Boss Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 Ma dej no a ti bi me samga pustila s tem dvema pedroma :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 лахко принесе мафине Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 Ma dej no a ti bi me samga pustila s tem dvema pedroma :ne vem: A se nismo zmenil, da ga dobi tist k bo grdo govoru dvojno...? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 5. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2008 Ma dej no a ti bi me samga pustila s tem dvema pedroma :ne vem: pa sej si ti vabu njiju,... :ne vem: @Labi,..prevod prosim? ?e me ni google nalagal,..lahko prnesem mafine??? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 A se nismo zmenil, da ga dobi tist k bo grdo govoru dvojno...? :ne vem: o shit... jaz sem bolan, ne morem prit лахко принесе мафине Citiraj
Allyssa Napisano 5. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2008 do takrat ko pride Labi iz Nem?ije, bo? ?e zdrav Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 Sme?no je brat sloven??ino v cirilici Citiraj
BOJČ Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 Kje pa te fonte dobim??? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 do takrat ko pride Labi iz Nem?ije, bo? ?e zdrav To je psiholo?ka bolezen in se nikoli ?ist ne pozdravi. Citiraj
Allyssa Napisano 5. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2008 scary Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 фонте добис, це спременис језик типковнице в србско цирилицо јел си разумео јеботе Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 znam samo zadnjo besedo prebrati Citiraj
LabiGT Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 vec niti na rabis Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 Seveda sem razumel, ampak ne morem tega v slu?bi nardit, imam zablokirano Bom doma, pa bova kak?no "pograbila". Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ReDevil Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 U fak, jz pa znam pre?itat tko ene 5 od 8 ?rk, tko da je kr zanimivo in predvsem po?asno! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 5. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2008 matr se ne znajdete,..google translator halloooooooo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 matr se ne znajdete,..google translator halloooooooo kaj je to? Citiraj
LabiGT Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 allyssa: kur do t'më bon prap asi ëmbëlsira qe m'pelqejnë mua (nuk pi ja u përmendi emrin se pastaj e din per çka është fjala) no da vidmo google translator zdaj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 5. november, 2008 Prijavi Napisano 5. november, 2008 nima? kej, eksoti?ni jezikov tam ni Citiraj
Allyssa Napisano 5. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. november, 2008 ti se kr smej,..n? mafinov za Labija Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Symon Napisano 6. november, 2008 Prijavi Napisano 6. november, 2008 Krneki. Greddy e-manage blue piggy back ECU, T28 turbo iz 200SX S14 & 300ZX fuel filter. Po?as se nabira roba za filanje konjev. Citiraj
nisde Napisano 6. november, 2008 Prijavi Napisano 6. november, 2008 Pre?ivu pru dan ?ihta :mi pijemoo: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 6. november, 2008 Prijavi Napisano 6. november, 2008 Mam kolega, ki se je total navdu?u za nakup MX5 NA generacije, pa gremo v kratkem eno gledat! Aja pa dons sm si kon?no prvo??u normaln LCD ekran, 22, da zdej loh mal bolje vidm celotno sceno! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
YavarYe X6V6 Napisano 7. november, 2008 Prijavi Napisano 7. november, 2008 V?eraj sem, po 2h mesecih sem dobil cenitev avta. Ne vpra?te kak?na je, ker prito?ba z dokazili se ?e pi?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 7. november, 2008 Prijavi Napisano 7. november, 2008 Ok ne bom vpra?al...... ... . . . . .. . . . .. . . grrr... ne morem ve?... kolk je bla cenitev? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.