Allyssa Napisano 9. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 9. november, 2008 Skutine ?epke.Pol sem pa ?e mal packala, pa sem naredila ?okoladne kroglice. Ful packanja, da pride potem taka njami njami njami krema. Potem pa ?e ve? packanja, da tisto pocasto kremo oblikuje? v kroglico z mrvicami mmmm,..dobr to Kako pa kroglce nardi?? iz albert pi?kotov? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Ninja Napisano 9. november, 2008 Prijavi Napisano 9. november, 2008 Kako pa kroglce nardi?? iz albert pi?kotov? Nene, so ?ist ?okoladne.Najprej zavre? sladko smetano, da? not mal kakava, pa 2 jajca. Pol pa me?a?, da se ohladi.Pol pa stopi? najbolj?o ?okolado iz Hofra - 65% kakava, pa maslo pa cukr v prahu. Potem pa to zme?a? skupi, pa da? v hladilnik. Potem ko je pa trdo, pa hitr oblikuje? kroglice. Sam ne sme? met toplih rok Citiraj
Allyssa Napisano 9. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 9. november, 2008 aha,..to sm pa ?e delala, samo da sem dala ?e mlete le?nike not Men so druga? nejbol?e tiste ko zdrobi? biskvit (recimo ?e ostane od torte) in mu doda? stopleno belo ?okolado in maslo, pa ?e mal smetane, ruma al kej taga, in potem oblije? s ?okolado in posuje? s kokosom. Lahko pa nardi? tud s ?oko biskvitom in prme?a? stopleno mle?no ?okolado. ZAKON Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 9. november, 2008 Prijavi Napisano 9. november, 2008 bravo Sn ?e bil tam ve?,zato se mi je zdelo,ko si napisal vi?ino. Je pa carsko a? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 9. november, 2008 Prijavi Napisano 9. november, 2008 Sn ?e bil tam ve?,zato se mi je zdelo,ko si napisal vi?ino. Je pa carsko a? z megli.... NE drga? lansko pa predlansko je blo pa noro ker so ?iroke in dolge proge, sam kaj ko nismo ni? vidli ker so bli oblaki in mi v njih Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 9. november, 2008 Prijavi Napisano 9. november, 2008 Ja,za gor pa res more? gledat vremensko napoved,preden gre? tja,druga?e ni tak lu?tno. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 10. november, 2008 Prijavi Napisano 10. november, 2008 Evo lahko se pohvalim, da sem v enem kosu pri?el iz vikenda v Novem Sadu. Posledice sicer ?utim ?e danes, ali mala je to cena za tak?en vikend :mi pijemoo: ki bi ga ponovil takoj. Vreme je bilo do Siska de?evno od tam naprej pa kot bi odrezal, vse suho. Garmin mi je pri?paral cca. 10 km v eno stran saj me je peljal po kraj?i poti kot jo poznam Skratka videl veliko zanimivih stvari, lepih punc in jedel najbolj?i ribji paprika? ever! ?e par utrinkov z poti in mesta samega: Takole je izgledalo prvih par ur vo?nje ko??ek raja na Fru?ki gori pogled na mesto z Petrovaradinske trdnjave "nova" stojadinka nostalgi?no urejen hotel kjer smo bili brez tega pa ne gre ?e trip summary: prevo?enih 1120 km ?isti ?as vo?nje 11ur 14 min povpre?na hitrost 99,4 km/h Citiraj
icewoman12 Napisano 10. november, 2008 Prijavi Napisano 10. november, 2008 Sn mogla zadno sliko odpret in pove?at ter nekaj preverit..... Vsi so (ste) me razo?arali Citiraj Icewoman is here!
poky Napisano 10. november, 2008 Prijavi Napisano 10. november, 2008 Sn mogla zadno sliko odpret in pove?at ter nekaj preverit.....Vsi so (ste) me razo?arali Kaj si jo okoli obrnila?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 10. november, 2008 Prijavi Napisano 10. november, 2008 Sn mogla zadno sliko odpret in pove?at ter nekaj preverit.....Vsi so (ste) me razo?arali aja, kaj si pa gledala Citiraj
icewoman12 Napisano 10. november, 2008 Prijavi Napisano 10. november, 2008 Kaj si jo okoli obrnila?? Prvi del tvojega podpisa bi ti lahko kaj povedal, dvoumne? Citiraj Icewoman is here!
poky Napisano 10. november, 2008 Prijavi Napisano 10. november, 2008 Ja no,zato pa pravim,?e si sliko okoli obrnila,?e se ?e oni niso obrnili za slikat. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
bbilder Napisano 10. november, 2008 Prijavi Napisano 10. november, 2008 Jest se bom pa pohvalil iz mojo novo blond pridobitev Kot ka?e sm spet u zvezi pa se morm mal umirit Jebat ga, bjonde so pa? moja ?ibka to?ka Aja pa ?e s tem se bom pohvalil da sem se v?eraj kopal v reki ki je imela 6 stopinj, zrak pa 12 Citiraj
poky Napisano 11. november, 2008 Prijavi Napisano 11. november, 2008 Aja pa ?e s tem se bom pohvalil da sem se v?eraj kopal v reki ki je imela 6 stopinj, zrak pa 12 Norc! Ziher si bil pi?ka pol. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 11. november, 2008 Prijavi Napisano 11. november, 2008 jz se pa lahko pohvalim da danes dezuram... sm si kr notebook sabo prneso pa se wireless majo sam kaj ko 1. uro mat. pisem drzte pesti Citiraj If in doubt, flat out...
icewoman12 Napisano 11. november, 2008 Prijavi Napisano 11. november, 2008 Ja no,zato pa pravim,?e si sliko okoli obrnila,?e se ?e oni niso obrnili za slikat. Poky, nisem blond, ?al Citiraj Icewoman is here!
poky Napisano 11. november, 2008 Prijavi Napisano 11. november, 2008 Jah,to pa jaz ne vem,?e te ?e nisn vido. Pa ni? slabega nisn mislo,ne zgoraj,pa ne zdaj. Aja,pa zakaj ?al? A kje pi?e,da so mi blonde v?e?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LIX GT2 Napisano 11. november, 2008 Prijavi Napisano 11. november, 2008 ko vidim da je dal gor sliko od stoenke tanove..no ja mi smo mel zeleno ko je mela se okrogle lu?i pa smo notr nalo?l osla pa smo ga pelal...sej se lahka pohvalim al ne...ceprow se ne spomnem kr sm bil star okol3 leta sam vseen svaka cast mojim starsom Citiraj ?e nebi blo heca nebi blo otrok
ReDevil Napisano 11. november, 2008 Prijavi Napisano 11. november, 2008 kopal v reki ki je imela 6 stopinj, zrak pa 12 O fak, pol se pa s tabo ne grem kopat, trenutno se po?as pripravlam za Novoletno kopanje na Bra?u za 1.1., voda naj bi mela nekih 13 al 14, v glavnem krepko premal za normalne toplokrvne osebke! P.S. - Bilder, una scena na Titaniku, ko tone, pa folk u skor ledu plava, ti pa bi biu notr pa total preznojen in se ?elel kej shladit pa ti nikakor neb znesl, mamu........, o fak in neb vedu kaj narest! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
bbilder Napisano 11. november, 2008 Prijavi Napisano 11. november, 2008 O fak, pol se pa s tabo ne grem kopat, trenutno se po?as pripravlam za Novoletno kopanje na Bra?u za 1.1., voda naj bi mela nekih 13 al 14, v glavnem krepko premal za normalne toplokrvne osebke! P.S. - Bilder, una scena na Titaniku, ko tone, pa folk u skor ledu plava, ti pa bi biu notr pa total preznojen in se ?elel kej shladit pa ti nikakor neb znesl, mamu........, o fak in neb vedu kaj narest! :ne vem: zdej ?akam da prvi? zapade sneg, takrat bo ?e ena runda naslednja runda bo pa ko voda zmrzne, greva iz frendom led razbit in notr a se prdru?i? Citiraj
poky Napisano 11. november, 2008 Prijavi Napisano 11. november, 2008 Norci.press....... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
icewoman12 Napisano 12. november, 2008 Prijavi Napisano 12. november, 2008 Jah,to pa jaz ne vem,?e te ?e nisn vido. Pa ni? slabega nisn mislo,ne zgoraj,pa ne zdaj. Aja,pa zakaj ?al? A kje pi?e,da so mi blonde v?e?? :ne vem: :ne vem: Citiraj Icewoman is here!
nisde Napisano 12. november, 2008 Prijavi Napisano 12. november, 2008 Jest se bom pa pohvalil iz mojo novo blond pridobitev Kot ka?e sm spet u zvezi pa se morm mal umirit Jebat ga, bjonde so pa? moja ?ibka to?ka ?estitke stari, fajn jo prtiski Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 12. november, 2008 Prijavi Napisano 12. november, 2008 v dobre pol ure zmontiral XCARLINK + BT. Ja originalni radio sem moral "predelati". Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
eye Napisano 14. november, 2008 Prijavi Napisano 14. november, 2008 in spet mir za 1 let pred registracijo Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.