YavarYe X6V6 Napisano 21. december, 2008 Prijavi Napisano 21. december, 2008 Prvi? u lajfu sem zgubu slike. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 22. december, 2008 Prijavi Napisano 22. december, 2008 Prvi? u lajfu sem zgubu slike. Veseli december..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 22. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 22. december, 2008 Prvi? u lajfu sem zgubu slike. Slike? Kere slike? Od petka? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Neyko Napisano 22. december, 2008 Prijavi Napisano 22. december, 2008 Prvi? u lajfu sem zgubu slike. tole bl sodi v temo "pojamrajte no malo..." mal offtopic, drga? sm se pa v?eraj sankal na Zelenici, za posladek pa ?e sanka?ki spust z doma pod Stor?i?em v dolino po zaledeneli cesti..nepozabno.. Citiraj
suicidal Napisano 22. december, 2008 Prijavi Napisano 22. december, 2008 Jaz se pohvalim, da sem naredil ubitacne goveje zrezke s smetano. Glede na to, da sem v 33 letih samo kuhal hrenovke in pekel jajca, sem v zadnjem letu odkril, da sem pravi kuharski mojster. Svasta. Sent from my iPod. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 23. december, 2008 Prijavi Napisano 23. december, 2008 Hmmm, ti se kr hval - ?e mal pa nas bo? moral vse povabit na kak?no kosilo Citiraj
LabiGT Napisano 23. december, 2008 Prijavi Napisano 23. december, 2008 ja tako je... pa naj bo to zdaj enkrat - cimprej Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
eye Napisano 23. december, 2008 Prijavi Napisano 23. december, 2008 pomoje se je ta "zdej enkrat" ze neskoncno priblizal Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. december, 2008 Prijavi Napisano 23. december, 2008 Slike? Kere slike? Od petka? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 23. december, 2008 Prijavi Napisano 23. december, 2008 Pravkar sem ob "polnoletnosti" moje domovine - s ponosom izobesil trobarvnico, s Triglavom v grbu! Izgleda pa nekako takole! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 23. december, 2008 Prijavi Napisano 23. december, 2008 Bravo Borut off topic: Za plin na dom?alski pumpi imajo ?e vse, samo nisem pa ?e ni? spra?eval ?e ?e to?ijo :ne vem: Citiraj
Boss Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Pravkar sem ob "polnoletnosti" moje domovine - s ponosom izobesil trobarvnico, s Triglavom v grbu! Izgleda pa nekako takole! odli?no... zaveden domoljub Sem tudi sam izobesil zastavo... Citiraj
Alex Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 odli?no... zaveden domoljub Sem tudi sam izobesil zastavo... Jaz bi jo tudi,samo je na ?alost nimam. :ne vem: No,kot da sem jo. Citiraj
ice Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Neyko poj si biv pa v mojih koncih. no jest grem pa dons na zelenico. Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Boss Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Jaz bi jo tudi,samo je na ?alost nimam. :ne vem: No,kot da sem jo. Pa glih Primorci ste bli najbolj slovensko zavedni, ?e iz ?asov pred drugo svetovno vojno... kaj pa zdaj? :ne vem: Citiraj
Alex Napisano 24. december, 2008 Prijavi Napisano 24. december, 2008 Pa glih Primorci ste bli najbolj slovensko zavedni, ?e iz ?asov pred drugo svetovno vojno... kaj pa zdaj? :ne vem: Ja,khm,no,pokazali smo takrat kako to gre in zdej je na vas,da nam sledite. Citiraj
eye Napisano 26. december, 2008 Prijavi Napisano 26. december, 2008 morm pohvalt da je blo ucer noro toplo na obali evo se par slikc: Citiraj
bbilder Napisano 29. december, 2008 Prijavi Napisano 29. december, 2008 se morm pohvalt da sm dobu punco ?isto desetko v vseh pogledih Citiraj
qwerty Napisano 29. december, 2008 Prijavi Napisano 29. december, 2008 se morm pohvalt da sm dobu punco ?isto desetko v vseh pogledih ?estitke Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 29. december, 2008 Prijavi Napisano 29. december, 2008 se morm pohvalt da sm dobu punco ?isto desetko v vseh pogledih a ma slu?ajno ?e kak?no starej?o sestro Citiraj
Allyssa Napisano 29. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. december, 2008 Js sm bla pa iz?rebana v nagradni igri Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Grega_ Napisano 29. december, 2008 Prijavi Napisano 29. december, 2008 Js sm bla pa iz?rebana v nagradni igri No da sli?mo kaj si zadela.. Citiraj
Allyssa Napisano 29. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. december, 2008 Paket bio za?imb za peko Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 29. december, 2008 Prijavi Napisano 29. december, 2008 Mi je noro uspela organizacija (pred)Novoletne zabave v dru?bi zame najbol spe?l oseb! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 30. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 30. december, 2008 Wiiiiiii,..sm dobla dve metlce za stepanje (tiste profi) Eno ve?jo, pa eno maj?o, pa ?e posodo za stepat,...Kar sm mela na "must have" listi vsaj pol leta,..pa mi ni nikol znesl v Pekarni Vrhnika, ker majo tooooooliko stvari, k bi jih js mela,..pa samo gotovinsko pla?evanje, bankomat pa na drugi strani obvoznce. Kar je zelo priro?no, ker uzamem s sabo samo tok kukr mislm zapravt in me potem ne more premamt ?e malo morje stvari Aja tamala metlca pride druga? okol 17? tavelka pa okol 25?, posoda pa tud okol 20?,...sej bi rekla da sm pr?parala,..sam nism k bom zapravla za druge stvari Uglavnem,..happy Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.