uklopko Napisano 16. februar, 2009 Prijavi Napisano 16. februar, 2009 no no ne hvali se men tud dela vse na max pa nimam take ki?te Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 16. februar, 2009 Prijavi Napisano 16. februar, 2009 O?itno sem iz boja z ZM d.d. iz?el kot zmagovalec, pa brez odvetnika in mi bojo pla?al nastalo ?kodo, oujea! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
qwerty Napisano 17. februar, 2009 Prijavi Napisano 17. februar, 2009 Jz bom pa pomoje v petek prodal stare komponente gajbe in nabavo: AMD Phenom X4 920 2.8Ghz ASUS M3A78 2x 2GB 800mhz GTX 260 EXTREME Core 216 896MB Ceno povem ko mi bo kolega povedal kolk popusta lahko dobim Citiraj If in doubt, flat out...
madmax Napisano 17. februar, 2009 Prijavi Napisano 17. februar, 2009 AMD Phenom X4 920 2.8GhzASUS M3A782x 2GB 800mhzGTX 260 EXTREME Core 216 896MB A sem jst ?uden, ampak tole meni ne pomeni ?isto ni? :ne vem: Citiraj
poky Napisano 17. februar, 2009 Prijavi Napisano 17. februar, 2009 Meni pa dosti. Qwerty,povej pol kolk bo? dal,ker me res zanima. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 17. februar, 2009 Prijavi Napisano 17. februar, 2009 Meni pa dosti. Qwerty,povej pol kolk bo? dal,ker me res zanima. redne cene... to?no 575? kolk mi bo dal pa popusta ti pa povem... 10% mi ga obljublja... Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 18. februar, 2009 Prijavi Napisano 18. februar, 2009 Jz bom pa pomoje v petek prodal stare komponente gajbe in nabavo:AMD Phenom X4 920 2.8GhzASUS M3A782x 2GB 800mhzGTX 260 EXTREME Core 216 896MB Ceno povem ko mi bo kolega povedal kolk popusta lahko dobim ?e v prvi vrstici si falil, tolk o tem, zakaj pa si sam razlo?i, pa jebala te cena. Pa moram se pohvalit da sem v?erja stal 1,5 ure na avstrijski avtocesti, na prehitevalnem pasu in gledal ALI G - ja. Zakaj ? Zato ker je blo 0.5 m snega na cesti, pa v 10 minutah ga je padlo 6 centimetrov, potem pa so se ?e neki tovornjakarji smi zlo?l, v grabn al pa ograjo. Pot od Aren Alianz do doma je trajala 8,5 ure. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 18. februar, 2009 Prijavi Napisano 18. februar, 2009 ?e v prvi vrstici si falil, tolk o tem, zakaj pa si sam razlo?i, pa jebala te cena. mea culpa, mea culpa ja vem... intel ni Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 18. februar, 2009 Prijavi Napisano 18. februar, 2009 Pot od Aren Alianz do doma je trajala 8,5 ure. cestitke za ta ne-slavni rekord Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 18. februar, 2009 Prijavi Napisano 18. februar, 2009 cestitke za ta ne-slavni rekord Ni za govort, ?e par slik, ki sem jih naredil med potjo Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 18. februar, 2009 Prijavi Napisano 18. februar, 2009 ?e v prvi vrstici si falil, tolk o tem, zakaj pa si sam razlo?i, pa jebala te cena. ja vem... intel ni Samo res,zakaj si se za AMD odlo?o? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 18. februar, 2009 Prijavi Napisano 18. februar, 2009 ajvar kaj to vozis? polo al kaj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Don Napisano 18. februar, 2009 Prijavi Napisano 18. februar, 2009 Ne bom pohvalu sebe, ampak sestrico moje MX-3 ... O?etovo 323 sedan 97' V?eraj je po vseh teh letih, PRVI? na njegovi mazdi nekaj crknilo ... In to ... Obupno ... ?ist cela familija iz sebe ... Stro?ki pa to ... STIKALO ZA PRILAGODITEV OSVETLITVE V ARMATURI Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Alex Napisano 18. februar, 2009 Prijavi Napisano 18. februar, 2009 Samo res,zakaj si se za AMD odlo?o? AMD je zakon. Citiraj
poky Napisano 18. februar, 2009 Prijavi Napisano 18. februar, 2009 Bil.....mogo?e pred kakimi 3.leti. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Martini Racing Napisano 18. februar, 2009 Prijavi Napisano 18. februar, 2009 Haha, BOJ? me je zjutraj v pi?ami ?akal, pa sem bil prehiter za njega Citiraj
icewoman12 Napisano 18. februar, 2009 Prijavi Napisano 18. februar, 2009 Haha, BOJ? me je zjutraj v pi?ami ?akal, pa sem bil prehiter za njega Hm, da ni kaj narobe (z njim) Citiraj Icewoman is here!
YavarYe X6V6 Napisano 18. februar, 2009 Prijavi Napisano 18. februar, 2009 AMD je zakon. Cenovno ja.Ostalo pa hvala lepa. ajvar kaj to vozis? polo al kaj WW transporter.Pa tud 1meter ga nisem peljal sem "pozabil" vozni?ko v svojem avtu pred firmo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 19. februar, 2009 Prijavi Napisano 19. februar, 2009 Evo kon?no, ?e 2 dni takle cajt pa bom na Lo?inju! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 19. februar, 2009 Prijavi Napisano 19. februar, 2009 Evo kon?no, ?e 2 dni takle cajt pa bom na Lo?inju! Jest sem se pa zapufal za 20 let! Sem tako ponosen nase da moram to deliti s celim forumom...ja kupil smo bajto, in konec leta je moja 5ka v nevarnosti da jo zamenjam za estrihe, parket, kable, toplotno ?rpalko itd.... Ampak bom pa potem vsem pametno razlagal da imam japonski parket in japonsko toplotno ?rpalko....bom takoj potem v kaki eKO reviji Moj Dom.... Ni za govort, ?e par slik, ki sem jih naredil med potjo Pa ja niste imel nobebega alkohola s seboj da ne bi tele vinjete spucal :mi pijemoo: AC/DC? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 19. februar, 2009 Prijavi Napisano 19. februar, 2009 in konec leta je moja 5ka v nevarnosti da jo zamenjam za estrihe, parket, kable, toplotno ?rpalko itd.... zakaj pa nebi raje CX-7 prodal ? :D Citiraj LP KAALman
jures Napisano 19. februar, 2009 Prijavi Napisano 19. februar, 2009 zakaj pa nebi raje CX-7 prodal ? :D ?koda mi jo je ker je na plin predelana in stara ?ele eno leto, avto se je ravno povrnil v investiciji, zdej pa samo ?e +++++, pa 5ki novembra pote?e operativni leasing (na moj SPje). PAzi to odkupna 8.500? prodajna 20.000?..... parket 1. kategorije... Sicer mam pa ?e 2 vespi pa 1ga turerja, pe? nom hodu.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 20. februar, 2009 Prijavi Napisano 20. februar, 2009 Dans sm pa delu ko zmaj; po normativu ki ga mamo trenutno sem oddelu preko 20 ur efektive! Temu primerno sem zdej izmu?n. No prisotn sm biu dobrih 11 urc! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Martini Racing Napisano 20. februar, 2009 Prijavi Napisano 20. februar, 2009 Pridn! BOJ?, hvala ti za cifro od Jureta...je postavil diagnozo, lambda sonda je fu? Citiraj
eye Napisano 23. februar, 2009 Prijavi Napisano 23. februar, 2009 haha dons sm prelaufu celo eno ravnino na mini stadionu / pomlad se bliza Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.