Alex Napisano 25. november, 2008 Prijavi Napisano 25. november, 2008 Labi je skoz lacenm ni treba da karkol vid Kaj pa,?e je trakulja v giru? Citiraj
LabiGT Napisano 25. november, 2008 Prijavi Napisano 25. november, 2008 jaz mislim, da trakulja ne bi prezivela pri men Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 25. november, 2008 Prijavi Napisano 25. november, 2008 Ja,ne bi te dohajala. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 25. november, 2008 Prijavi Napisano 25. november, 2008 Ja,ne bi te dohajala. He,he,ne bi do nje ni? pri?lo in bi revica shirala. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. november, 2008 Prijavi Napisano 26. november, 2008 Dobil te?ko pri?akovani paketek s floride, samo na na?i carinski po?ti so si moedli vzeli cel teden da so skupaj spravl carino. Carji da popizdi?, pa ?e 3X sem jih klical druga?e traja ?e dlje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 26. november, 2008 Prijavi Napisano 26. november, 2008 Dobil te?ko pri?akovani paketek s floride, samo na na?i carinski po?ti so si moedli vzeli cel teden da so skupaj spravl carino. Carji da popizdi?, pa ?e 3X sem jih klical druga?e traja ?e dlje. in, a ?e dela? Citiraj
Catya Napisano 26. november, 2008 Prijavi Napisano 26. november, 2008 bla pridna in bla celo en dan doma (delala za fax in delo, da ne bo pomote za kaj se hvalim ) vmes mi je tud Bo?tjan pomagal uredit moj pregled foruma, ker se mi je ful ?udno izpisovalo...tko da ?e javno: hvala pa ma?kone sem navadla na vc, tako da je konec s polulano posteljo....hvala bogu! Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
poky Napisano 26. november, 2008 Prijavi Napisano 26. november, 2008 No,samo da ne bo? ve? "nekontrolirano"mokra. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 26. november, 2008 Prijavi Napisano 26. november, 2008 in, a ?e dela? A dvomi? ?Ia extra za mado dolo?ene parametre. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ninja Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 Moj prvi snek ?eprou nimam filinga, da je blo kej drugae vozit kot po suhi cesti. Sam to je druga?, da ne vidim ceste Citiraj
eye Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 spet doma pa 1. vrtenje na cesti z avtom njami i love sneg Citiraj
Boss Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 Jaz bom pa pohvalil dva voznika Audijev in enega Bmw-ja, ki so v svoji aroganci danes v snegu razbili svoje jeklene lepotce. Eden v jarku na I?anki (model je prehiteval v snegu), drugi v kandelabru na Litijski, voznik BMW-ja pa se je odlo?il, da je najbolj?e parkirno mesto v BTC-ju ravno na sredi rondoja. Vsem trem ?estitke... ne samo da so budale, trudijo se to ?e dokazovat tudi ostalim rispekt guys Citiraj
poky Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 Jaz bom pa pohvalo sneg....se da prav lepo vozit. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 Jaz bom pa pohvalo sneg....se da prav lepo vozit. Tudi jaz. Morav?ka cesta je bila ena redkih, ki je bila kolikor toliko splu?ena. Pa v 3 poskusu sem priplu?il z avtom v najbolj za****n klanec. Dobesedno priplu?il saj se pozna sled odbija?a, ki je lih kak cm prenizko. Sem pa praskal kot norc gor v klanec sem rekel raje pustim profil ko se prikopljem do asfalta kot, da bi pe?a?il 300m. Citiraj
poky Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 No,plu?it jaz glih nisn rabo,je blo pa kr veselo po cesti ja. Ampak kolesa niso niti 1x se zavrtela v prazno.....kdor zna pa? zna. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 28. november, 2008 Prijavi Napisano 28. november, 2008 Bravo vsem, ki so imeli vsaj malo pameti Pokyu bi kmalu en ?esko prav lepo krstil in to 2x Citiraj
poky Napisano 29. november, 2008 Prijavi Napisano 29. november, 2008 Jaoo....ma ne omenjaj mi tistega bedaka.... Mamumujebem.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
icewoman12 Napisano 29. november, 2008 Prijavi Napisano 29. november, 2008 No,plu?it jaz glih nisn rabo,je blo pa kr veselo po cesti ja. Ampak kolesa niso niti 1x se zavrtela v prazno.....kdor zna pa? zna. meni je ?e v drugi "kopalo" pressnamenomapress Citiraj Icewoman is here!
Allyssa Napisano 29. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. november, 2008 Nardila torto brez ve?jih pretresov Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
daSKAn Napisano 29. november, 2008 Prijavi Napisano 29. november, 2008 Danes.. u bistvu je zdej ?e v?eraj, bil na Kobalovi predstavi v Cankarjevem domu. Dobre je pokal na ra?un politike in dana?njega dogajanja. Citiraj
poky Napisano 30. november, 2008 Prijavi Napisano 30. november, 2008 Jaz bi pa pohvalo na?ega Davidofa za v?eraj?njo dobrodo?lico v njegovem novem lokalu,ki je btw res super in verjamem,da se ?e ve?krat vidimo tam. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
icewoman12 Napisano 30. november, 2008 Prijavi Napisano 30. november, 2008 Mmmmm, v?eraj em bla v eni super restavraciji v Lj, dobro je blo! Citiraj Icewoman is here!
LabiGT Napisano 30. november, 2008 Prijavi Napisano 30. november, 2008 Mmmmm, v?eraj em bla v eni super restavraciji v Lj, dobro je blo! kateri? (ti povem al se strinjam al ne ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ninja Napisano 30. november, 2008 Prijavi Napisano 30. november, 2008 Jest mam pa nove smu?ke pa naaaaajlep?o ?eljad pa naaaajlp?e o?ale! Torej, kdaj bo mazda ski meet? Citiraj
poky Napisano 30. november, 2008 Prijavi Napisano 30. november, 2008 Zakaj pa rabi? ?elado? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.