Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sem preveril: skuta, kisla smetana in jogurt... :P

in to naj bi bil sirov burek?

kje je tle sir pol...

to je zloraba imena

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

kje je tle sir pol...

to je zloraba imena

Mah sej vem, sam sodelavka ne mara preve? mladega sira in je pa? naredil tako opcijo... :D

Je pa mo?ak po rodu iz Srbije, tako, da obvlada tudi originalno varianto :bravo:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

kje je tle sir pol...

to je zloraba imena

skuta = sve?i sir :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

ne vem zakaj ne delajo bureka z pravim sirom, ne pa to skuto - bljak

marko delajo delajo...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

moj priljubljeni je Bosna2 v Pristini...najboljsi burek vseh casov

ni tok dalec, samo 850km iz LJ :)

Napisano

moj priljubljeni je Bosna2 v Pristini...najboljsi burek vseh casov

ni tok dalec, samo 850km iz LJ :)

ne mi re?t, da ni ni? bli?jega :P

33112_1.png

Napisano

kje je tle sir pol...

to je zloraba imena

?e ena glede zlorabe:

Se je ?el kolega makedonske narodnosti "kregat" s prodajelcem bureka na Olimpiji v LJ (pri bavarcu), da naj pre?rta jabol?ni burek ker to ne obstaja in ne more bit jabol?ni burek sploh in naj popravi na jabol?na pita. :hohoho:

Napisano

?e ena glede zlorabe:

Se je ?el kolega makedonske narodnosti "kregat" s prodajelcem bureka na Olimpiji v LJ (pri bavarcu), da naj pre?rta jabol?ni burek ker to ne obstaja in ne more bit jabol?ni burek sploh in naj popravi na jabol?na pita. :hohoho:

sej je prav tako :)

jaz sem mu tud tezil glede pizza bureka (wtf??) pa mi je reku, da se ta skor najboljs prodaja...

ne mi re?t, da ni ni? bli?jega :P

nic blizjega ni :P

pa kaj je to zate? en tank :)

Napisano

Sem ravno pojedu skutin burek, da nau pomote. :D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

seveda se piza najbolj prodaja, ?e pa v sirov burek tla?ijo skuto :P

a sir pa je??

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

ma jaz jem vse (razen zelenjave, to je za pedre :hohoho: )

vem da si vprasala mareta ampak, ker je o hrani govora je to na en nacin tud zame vprasanje :D

Napisano

hm,..ja ne vem,..glede na to da je sir pa?,..v dolo?eni fazi izdelave ubistvu skuta,..se nebi ?udla ?e ga nebi jedu :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Jao, pa vi boste doktorirali iz tega sira... <_<

Napisano

ja skuta je surov sir, veliko stvari surovih ni dobrih B)

Mleko je surova skuta, pol tega tun de smem ? ?zmeden?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ne, tun de sme? :D

Napisano

Tune nase ve?ejo svinec, tako da ne pojest cel ?lepar konzerv ali filejev ker bo? umru :whatever:

Napisano

Tune nase ve?ejo svinec, tako da ne pojest cel ?lepar konzerv ali filejev ker bo? umru :whatever:

A dej Grega ne te? no... Sem si mislil zve?er nardit solato s tuno, zdej si mi pa apetit pokvaril :whatever::(

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Samo kazni in to velike bodo nspametne spametovale, ker tisti ozaveščeni bomo zbirali smeti tako ali tako.... 
    • https://www.caszazemljo.si/zelena-energija/kako-v-rotterdamu-s-pomocjo-rastlin-osvetljujejo-park.html
    • Ja, pa cukri iz Hoferja.... 😉
    • Je na sopotnikovi strani, tako da ni moteče za vožnjo....če zalijejo vem da bo pika, ne menja se mi trenutno zdaj cele šipe :), to še vedno lahko naredim kdaj kasneje, no razen če je preveč globoko in mi bo počila v vsakem primeru.....sem se zdaj naročil na carglass pa da vidim kaj bodo mojsti povedali (na spletu ko oddaš obrazec, menijo, da če je manjša razpoka kot eur kovanec potem naj bi to lahko popravili), no bom videl ko bom tam opravil pregled....če bo potrebna menjava bom zahteval original šipo (vem da ste nekateri že pisali o tem), kako je mnenje je bolje iti k ličarju/kleparju, kjer se s tem tudi profi ukvarjajo ali carglass?
    • Viš, tako je ko bežno poznaš zgodovine in jemlješ MSM informacije kot suho zlato.   V Ukrajini so tako leta 2004 (oranžna revolucija) kot leta 2014 (euromaidanska revolucija) izvedli puča in so nasilno spremenili odločitev prebivalstva na volitvah. Da je pri tem bogato pomagala CIA pač ni nobena skrivnost, ker da se ljudje odločijo za prorusko na volitvah potem pa z nasilno revolucijo izvedejo spremembo oblasti ter nastavijo prozahodno oblast v katero celo sprejmejo neonacije. Mogoče tale pogovor med Victorio "Fuck the EU" Nuland in ameriškim ambasadorjem v UA Geoffreyem Pyattom pove največ kdo je vodil odločitve v Ukrajini. Aja tudi Joe Biden takrat še kot podpredsednik ZDA je imel prste zraven. Zanimivo ane, kolk enega ameriškega interesa v državi, ki meji na Russijo. Ukraine crisis: Transcript of leaked Nuland-Pyatt call WWW.BBC.COM A transcript of the alleged conversation between Assistant Secretary of State Victoria Nuland and the US ambassador to Ukraine, Geoffrey...   Nič ni Rusija izgubila, izgubila je demokracija v Ukrajini, če je amerika uspela pomagat izvesti državni udar. Vse ostalo, kar se je kasneje dogajalo je bila le posledica teh pučev. Kar se pa ekonomskeg oziroma trg je pa izgubila Ukrajina več saj se je pri uvedbi sporazuma z EU, Rusija pa je ukinila tistega, ki ga je imela z UA, češ, na dveh stolčkih oportunistično pa že ne boste sedeli. Zakaj, ker bi Ukrajina postala prostotrgovinski vmesnik med EU in Rusijo in veselo služila s preprodajo med njima.    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.