudi... Za 38 ni slabo. ?e bi reku za 88 ni slabo bi se ?e strinjala,..tko pa,............. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2008 Petek je, na ?iht pr?u samo obrnit, aja pa ?e drugo turbino sem dobil v?eraj za 200SXa (zdaj pa ?e ostale drobnarije, turbina je najve?ji stro?ek ampak, ?e pa ho?em, da bo vse 110% delalo bo na koncu ?e kaj dra?jega). Ni kaj, kr fajn se mam. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2008 Simon kak?na bo pa pla?a na koncu meseca Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2008 ?e bi reku za 88 ni slabo bi se ?e strinjala,..tko pa,............. Ne pozab, da sem medo Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2008 Simon kak?na bo pa pla?a na koncu meseca Ta mesec bo ista kot ponavadi ker bom dobil ?e neki dodatkov naslednji pa mogo? ?e bolj?a ker sedaj delam za ve?ji denar oziroma imam povi?ico o ?emer sem se ?e hvalil. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2008 Lah se pohvalm, da se mi neda it v jamralnik jamrat, to je ?e neki Aja, pa petk jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :mi pijemoo: P.S.-KON?NO MOJA 3000 OBJAVA Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2008 Kon?no se je ttut zame viknd za?eu! U nedelo vrjetn mal kopanja u morju (upam d ni prevro?e)! Aja pa u?eri sm nekje 300 EUR najdu, ki sploh nism vedu d jih mam, pa sm si reku da ?kodvat mi zihr ne morjo! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2008 O Bog, da se meni to naredi Citiraj Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2008 Danes je bil super dan - Jan?a me ?e ni to?il Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 10. oktober, 2008 Jz pa sm dele z biciklom pi?iu Tour de Dnevna Mam filing, da bo tole navdu?enje trajal preeecej dlje kot ste napovedala Boss in Boj?i! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 11. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2008 Jest grem pa na moooooorje Gremo mal pogledat na marunado - praznik maronov. Njam njam. Spet bom jedla Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 11. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2008 sam da ni praznik moronov V glavnem, lepo se imej in u?ivi.. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 11. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2008 Jest grem pa na moooooorje Gremo mal pogledat na marunado - praznik maronov. Njam njam.Spet bom jedla ko bi bil praznik ma(ka)ronov Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 11. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 11. oktober, 2008 Pohvalil bi Markota, ki mi je spet pomagal pri peki ?evap?i?ev. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 12. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. oktober, 2008 Jaz bi pa na?ega Ayvarja pohvalo,on ?e ve zakaj. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 12. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. oktober, 2008 Ful sem pridna dons.Sem ?e ob 6ih vstala (), pa sem ?e pospravila sobo. Zdej grem pa na kolena...! ...kopalnico ribat! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 12. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. oktober, 2008 ...dirty job... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 12. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. oktober, 2008 ...dirty job... Ni? ni te?ko,kar se mora. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 12. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. oktober, 2008 Ni? ni te?ko,kar se mora. Nene Alex. Ni? ni te?ko, kar se ho?e Kar se mora, je pa ?e bolj vpra?ljivo... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 12. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. oktober, 2008 Ustal ob 5h zjutraj(in to v nedelo ) in jo mahnil v postojna na rally. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 12. oktober, 2008 Prijavi Deli Napisano 12. oktober, 2008 najprej morem pohvalit sebe danes sm si namre? kupo zunanji disk TOSHIBA 500GB tko da ja sem gor moj sistemski disk sprazno pa mam zdej skor 250GB sistemskega fraj od 320GB drugo morem pa kolega pohvalit ker je pripeljal domov belo mazdo 6 (tanovo) karavanko in sicer 146 bencinarja :mi pijemoo: Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.