BOJČ Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 solata je za pedre ne jem skor nobene zelenjave...tako je to, kaj cesbolj na meso se palim Stari pazi se, ?e dva dni sem na solati Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 5. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2008 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 Stari pazi se, ?e dva dni sem na solati naj se uros pazi...pa neke cd-je ima (lahko skupi poslusata) jaz sem varen, dalec dalec stran Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 solata je za pedre Tole je pa diagnoza Evo zdaj sem pa ozdravljen, ker sem kon?no zvedel kaj je narobe z mano, ker imam rad solato - hvala Labi. A gre? z mano v kino? Citiraj
LabiGT Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 ce bojo kokice ja ce bojo korenje pa to, po pa ne Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 5. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2008 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 Labi, Boss..... A gremo skupaj...? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 ?ak, bom preveril, ?e igra kak?na jokava romanti?na komedija. Citiraj
LabiGT Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 no evo kompomis: lahko gremo gledat mama mia in pol v meka kaj pravite? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 5. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2008 opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 no evo kompomis:lahko gremo gledat mama mia in pol v mekakaj pravite? Ql, ?e bo v meku dvojna pleska in veeeeelik solate sem ZA Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 Po hrani gremo pa lohk ?e v Atlantisa se kopat... a, kdo ve, a so tam obvezne kopalke? Citiraj
BOJČ Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 Po hrani gremo pa lohk ?e v Atlantisa se kopat... a, kdo ve, a so tam obvezne kopalke? Jaaaaaaaaaa, to mi deli Pol gremo pa ?e v savno... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Marko_mx-3 Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 Dej odprite si svojo temo in boste imeli samo vi dostop do nje, da ostalim ne bo potrebno tega brati Citiraj
Boss Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 Mejdu?, bol?, da nehamo ... tazadnja deklca, k se je danes prjavla na forum se je tud takoj odjavla, ker je zgleda mislila, da se je prijavla na nek Queer forum in ne na forum za avte... ajaj Citiraj
LabiGT Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 jaz bom vseen sel v meka Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 jaz bom vseen sel v meka Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 5. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2008 zdj se pa fine delate al kaj? in btw,..tazadna deklica je bot Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 zdj se pa fine delate al kaj? in btw,..tazadna deklica je bot hvala Ally, jaz se pa sku?am re?it te godlje... jah ni? bom pa ?el v Meka :ne vem: Citiraj
BOJČ Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 zdj se pa fine delate al kaj? in btw,..tazadna deklica je bot Kera je tazadna deklca in kwa je bot...? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 5. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2008 hvala Ally, jaz se pa sku?am re?it te godlje... jah ni? bom pa ?el v Meka :ne vem: sorry Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 sorry Ni? sorry, zraven bo? ?la, da bo vsaj mal bolj normalno zgledal ... Citiraj
Allyssa Napisano 5. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2008 aja????? ne vem ne vemmmmmmmmmmmm :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 aja????? ne vem ne vemmmmmmmmmmmm :ne vem: pretty please ... Citiraj
Allyssa Napisano 5. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2008 ah ne vem,..nebi bla rada v napoto,..to so le "mo?ke zadeve" Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.