Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mal so kiksnili vremenarji v LJ so 5cm lu?e in ne 5cm sneg :hohoho: Pa dobro jutro.

Folk pa voz tko kukr, da bi ga blo pol metra,..zjutri na AC so vozil 70km/h,..hallo ?zmeden?

Isti ?morn u?eri,..v Logatcu je padal sneg k zme?an,..in ga je blo tud na cesti kr neki,..ampak folk prot Lj lepo voz 100km/h

Pridem ?ez ?entvi?ki predor,..ne duha ne sluha o snegu,...folk je pa vozu po prehitevalnem pasu 80 ?zmeden?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

post-642-1233144929_thumb.jpg

Evo, dokaz, da medoti ne nakladamo kadar je govora o snegu. Tole je v?eraj?nja sne?na idila okoli 19.30 zve?er... :D

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Lahko se pohvalim, da sem danes govoril z Wildcat. :bravo:

Vse vas pusti pozdrawt. :rozico:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Lahko se pohvalim, da sem danes govoril z Wildcat. :bravo:

Vse vas pusti pozdrawt. :rozico:

Kaj si jo te rabo? :P He he,a si jo pozdravo nazaj? :D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

photoshop :D

Japajade, ne pa ni... ?e sne?inke so orginalne :D

A si vidu... Dons zjutraj je blo spet vse belo, grrrrrrrr :angry:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Japajade, ne pa ni... ?e sne?inke so orginalne :D

A si vidu... Dons zjutraj je blo spet vse belo, grrrrrrrr :angry:

Tud photoshop, ki ga radi vsi tako opevajo ni vsemogo?en, so tud druga orodja, recimo lopata. :D

Aja na na?i dolini imamo pa ?e zvon?ke, na sel?ki(?kofja loka proti ?eleznikom), pa majo ?e kar neki snega. <_<

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Se pohvalim, da so me v?eraj ustavili :policaj: . V Podnanosu. Kontrola prometa: pogledal dokumente ter obvezno opremo. BP. Prvi? v obdobju 9ih let.

Aha, pohvalim pa zato, ker sem mislil, da policisti ne obstajajo ve?, saj jih na terenu ni za videt. No, zdaj vem, da ?e niso izumrli. :P

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

u fak kok snega...

evo ena sveza iz tukaj:

Bielefeld je tudi cisto brez snega;prav tako.

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

opa, bravo :bravo: pohvaljena.... a tisti smejkoti z vr?ki v rokah pomenjo, da nas bo? vse ?astila ;)

33112_1.png

Napisano

Pa na kak sok ne bozabi :D

drga? pa ?estitke ob lepem napredovanju pri izpitih.

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Jest grem pa smuuuuuu?at :ouje: Zdele! Takoj! :D

Jaz tudi-samo jutri. :danzoman:

Bo 1 teden ra?unalnik-free in ni? interneta. :P

Napisano

zdaj se ?e lahko pohvalim, da sem pre?ivel neko bolezen, verjetno kako verzijo gripe,

2 dni z 39°C vro?ine, en dan z 38°C in danes z malenkost pod 37... se pravi da se stanje normalizira...

pono?i sem bil dober za psa ?uvaja, lajal sem vsakih 15 minut, pa ?e je kdo ?el mimo ali ne :P

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.