Symon Napisano 19. oktober, 2008 Prijavi Napisano 19. oktober, 2008 Ta vikend sem nabavil novo olje za NXa ter zamenjal konektor za MAF ki sem ga kako leto nazaj z****l ko sem delal prvi CAI, ki je bil zgre?en. Aja pa zdaj sem dal original filter (zima) in lahko re?em, da imam spet tih, udoben avto. Citiraj
ReDevil Napisano 19. oktober, 2008 Prijavi Napisano 19. oktober, 2008 Osvojil sem najvi?ji vrh Kamni?ko - Savinjskih alp (2558m), pa sm kr izmu?en! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 19. oktober, 2008 Prijavi Napisano 19. oktober, 2008 No,da se ?e jaz pohvalim...sn opral pa posesal avto danes. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 19. oktober, 2008 Prijavi Napisano 19. oktober, 2008 Jest tut posesala na?o 6ko danes. Ati jo je pa opral Nasl. teden, ?e bo vreme, pride pa moja arde?e asrana F-ka na vrsto. Hudi?a, se bojo same super lepe mazde okol vozile, k jih tok peremo Citiraj
poky Napisano 20. oktober, 2008 Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 Mazde so lepe tudi ?e so umazane. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 20. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 Matr sm dobr zavitek nardila,..mislm da ga je ?e zmankal (mati ?istko nardila ) No pa kon?no sm pospravla kuhno (zdj jo loh ?e 1x ), pa kopalnico,.. Pa ?e pito z vi?njami sm nardila (mogla bi bit limonina pa se je pr zalogah potreb??in zalomil, in ker sm ?e mela maslen testo narjen in preve? file za zavitek smo skompenziral ) Dons se mi pa tud neki pe?e,..pa nimam odjemalcev oz preizku?evalcev Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 20. oktober, 2008 Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 Jaz bi se sicer javil za preizku?evalca sam glede na vse dobrote se lahko poslovim od dietnih planov. Citiraj
Allyssa Napisano 20. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 hehe,..pa sej obstajajo tud dietne "sladice" al pa pol skurt kalorije,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 20. oktober, 2008 Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 hehe,..pa sej obstajajo tud dietne "sladice" al pa pol skurt kalorije,.. za skurt kalorije se te?ko sam prpravim zato bi rabil pomo? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 20. oktober, 2008 Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 za skurt kalorije se te?ko sam prpravim zato bi rabil pomo? jih bo Luna pomagala skurit Citiraj
poky Napisano 20. oktober, 2008 Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 jih bo Luna pomagala skurit Kalorije ali sladkarije? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 20. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 za skurt kalorije se te?ko sam prpravim zato bi rabil pomo? sej je igri??e ?ez cesto,..pa kup mularije k ko?arko igra jih bo Luna pomagala skurit Loh pa tud Luno na sprehod pele? ja Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 20. oktober, 2008 Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 Loh pa tud Luno na sprehod pele? ja pa zdr?i tolk ... ker za kurt kalorije rabi? kar nekaj kilometrov oreng tempa.. :ne vem: a Luna igra ko?arko? Citiraj
Allyssa Napisano 20. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 o moja mala mi? ornk laufa na sprehodih pol pa dol pade doma ko?arke pa ne igra,..ji manjka par "cm" do ustrezne vi?ine Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 20. oktober, 2008 Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 a za ?ogo pa nebi bila dobra? Citiraj
Allyssa Napisano 20. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 ne,..ampak bi bla pa tvoja rit primerna za boxersko vre?o Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 20. oktober, 2008 Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 ne,..ampak bi bla pa tvoja rit primerna za boxersko vre?o Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 20. oktober, 2008 Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 ne,..ampak bi bla pa tvoja rit primerna za boxersko vre?o ahahahpredvidevam, da torej poznas maretovo rit :ne vem: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 20. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 lih ene tok k tvojo,...obema sm pomoje ?e grozila,..pa ?e nobenmu nism n? nardila,..matr sm js prjazna Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 20. oktober, 2008 Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 ne vem za mareta, men si ne upas kaj narest Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 20. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 po ?em pa to sklepa?? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
daSKAn Napisano 20. oktober, 2008 Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 Danes naredil izpit za HP APS Blade sisteme..... :mi pijemoo: Citiraj
ReDevil Napisano 20. oktober, 2008 Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 Mje dan relativno hitr miniu, vsaj delavnik, glede na to d je pondelk na koledarju! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 20. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 No js resno mislm,..men se je neki dobrga,..ampak ponavad pol ostane in stran me?em ?e ma kdo cajt uletet na kofi in neki sladkega,..komot Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 20. oktober, 2008 Prijavi Napisano 20. oktober, 2008 No js resno mislm,..men se je neki dobrga,..ampak ponavad pol ostane in stran me?em ?e ma kdo cajt uletet na kofi in neki sladkega,..komot Se bomo kaj zmenil Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.